Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
ben aile hekimine gittiğimde odasında ultrason cihazı görmedim İstanbuldaki aile hekimlerinin böyle ilgileneceğini de sanmıyorum kapılarında hep bir kuyruk var 🤣 şansına güzel denk gelmiş canım iki gün arka arkaya bebişi göreceksin miss
Sağlık ocağı ultrason yapıyor muymuş ya
Ultrason var kızlar bizimkininde odasında değil başka odadaydı. Hatta sıra aldım birkaç kişi bekledim, muayneye girdiğimde, sen bundan snra sıra bekleme direk ultrason odasına git, hemşire beni çagırsın seninle orda devam edelim bekleme dedi. Perşembe gel genel kanlarına bakalım dedi, haftayada gel yine ultrason bakalım dedi.
Hissetiği semptomlarla iligli şüpheye düşüp stres olan arkadaşlar için bence çok mantıklı bir yol, aklınızda olsun. Tabi bazı bölgeler daha kalabalık ama yine de hiç yokta iyidir

Çok sayfalar mesaj var okuyamadım umarım herkes iyidir bebişlerle beraber🙏🏻🙏🏻 Benim kasıklarım da ayaktayken veya dönerken hık deyince pık deyince her şeye ağrıyor adet sancısı gibi yine gazım da var 🤭 bugün heyet raporumu almaya gittim baktık yine bebişime 2 cm olmuş boyu size sormak istediğim şey şu ben özele gidiyorum doktorum çok çok iyi maşallah ama hastane için çok şikayet var orada doğum yapanlardan. Benim şimdilik tek şikayetim ortada dolanan personellerin suratsızlığı sizce hastane değiştirmeli miyim yoksa önemli olan ebe ve doktor mu tecrübeli annişlerimiz bilir 😇

Kızlar selam, ben şimdi saglık ocagından geliyorum, herkes deli gibi ileri tarih dr randevusunu beklerken stres oluyor. Ama dikkatimi çekti kimse saglık ocagına gitmiyor galiba, bende bugün keşfettim, ooo 1 kapı daha açıldı bana, Dr yolcu ederken illa haftaya da gel dedi😂😂 Ben Urla’da oturuyorum, çokta tenha nezih bir saglık ocagımız var mahallede aile doktorumuzda çok tatlı bir kadın, hemen ultrasona yatırdı benı, tam aradıgım muamele🥰🥰 bebiş çok iyi 9+1 dedi, kıpırdak minik kuşum, rahatladım valla, bu arada ilk defa karnımdan bakıldı, bundan sonra karından devam eder herhalde kendı doktorumda. Doktorumdan da randevuyu yarına kopardım, Allah bereket versin bu hafta bebişle bol buluşmalı geçecek.
Ayyy harika olmuş valla çok sevindim. Urlada sağlık ocakları çiçek gibi tabi tadını çıkar. Karabağlar asm leri çekilir gibi değil aman aman gitmiyorum kolay kolay :D
Yaa nasıldı bebişşş kıpırdadığını görebildin mi sen

Ayyy harika olmuş valla çok sevindim. Urlada sağlık ocakları çiçek gibi tabi tadını çıkar. Karabağlar asm leri çekilir gibi değil aman aman gitmiyorum kolay kolay :D
Yaa nasıldı bebişşş kıpırdadığını görebildin mi sen
Evet 2 haftaya göre çok fark vardı çok şaşırdım, kıpırdıyordu resmen, bak bacakları diyor doktor ay resmen görünüyordu, çok hoşuma gitti.

Kızlar selam, ben şimdi saglık ocagından geliyorum, herkes deli gibi ileri tarih dr randevusunu beklerken stres oluyor. Ama dikkatimi çekti kimse saglık ocagına gitmiyor galiba, bende bugün keşfettim, ooo 1 kapı daha açıldı bana, Dr yolcu ederken illa haftaya da gel dedi😂😂 Ben Urla’da oturuyorum, çokta tenha nezih bir saglık ocagımız var mahallede aile doktorumuzda çok tatlı bir kadın, hemen ultrasona yatırdı benı, tam aradıgım muamele🥰🥰 bebiş çok iyi 9+1 dedi, kıpırdak minik kuşum, rahatladım valla, bu arada ilk defa karnımdan bakıldı, bundan sonra karından devam eder herhalde kendı doktorumda. Doktorumdan da randevuyu yarına kopardım, Allah bereket versin bu hafta bebişle bol buluşmalı geçecek.

Aa bu çok iyi gerçekten 😄 bütün sağlık ocaklarında var mıdır acaba hiç duymadım ve görmedim de şimdiye kadar

Gebelik süresi boyunca toplanıp urlaya mı taşınsak acaba o ne güzel doktor :)) bende yarın deneyeceğim ama hiç sanmıyorum ☺️

Aa bu çok iyi gerçekten 😄 bütün sağlık ocaklarında var mıdır acaba hiç duymadım ve görmedim de şimdiye kadar
Gebelik süresi boyunca toplanıp urlaya mı taşınsak acaba o ne güzel doktor :)) bende yarın deneyeceğim ama hiç sanmıyorum ☺️
Kızlar bi şansınızı deneyin bence birinde olacak birinde olmayacak şey değildir ultrason. Standarttır diye tahmin ediyorum.

Back
X