2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende aynı sorun var canım hatta dün sabah 10 gibi uyandım öğlen bidaha uyumusum 6 da kalktım:)bu şekerlemeler geçicidir umarım bende sabahları işe giderken zorlanıyorum:)

Hayırlı olsun canım sevindim :) Ben de Perşembe gitcem kese için daha hiç gitmedim doktora :)
Merhaba canım sen benden öncesin senide tebrik ederim yine görmüştün konunu daha önce Kan verdin mi cAnım kaç degerken kese görünür acaba 30 mayısta 67.57 idi
2 haziranda 414.21 cıktı sonra baktırmadım evde bakıyorum artık t bordo oluyor c silik cıkıo :)

Merhaba kızlar,
Benim sat 2 Mayıs, bat ise 2 Haziran. Bat'a iki gün kala b-hcg 8,99 çıktı, 3 Haziran'da, doktora gideceğimiz gün ise 62,7 idi. Doktoruma gittiğimizde ikinci değerin sonucu henüz çıkmamıştı, ve 8,99'un bir hamilelik göstergesi olmadığını söyledi. On gün sonra muayeneye çağırdı. 62.7 lik değeri alınca telefonla söyledim, iyi ama bir daha kan vermememi, on gün sonra kendisine gelmemi söyledi.
Göğüslerim felaket sızlıyor, adetimin gecikmesinin 4. günü. Bende durumlar böyle. Umarım hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz.. Güzel düşünelim, güzel olsun..

turta kardeşliği burda da karşılaştık
Bende cuma günü 2 Haziran da kan yaptırmıştım 85,8 çıktı bugün sağlık ocağında kan verdim yarın öğleden sonra alacam umarım artmıştır değer artmıştır dimiiii turtaaaaa

Oo kardeş :) artmıştır tabi kuzum hadi bakalım benide etiketle beraber bekleriz doğumu

Teşekkür ederim canım ben de bugün verdim yarın alıcam sonucu benim değerler düşük ama iki üç katına katlıyor hep sağlıklı bir şekilde geç döllenme herhalde :) 1000 lerde görülür kese diyorlar , Perşembe 1000 küsür oluyorum ben de Perşembe gidicem o yüzden :)

Cuma 441.21 di şimdiye 1000 olmustur benim belkide bilemedim gitsem mi cok merak ediyorum :) saglıkla artsında

Yarından itibaren istediğin zaman gidebilirsin canım 5. Hafta ve 1000 küsür diyorlar 5 haftalık olmayı beklemene gerek yok herhalde değerin gayet yüksek :)
Erken yumurtladım cnm ben 12 mayıs regl 17 mayıs ovulasyon test pozitif verdi 30 mayıs 67.57 2 haziranda 441.21 cıktı:) evet eşim garanti olsun cumartesi bekleyelim diyor bekliycem ozaman 7000 küsürlerde olucak

Hamile oldugumu anlamiyorum hissetmiyorum dedim dedim alsana dedi bebegim resmen :) 23 aylik kizim var 3 gun oldu memeden keseli o hep kucagimda malesef . Yapacak bisey yok artik alicak nefesi varsa Allaha emanet insallah busorun ortadan kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…