- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
-
- Konu Sahibi Homely_angel
desene aynı kaderi paylasıyoruz 1 haftadır her aksam kusmalar fena yani bide millet 7.haftadan itibaren baslar diyor şimdiden böyleysek ilerki haftalarda ne oluruz Allah bilir:)Sanırım içinizde en kötü belirtileri yaşayan benim.. Çok fena çarpıntım var. Midem çok bulanıyor kusmalar başladı. Kokulara çok hassasım bu yüzden bişi yiyemiyorum.. Açım anlayacağınız..
ay kız Allah iyiliğini versin sesli güldüm :):):):):)Ben de sinir oldum bu saatten sonra kanımı napacaksın ki ultrasondan bak bebek yerinde mi vs vs diye.. eşim de diyor ki doktor bi türlü okey hamilesin diyemedi ben de dedim ki doğuracağım öyle evet hamilesin diyecek herhalde
Bütün hamişleri güldürdüm iyi bariay kız Allah iyiliğini versin sesli güldüm :):):):):)
canım bence tutma çünkü bebeklerimiz ilk haftalar cok önemli biliyosun bol bol kalsiyum vs almamız ve bol su içmemiz gerekiyor:)Kızlar bende dün öğrendim ama bugün oruca niyetlendim ama zorlandım baya çok halsizlik oldu, bir saat sonra doktorumla konuşacağım gidişat ile ilgili, hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Sizin doktorlarınız oruç ile ilgili bir şey söyledi mi tutmamanız konusunda ?
aynen ya okuyup okuyup gülüyorum yemin ederim:)ayrıca canım doktorun niye öle yaptı anlamadım bence doktorunu degistir saçmalık böyle yapması benimki 2.ye istemedi vajinal baktı sadece:)1700 olarak hesapladı sadece kabataslakBütün hamişleri güldürdüm iyi bari
Evet ben de düşünüyorum cuma günü de gittiğimde beni tatmin etmezse değiştirebilirim.. yani istese görürdü çok rahat bebeği iyi mi yerinde mi vs diye aşırı temkinli davrandı sanırımaynen ya okuyup okuyup gülüyorum yemin ederim:)ayrıca canım doktorun niye öle yaptı anlamadım bence doktorunu degistir saçmalık böyle yapması benimki 2.ye istemedi vajinal baktı sadece:)1700 olarak hesapladı sadece kabataslak
canım ben düşün perşembe gününe kalp atısları için gidicem 2 gün var bide sabah gidiyorum yani erken olsa çağırmazdı bide acaba ikizmi ya deger yüksek ya:)Evet ben de düşünüyorum cuma günü de gittiğimde beni tatmin etmezse değiştirebilirim.. yani istese görürdü çok rahat bebeği iyi mi yerinde mi vs diye aşırı temkinli davrandı sanırım
Değerin kaç ki canım ? Benimki de bana yüksek geldi kendi hesabıma göre 7000 lerde olması gerekiyordu 2 katı artmış olarak düşünürsek ama 16400 kusur çıktı ben de şüphelenmedim değil :)canım ben düşün perşembe gününe kalp atısları için gidicem 2 gün var bide sabah gidiyorum yani erken olsa çağırmazdı bide acaba ikizmi ya deger yüksek ya:)
Neden bilmiyorum canim ama icimden seninki ikiz olacakmis gibi geliyor :)Değerin kaç ki canım ? Benimki de bana yüksek geldi kendi hesabıma göre 7000 lerde olması gerekiyordu 2 katı artmış olarak düşünürsek ama 16400 kusur çıktı ben de şüphelenmedim değil :)
Benimde iltihaplı sismişti uçuğa benzer şekilde geçen hafta :)
Aklima gelen şöyle bir durum var kizlar, hem degerlerin yuksek olmasi kusma ve bulantilari tetikliyor sanki, hem de degerlerin yuksek olmasi ikiz gebelik olabilecegine mi isaret ediyor acaba ? :)desene aynı kaderi paylasıyoruz 1 haftadır her aksam kusmalar fena yani bide millet 7.haftadan itibaren baslar diyor şimdiden böyleysek ilerki haftalarda ne oluruz Allah bilir:)
Bilmiyorum ki ben de acaba olur mu diye düşünmüyor değilim ama zor olur benim için eşime kalsa keşke olsa diyor :)Neden bilmiyorum canim ama icimden seninki ikiz olacakmis gibi geliyor :)
Benimki uzun sürmedi :) bişey değil canımAraştırdım şimdi, uçuk sebeplerinde hamilelik de var, bağışıklık zayıflayınca olurmuş, neyse bir haftada geçiyor demek ki. Teşekkürler cevap için :)
Allah ona göre kolaylik verir inşallah canım, Eşin de yardim eder o zaman artik, tek de olsa ikiz de olsa tabi :)Bilmiyorum ki ben de acaba olur mu diye düşünmüyor değilim ama zor olur benim için eşime kalsa keşke olsa diyor :)
Tabiki yardım eder de yine de zor olur sanki bakalım cuma günü görücez :)Allah ona göre kolaylik verir inşallah canım, Eşin de yardim eder o zaman artik, tek de olsa ikiz de olsa tabi :)
Araştırdım şimdi, uçuk sebeplerinde hamilelik de var, bağışıklık zayıflayınca olurmuş, neyse bir haftada geçiyor demek ki. Teşekkürler cevap için :)
anlıyorum haklısın tabi bazen belirti yaşamak hamileliğin yolunda gittiğine dair bir işaret gibi geliyor bize.. ama sen içini ferah tut allaha bırak. hayırlısı ne ise öyle olsun..Canım benim 14.haftada biten bir hamileliğim var, onda hiç bir şey hissetmedim. Sanki midem bulanınca daha iyi olmakmış gibi saçma bir düşüncem var şimdi. O yüzden kaşınıyorum
Valla tecrübeme dayanarak söyleyecek olursam artarak devam ediyor pik yapıyor ve 12. Haftadan sonra azalmaya başlıyor.. Yalnız ben çok fenayım.. Ekmek bile yiyemiyorum..desene aynı kaderi paylasıyoruz 1 haftadır her aksam kusmalar fena yani bide millet 7.haftadan itibaren baslar diyor şimdiden böyleysek ilerki haftalarda ne oluruz Allah bilir:)
anlıyorum haklısın tabi bazen belirti yaşamak hamileliğin yolunda gittiğine dair bir işaret gibi geliyor bize.. ama sen içini ferah tut allaha bırak. hayırlısı ne ise öyle olsun..