Kızlar herkese günaydıııınnn

kaç gündür giremiyorum bugün mesajları toplu alıntılayım dedim

Dün bir arkadaşımla konuşurken söyledim ben de böyle isilik oldu niyeyse dedim, benimkinin sadece kafasında canım, alerji gibi bir şey olsa vücudunda da olurdu diye düşünüyorum.. sıcaktan olmuştur dedi, bir de yünlü kıyafetler falan da yapabilir dedi

bere bile takmıyorum ben.. sonra annemin ördüğü yeleği giydirmiştim gerçekten, giydirmeyince söndüler çok şükür

bir arkadaşım yazmış sağolsun kaynayıp soğutulmuş suyla tülbentle silin diye

ben de deneyim onu.. yaaa bu grup vallahi iyi ki var

Onu ben de kullanıyorum canım, yukarıya da yazdım, benimkinin yün yelekten olduğunu düşünüyorum
Her şeyi çok bilen çocuk profesörleri

her çocuk aynı olmak zorunda mı yani

maşallah bağırsakları güzel çalışıyor demek ki, sütün de yarıyor ki bebiş kakayı aşağı itip çıkarabiliyor, yani yeterli beslenebildiği için kakasını rahat yapıyor.. biz

yolu gözlemekten helak olduk burda

ben günde 6-7 bez alıyorum bunun ikisi genelde kaka oluyor, bazen yalancı kabızlık oluyor ertesi gün kaka yapıyor.. kilo alımı falan da iyiyse hiç takılma bence.. şanslı güruh içindesin

Ben yiyeceklerle çok ilişkili olduğunu düşünmüyorum canım, krem yerine nemli tülbentle silmek daha mantıklı bence kimyasala maruz bırakmamak en güzeli

öfff ben de ifrit oluyorum yaa hepsi mi aynı olur bu kocaların

ben artık geçen çok sinirlendim, komutanına rapor mu veriyorsun deyince anladı.. ben annemle bu kadar konuşmuyorum yaa kışturmacadan, ne anlatıyorsun abi sen bu kadar kafayı yicem

işte bak çocuk yetiştirmek bu noktada çok önemli, bağlı olabilir ama bağımlı olmamalı.. bu insanlar çocuklarının halen kendilerine ait bir hayatı ve yuvası olduğunu kabullenememişler

ben usulca alıp uyutmaya götürüyorum odasına onlar aradığında

Ben de onlardan biri aradığında ortamdan usulca sıvışıyorum

tahammül edemiyorum gerçekten artık… bizim arabamız vardı sattık, zaten doğumda da kp’ye güvendik adam bizi ikinci gün bıraktı gitti, ortada kaldık konu komşudan araba istedik.. tam bir rezillikti.. benim evlenmeden önce kendi arabam vardı, eşimin de vardı, evlenince borç çok diye sattık benimkini, eşiminki de sıkıntılı diye satmıştık ama hamilelik bile yoktu ortada, çok mağduriyet yaşadım sırf bu araba mevzusundan dolayı bile.. kocam beyefendi diyor ki geçen gün, işte yazın Elazığ’a gideriz bilmem ne

nevrim döndü yemin ederim.. neyle dedim, otobüsle trenle diyor bir de

beni mağdur eden insanlar torun görsün diye otobüsle trenle gidecekmişim bakteri yuvalarında

çok özleyen varsa kapım açık buyursun gelsinler, arabam bile yokken kimsenin ayağına çocuk götüremem dedim

ben ailemin yanına bile gidemiyorum Ankara’ya, uçak basınç yapar beyni etkilenir falan diye, bunlar da onca saat yol gidecekmişim

Bir yakınımızın doğumu çok zor geçmişti yıllar önce ve çocuğu doğuramayınca vakumla çekmişler, çocuğun kafası resmen arkaya doğru sünmüştü, o bile normale döndüyse ben sizinkilerin sorun olacağını düşünmüyorum kızlar, takılmayın bence

zaten onların şu an kafatasları daha kemikleşmedi, sertleştikçe olması gereken forma gelir

Ben direkt serum fizyolojik yapıyorum, o çok rahatlatıyor, süt kustuğunda bazen burnundan geliyor, içerde kalıntı kalmasın burnu tıkanmasın diye serum yapıyorum.. onu yapınca aspiratöre pek gerek kalmıyor