Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Galiba bebikomun nemlendiriciye ihtiyacı var dndbjdndd emin olamadığım için su dışında bir şey yüzüne hiç sürmedim 🫠 ne yapabilirim böyle kabuk kabuk ama o ilk doğduğu zamanki soyulma değil kuruluktan gibi duruyor. Bi de dün konuştuğunuz isilik gibi sivilceler var yeni çıktı vucudunda da var biraz yuzunde de var onlarin sebebi ne olabilir 🥹

Eklentiler

• IMG_20250407_090117.webp
    IMG_20250407_090117.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 44
Aman ya kıyamam benimde biraz tahammülüm azaldı çok kızmaya başladım yaptığı şeylere yemek vs yemiyor 6 yaşında bebek gibi ağzına sokuyoruz hiçbir sorumluluğunu yerine getirmiyor tuvalete gidecek sizde gelin üstünü giyecek siz giydirin modunda ki artık bizi tüketti bir durum nolur bilmiyorum ama babası da bağırmaya başladı bende ona kızıyorum bağırma diye sonra farkında olmadan kendim kızıyorum böyle bir döngüdeyiz kaç çocuğunuz var yaşları kaç kabullenemedi sanırım kardeşini 🌸
ayniyiz suan varya ayyniii
bagirmamaya calisiyorum elimde degil babasi bagiriyor karismayayim uslansin diyorum sonra dayanamiyorum 3 yasinda aslinda kardesiyle cok bi problemi yok ya da problem o mu anlamadimki

Kızlar herkese günaydıııınnn 🌸🌸🎀🎀kaç gündür giremiyorum bugün mesajları toplu alıntılayım dedim 😂😂
Kızımda da var,bebeklerde genelde oluyor .Oğlumda da olmuştu.Nasıl geçtiğini bilmiyorum zararsız ama canım bildiğim kadarıyla 🥹
Dün bir arkadaşımla konuşurken söyledim ben de böyle isilik oldu niyeyse dedim, benimkinin sadece kafasında canım, alerji gibi bir şey olsa vücudunda da olurdu diye düşünüyorum.. sıcaktan olmuştur dedi, bir de yünlü kıyafetler falan da yapabilir dedi 🥹🥹🥹 bere bile takmıyorum ben.. sonra annemin ördüğü yeleği giydirmiştim gerçekten, giydirmeyince söndüler çok şükür 🙏 bir arkadaşım yazmış sağolsun kaynayıp soğutulmuş suyla tülbentle silin diye 🙏🙏🙏 ben de deneyim onu.. yaaa bu grup vallahi iyi ki var 🥰🥰🥰
Ay bizimde öyle ya yanaklarında oldu D vitamini kullandım ocean ilk defa sonrasında oldu o alerji mi yaptı acaba diye düşündüm ya da başka bir şey mi yaptı anlamadım
Onu ben de kullanıyorum canım, yukarıya da yazdım, benimkinin yün yelekten olduğunu düşünüyorum 🤔
KiZlar bebeginiz gunde kac kez kaka yapiyor. Benimki 1 gunde yani 24 saatte 3 bazen 4 kez yapiyor. Bugun benim kv dioki okdr yapmamasi lazim kilo alamaz. Benim cocuklarim 2-3 gunde bir yapiolardi dio. Halbuki hemsire bana normal demisti. Kayinvalidem dioki sen hemsirelere bakma bosver. Allahm yaaa
Her şeyi çok bilen çocuk profesörleri 🤪her çocuk aynı olmak zorunda mı yani 😒 maşallah bağırsakları güzel çalışıyor demek ki, sütün de yarıyor ki bebiş kakayı aşağı itip çıkarabiliyor, yani yeterli beslenebildiği için kakasını rahat yapıyor.. biz 💩 yolu gözlemekten helak olduk burda 🥹🥹🥹 ben günde 6-7 bez alıyorum bunun ikisi genelde kaka oluyor, bazen yalancı kabızlık oluyor ertesi gün kaka yapıyor.. kilo alımı falan da iyiyse hiç takılma bence.. şanslı güruh içindesin 🥰🥰🥰
Benimki de böyle yanaklarında, doktor bahsratlı acı şeyler, yağlı abur cubur bunlsrı yeme dedi artarsa dite krem verdi şu an kulksnma artarsa kullsn dedi
Ben yiyeceklerle çok ilişkili olduğunu düşünmüyorum canım, krem yerine nemli tülbentle silmek daha mantıklı bence kimyasala maruz bırakmamak en güzeli 🥰
Ben de d vitamini veriyorum bugün fark ettim ondan mı ki acaba yüzünde bi tane vardı geçti bunlar da normal bence

Ayy kızlar cok gıremedım ıkı gundur.benım eşim iyice anasına babasına düştü sormayın,her dakka goruntulu arıyor onları bebegı gosterıyor 7-24 herseyı onlara anlatıyor sureklı annesıyle konusuyo bu neyın nesı anlamadım.bugun dedımkı ıyıce annecı oldun sende dedım herseyı anlatma lutfen dedım onları ılerde goremeyecegız sımdı tadını cıkarmam lazım en guzel zamanları sımdı onların dedı,ben şok,sen cocugunun tadını cıkar kafasız dıyemedım tabıkı.hayırlara cıksın bu durum ama sınırım bozuluyor yani,ilk evlendıgımızde boylelerde 7-24 beraber takılırdık onlarla yıne aynı oyle oldu şuanda.ben burda cocugumuz ıcın gecemı gunduzıme takmısım bazen dısımı fırcalayamıyorum ınsanların derdırne bakın ya,sabır ya sabır cekıyorum umarım patlamam.
😡😡😡 öfff ben de ifrit oluyorum yaa hepsi mi aynı olur bu kocaların 😡😡😡 ben artık geçen çok sinirlendim, komutanına rapor mu veriyorsun deyince anladı.. ben annemle bu kadar konuşmuyorum yaa kışturmacadan, ne anlatıyorsun abi sen bu kadar kafayı yicem 😡😡😡 işte bak çocuk yetiştirmek bu noktada çok önemli, bağlı olabilir ama bağımlı olmamalı.. bu insanlar çocuklarının halen kendilerine ait bir hayatı ve yuvası olduğunu kabullenememişler 😡😡 ben usulca alıp uyutmaya götürüyorum odasına onlar aradığında😂😂😂
Arada erkeklerin annecilikleri tutuyor sanırım bende böyle olunca sinir oluyorum konuşmalarını engelliyorum ben genelde iş veriyorum teli çalınca tek ben gördüysem haber etmiyorum iş çıkartıyorum konuşurlarken aaa yardım et kustu vs diyorum konuşturmuyorum 😆
Ben de onlardan biri aradığında ortamdan usulca sıvışıyorum 😂😂😂 tahammül edemiyorum gerçekten artık… bizim arabamız vardı sattık, zaten doğumda da kp’ye güvendik adam bizi ikinci gün bıraktı gitti, ortada kaldık konu komşudan araba istedik.. tam bir rezillikti.. benim evlenmeden önce kendi arabam vardı, eşimin de vardı, evlenince borç çok diye sattık benimkini, eşiminki de sıkıntılı diye satmıştık ama hamilelik bile yoktu ortada, çok mağduriyet yaşadım sırf bu araba mevzusundan dolayı bile.. kocam beyefendi diyor ki geçen gün, işte yazın Elazığ’a gideriz bilmem ne 😧 nevrim döndü yemin ederim.. neyle dedim, otobüsle trenle diyor bir de 😡😡😡 beni mağdur eden insanlar torun görsün diye otobüsle trenle gidecekmişim bakteri yuvalarında 😡😡😡 çok özleyen varsa kapım açık buyursun gelsinler, arabam bile yokken kimsenin ayağına çocuk götüremem dedim 😂😂😂 ben ailemin yanına bile gidemiyorum Ankara’ya, uçak basınç yapar beyni etkilenir falan diye, bunlar da onca saat yol gidecekmişim 😡😡😡
Nasıl bir uzunluk biraz da sırt üstü yatır olmadı canım bak bizimki bu şekilde merak ettim seninkini ama doktor bize şey demişti bebeklerin kafası pinpon topu gibidir nasıl yatırırsan öyle şekil alır demişti düzelir yani merak etme
Bir yakınımızın doğumu çok zor geçmişti yıllar önce ve çocuğu doğuramayınca vakumla çekmişler, çocuğun kafası resmen arkaya doğru sünmüştü, o bile normale döndüyse ben sizinkilerin sorun olacağını düşünmüyorum kızlar, takılmayın bence 😍😍 zaten onların şu an kafatasları daha kemikleşmedi, sertleştikçe olması gereken forma gelir🥰🥰🥰
Bir iki damla serum fizyolojik sıkıp yumusamasini bekliyorum 1-2 dkya yumusuyor genelde. Sonra babasi ağızla çekilen aspiratör kü ismi neyse onunla çekiyor dnndndjd
Ben direkt serum fizyolojik yapıyorum, o çok rahatlatıyor, süt kustuğunda bazen burnundan geliyor, içerde kalıntı kalmasın burnu tıkanmasın diye serum yapıyorum.. onu yapınca aspiratöre pek gerek kalmıyor

Kizlar bebeginizin burnunu neyle temizliosunuz ? Serum suyu sıkmaya korkuyorum evde var daha kullanamadim. Farkli yöntemi varmi acaba
Korkma canım çok basit bir şey o, beynine falan gitmez yani.. youtubede bir Dr çok güzel göstermiş nasıl yapılacağını, ben onu izleyip yapmıştım.. 5ml şırınganın yarısı bir buruna yarısı diğerine bas gitsin.. 😂😂
Ya ben beşiğinin içine kendi sıcacık yapan battaniyemiz vardı onu koydum . Ne kadar sıcak olursa o kadar gazsız oluyor kolay çıkarıyor biz gibi değiller direk yataga bile yatırmamak lazım yumuşak ve sıcak bi yer çok hoşlarına gidiyor kısaca anne karnı konforu arıyorlar 😊
Kesinlikle katılıyorum 👍 benimki de battaniyenin içine gömülmeyi çok seviyor 😂😂😂aynı ben.. sıcakta mayışıp daha kolay uykuya dalıyorlar

Kızlar herkese günaydıııınnn 🌸🌸🎀🎀kaç gündür giremiyorum bugün mesajları toplu alıntılayım dedim 😂😂

Dün bir arkadaşımla konuşurken söyledim ben de böyle isilik oldu niyeyse dedim, benimkinin sadece kafasında canım, alerji gibi bir şey olsa vücudunda da olurdu diye düşünüyorum.. sıcaktan olmuştur dedi, bir de yünlü kıyafetler falan da yapabilir dedi 🥹🥹🥹 bere bile takmıyorum ben.. sonra annemin ördüğü yeleği giydirmiştim gerçekten, giydirmeyince söndüler çok şükür 🙏 bir arkadaşım yazmış sağolsun kaynayıp soğutulmuş suyla tülbentle silin diye 🙏🙏🙏 ben de deneyim onu.. yaaa bu grup vallahi iyi ki var 🥰🥰🥰

Onu ben de kullanıyorum canım, yukarıya da yazdım, benimkinin yün yelekten olduğunu düşünüyorum 🤔

Her şeyi çok bilen çocuk profesörleri 🤪her çocuk aynı olmak zorunda mı yani 😒 maşallah bağırsakları güzel çalışıyor demek ki, sütün de yarıyor ki bebiş kakayı aşağı itip çıkarabiliyor, yani yeterli beslenebildiği için kakasını rahat yapıyor.. biz 💩 yolu gözlemekten helak olduk burda 🥹🥹🥹 ben günde 6-7 bez alıyorum bunun ikisi genelde kaka oluyor, bazen yalancı kabızlık oluyor ertesi gün kaka yapıyor.. kilo alımı falan da iyiyse hiç takılma bence.. şanslı güruh içindesin 🥰🥰🥰

Ben yiyeceklerle çok ilişkili olduğunu düşünmüyorum canım, krem yerine nemli tülbentle silmek daha mantıklı bence kimyasala maruz bırakmamak en güzeli 🥰

😡😡😡 öfff ben de ifrit oluyorum yaa hepsi mi aynı olur bu kocaların 😡😡😡 ben artık geçen çok sinirlendim, komutanına rapor mu veriyorsun deyince anladı.. ben annemle bu kadar konuşmuyorum yaa kışturmacadan, ne anlatıyorsun abi sen bu kadar kafayı yicem 😡😡😡 işte bak çocuk yetiştirmek bu noktada çok önemli, bağlı olabilir ama bağımlı olmamalı.. bu insanlar çocuklarının halen kendilerine ait bir hayatı ve yuvası olduğunu kabullenememişler 😡😡 ben usulca alıp uyutmaya götürüyorum odasına onlar aradığında😂😂😂

Ben de onlardan biri aradığında ortamdan usulca sıvışıyorum 😂😂😂 tahammül edemiyorum gerçekten artık… bizim arabamız vardı sattık, zaten doğumda da kp’ye güvendik adam bizi ikinci gün bıraktı gitti, ortada kaldık konu komşudan araba istedik.. tam bir rezillikti.. benim evlenmeden önce kendi arabam vardı, eşimin de vardı, evlenince borç çok diye sattık benimkini, eşiminki de sıkıntılı diye satmıştık ama hamilelik bile yoktu ortada, çok mağduriyet yaşadım sırf bu araba mevzusundan dolayı bile.. kocam beyefendi diyor ki geçen gün, işte yazın Elazığ’a gideriz bilmem ne 😧 nevrim döndü yemin ederim.. neyle dedim, otobüsle trenle diyor bir de 😡😡😡 beni mağdur eden insanlar torun görsün diye otobüsle trenle gidecekmişim bakteri yuvalarında 😡😡😡 çok özleyen varsa kapım açık buyursun gelsinler, arabam bile yokken kimsenin ayağına çocuk götüremem dedim 😂😂😂 ben ailemin yanına bile gidemiyorum Ankara’ya, uçak basınç yapar beyni etkilenir falan diye, bunlar da onca saat yol gidecekmişim 😡😡😡

Bir yakınımızın doğumu çok zor geçmişti yıllar önce ve çocuğu doğuramayınca vakumla çekmişler, çocuğun kafası resmen arkaya doğru sünmüştü, o bile normale döndüyse ben sizinkilerin sorun olacağını düşünmüyorum kızlar, takılmayın bence 😍😍 zaten onların şu an kafatasları daha kemikleşmedi, sertleştikçe olması gereken forma gelir🥰🥰🥰

Ben direkt serum fizyolojik yapıyorum, o çok rahatlatıyor, süt kustuğunda bazen burnundan geliyor, içerde kalıntı kalmasın burnu tıkanmasın diye serum yapıyorum.. onu yapınca aspiratöre pek gerek kalmıyor
Ben korkuyorum ondan yanlış bir pozisyonda vs yaparım sıkıntı olur diye:(

Korkma canım çok basit bir şey o, beynine falan gitmez yani.. youtubede bir Dr çok güzel göstermiş nasıl yapılacağını, ben onu izleyip yapmıştım.. 5ml şırınganın yarısı bir buruna yarısı diğerine bas gitsin.. 😂😂

Kesinlikle katılıyorum 👍 benimki de battaniyenin içine gömülmeyi çok seviyor 😂😂😂aynı ben.. sıcakta mayışıp daha kolay uykuya dalıyorlar
Ayy onu bende izledim ama yapmaya korkuyom yaa ama denicem cnku tıkanmış burnu😒

Dediğin çıktı galiba dndnjdndnd duştan yine vazgecmem ama daha kat kat giydirmek lazimmiş gazdan uyumuyor 5 ten beri havlu ısıtıp koyuyorum şimdi karın bacak kısmına biraz kendine geldi gibi 😂 terler diye korkuyodum da gaz da önemli gerçekten
Yok yok ben de öyle sanıyordum ama gaz berbat bir şey 🥹benim kız bir gibi uyandı asla tam uykuya dalamadı.bir saat bile kesintisiz uyuyamadım 🥲

Nasıl oldun canım iyileşme varmı yaralarda . Karnı benimki nin de grulduyor bagırsakları nın çalışma sesi o korkma . Göğsünü bomboş edene kadar emzir ön süt son süt olayı var arkadan gelen süt tok tutuyor onu mutlaka alsın rahatlar ♥️
Daha iyiyim canım gerçekten iyi geldi kremler 🙏🏻🙏🏻 karnı guruldadıkça aç mı kalıyor çocuk diye vicdan azabı çekiyorum 🥺 yarım saat emiyor bir memeyi sonra bıraktırıyorum sütüm de çok olmadığından bitti mi bitmedi mi bilemiyorum valla. Cuma kontrolde kilosundan anlaşılır artık insallah doyuyodur minnoşum 🙏🏻

Galiba bebikomun nemlendiriciye ihtiyacı var dndbjdndd emin olamadığım için su dışında bir şey yüzüne hiç sürmedim 🫠 ne yapabilirim böyle kabuk kabuk ama o ilk doğduğu zamanki soyulma değil kuruluktan gibi duruyor. Bi de dün konuştuğunuz isilik gibi sivilceler var yeni çıktı vucudunda da var biraz yuzunde de var onlarin sebebi ne olabilir 🥹
Sivilceler ilk gğnden beri bizdedeçıkıyortüm vücududa böyle kuruyıp soyuluyor yağlıyorum masaj yapıyorum

Sivilceler ilk gğnden beri bizdedeçıkıyortüm vücududa böyle kuruyıp soyuluyor yağlıyorum masaj yapıyorum
Hemşireye sordum az önce dedi ki sampuani degistirebilirsin saç derisindeki gibi olan kabarmadanmış :( ama saç derisinde bir şey yok tek alnindan kaş kısmına oldu ne surebilirim yüzüne ne kullaniyosun sen

Günaydın umarım gece uyuyabilmişsinizdir. Ben bir konuda fikir sormak istiyorum. 3 gündür karnımda aşırı sancı var. Çamaşırı islatacak kadar da akıntı var (renksiz). Göğüsler çok yumuşak. 2 hafta önce de 2 gün çok yumuşaktı hatta oğlan da az kg almıştı. Bunu yaşayan var mı? Henüz regli olmadım acaba regli döneminde miyim ki?
2 gundur benim de gogsum cok yumusak, meme regulasyonu- terbiyesi mi oldu acaba?

Back
X