- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
-
- Konu Sahibi Homely_angel
Merhaba canım sen benden öncesin senide tebrik ederim yine görmüştün konunu daha önce Kan verdin mi cAnım kaç degerken kese görünür acaba 30 mayısta 67.57 idiHayırlı olsun canım sevindim :) Ben de Perşembe gitcem kese için daha hiç gitmedim doktora :)
Bende de var canım. Normal de erken kalkıyorum son zamanlar ama öğlen ve akşam erkenden uyku bastırıyor beniKızlar benim hep çok uykum var.Sabah işe gitmek için uyanırken sorun ama gün içinde 3-4 gibi bir uyku bastırıyor sormayın.bi de 6- 7 gibi.siz de durumlar ne?
HoşgeldinBende geldim buraya kusur kalmayayim dedim :)
Hosbuldum :)Hoşgeldin
turta kardeşliği burda da karşılaştıkSelam kızlar agustos 2015 annesiydim şimdi kızıma kardeş geliyor bende 4 hafta içindeyim kese için bekliyoruz inş saglıklı bir şekilde adımları doyasıya yaşayıp kavusuruz yavrularımıza 30 mayısta ögrendim
Oo kardeş :) artmıştır tabi kuzum hadi bakalım benide etiketle beraber bekleriz doğumuturta kardeşliği burda da karşılaştık
Bende cuma günü 2 Haziran da kan yaptırmıştım 85,8 çıktı bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğleden sonra alacam umarım artmıştır değer artmıştır dimiiii turtaaaaa
Merhaba canım sen benden öncesin senide tebrik ederim yine görmüştün konunu daha önce Kan verdin mi cAnım kaç degerken kese görünür acaba 30 mayısta 67.57 idi
2 haziranda 414.21 cıktı sonra baktırmadım evde bakıyorum artık t bordo oluyor c silik cıkıo :)
Cuma 441.21 di şimdiye 1000 olmustur benim belkide bilemedim gitsem mi cok merak ediyorum :) saglıkla artsındaTeşekkür ederim canım ben de bugün verdim yarın alıcam sonucu benim değerler düşük ama iki üç katına katlıyor hep sağlıklı bir şekilde geç döllenme herhalde :) 1000 lerde görülür kese diyorlar , Perşembe 1000 küsür oluyorum ben de Perşembe gidicem o yüzden :)
İnşallah canım belki de görülür 1000 olsa durmazdım ben herhalde :))Cuma 441.21 di şimdiye 1000 olmustur benim belkide bilemedim gitsem mi cok merak ediyorum :) saglıkla artsında
441.21 den hesaplarsam yarın 1760.81 oluyor canım ne zaman gitsem acaba diyorumİnşallah canım belki de görülür 1000 olsa durmazdım ben herhalde :))
Yarından itibaren istediğin zaman gidebilirsin canım 5. Hafta ve 1000 küsür diyorlar 5 haftalık olmayı beklemene gerek yok herhalde değerin gayet yüksek :)441.21 den hesaplarsam yarın 1760.81 oluyor canım ne zaman gitsem acaba diyorum
Erken yumurtladım cnm ben 12 mayıs regl 17 mayıs ovulasyon test pozitif verdi 30 mayıs 67.57 2 haziranda 441.21 cıktı:) evet eşim garanti olsun cumartesi bekleyelim diyor bekliycem ozaman 7000 küsürlerde olucakYarından itibaren istediğin zaman gidebilirsin canım 5. Hafta ve 1000 küsür diyorlar 5 haftalık olmayı beklemene gerek yok herhalde değerin gayet yüksek :)
Çok iyi canım belki o zaman hem kese hem kalp atışına bakarsınız :)Erken yumurtladım cnm ben 12 mayıs regl 17 mayıs ovulasyon test pozitif verdi 30 mayıs 67.57 2 haziranda 441.21 cıktı:) evet eşim garanti olsun cumartesi bekleyelim diyor bekliycem ozaman 7000 küsürlerde olucak
Ay inşallah canım ya keşke ögle bir sürpriz olsa :) ne mutlu olurum dünyalar benim olurÇok iyi canım belki o zaman hem kese hem kalp atışına bakarsınız :)