Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Ya canikom gündüzleri benim paşa da uyumuyor yarım saat uyuyor sadece bir kere iki saat uyuyor o da şansa bazen olmuyor. Akşamları da yedi gibi banyosunu yaptırıyorum giyinmesi vs derken yedi buçuk oluyor. Sonra emziriyorum ya emerken kendiliğinden uyuyor yada uyumazsa kucağıma alıp pışpışlıyorum öyle uyuyor. Şu an 3 ay 3 günlük, doğduğundan beri bu rutini yapıyorum akşamları. Rutin diye mi böyle alıştı yoksa şansa mı böyle oldu bilmiyorum. Ama yaptığım ekstra başka bir şey yok
Bende oğlumda gexe uykusuna yatıracağım zaman karanlık sessiz odada uyutuyordum ve gece emmek için sık uyansa bile uyanık kalmıyordu. Kızım aşırı gazlı bebek ne gece uyksuu ne gündüz uyksuu hiçbişey düzeni yok. Oğluma çok zor bebek diyordum oğlumdan özür diliyorum 😂😂 gece uyumaması durmaması sürkli ağlaması aşırı zor. Gündüz insan birşekikde idare editor ama

Bende oğlumda gexe uykusuna yatıracağım zaman karanlık sessiz odada uyutuyordum ve gece emmek için sık uyansa bile uyanık kalmıyordu. Kızım aşırı gazlı bebek ne gece uyksuu ne gündüz uyksuu hiçbişey düzeni yok. Oğluma çok zor bebek diyordum oğlumdan özür diliyorum 😂😂 gece uyumaması durmaması sürkli ağlaması aşırı zor. Gündüz insan birşekikde idare editor ama
Ayy benim ilk bebeğim ve bende zor bir bebek diyorum ama her zaman daha zoru var dimi 😅 evet gece daha zor oluyordur, gündüz bebek arabasıyla dışarı çıkmak gibi bi opsiyon var bi de geceleri komşular falan rahatsız olur stresine girmek daha kötü. İnşallah kızınızın gaz sancıları biter hem o hem siz rahatlarsınız 🙏🏻 kaç günlük şu an?

Kimyon ve rezene karıştırıp sabah akşam içmeyi denediniz mi? Bizimki de çok gazlı. Sürekli içmeye devam ettim. 3-4 gün için farketti. Sonra o kadar normale döndü ve kendi kendine çıkarmaya başladı ki, büyüdü de ondan yapabiliyor artık sandım. Biraz içmeyi aksattım. Yine gazdan çatlamaya başladı çocuğum. Çayın çok faydası var ama sabah akşam düzenli içince. Ben zaten ona da bir iki çay kaşığı veriyorum karnından çok ses geldiğinde özellikle. Zarıl zarıl çıkarıyor valla 🧿

Ayy benim ilk bebeğim ve bende zor bir bebek diyorum ama her zaman daha zoru var dimi 😅 evet gece daha zor oluyordur, gündüz bebek arabasıyla dışarı çıkmak gibi bi opsiyon var bi de geceleri komşular falan rahatsız olur stresine girmek daha kötü. İnşallah kızınızın gaz sancıları biter hem o hem siz rahatlarsınız 🙏🏻 kaç günlük şu an?
82 günlük. Evet gerçekten olana şükretmek lazımmış😂 bugünlerin geçiceğini biliyorum hep böyle kalmayacağını ama o anın içindeyken sakin kalıp düşünemiyorsun böyle 🥲

Kimyon ve rezene karıştırıp sabah akşam içmeyi denediniz mi? Bizimki de çok gazlı. Sürekli içmeye devam ettim. 3-4 gün için farketti. Sonra o kadar normale döndü ve kendi kendine çıkarmaya başladı ki, büyüdü de ondan yapabiliyor artık sandım. Biraz içmeyi aksattım. Yine gazdan çatlamaya başladı çocuğum. Çayın çok faydası var ama sabah akşam düzenli içince. Ben zaten ona da bir iki çay kaşığı veriyorum karnından çok ses geldiğinde özellikle. Zarıl zarıl çıkarıyor valla 🧿
Ay öyle hiç denemedim sadece kimyon içiyordum. Rezene nasıl almalıyım paket halinde satılanlardan mı ? Bebeğe kimyon verip vermemkte kararsız kalmıştım versem mi acaba ya. Alerjik bünyesi var 🥲

Bebekle aktivite yapanlar nasıl yapıyor acaba. Ben bu saate nasıl geldik hiç anlamadım. Sabah 7de uyandık. En az 15 kez uyutma girişimim oldu. 5inde falan uyudu birinde 2 saat sürdü. Diğerleri 10 dk 15 dk yatağa koyana kadar. Sabah ilk uyandığında iyiydi bide 2 saatlik uykudan sonra. Biz nasıl aktivite yapacağız 🤣 dönme egzersizi yaptırayım diyorum onu bile yaptıramıyorum. Kitap açıyorum anlatıyorum ağlıyor. Müzik dinliyoruz 10 dk sonra ağlıyor. Bu kadar değildi ataktandır inşallah. Ya da huysuz bir çocuk olacak 🤦🏼‍♀️

Kızlar hangi marka ıslak mendil kullanıyorsunuz. İçeriği temiz İslak mendil önerisine ihtiyacım var. Şunu kullanıyordum fakat bunun da içeriği temiz değilmiş ya

Eklentiler

• 1743969745479686376723642941849.webp
    1743969745479686376723642941849.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 20
Bebekle aktivite yapanlar nasıl yapıyor acaba. Ben bu saate nasıl geldik hiç anlamadım. Sabah 7de uyandık. En az 15 kez uyutma girişimim oldu. 5inde falan uyudu birinde 2 saat sürdü. Diğerleri 10 dk 15 dk yatağa koyana kadar. Sabah ilk uyandığında iyiydi bide 2 saatlik uykudan sonra. Biz nasıl aktivite yapacağız 🤣 dönme egzersizi yaptırayım diyorum onu bile yaptıramıyorum. Kitap açıyorum anlatıyorum ağlıyor. Müzik dinliyoruz 10 dk sonra ağlıyor. Bu kadar değildi ataktandır inşallah. Ya da huysuz bir çocuk olacak 🤦🏼‍♀️
Aktivite miiiigggg🤪🤪 karnımı zor doyuruyorum son günlerde😁😁😁 gerçekten ne zaman uyandık ne zaman akşam oldu şu saate geldik Ben de hiç anlamıyorum hayır akşama kadar da ev işi yapıyorum ama hala evde de yapacağım bir sürü iş var

Kızlar hangi marka ıslak mendil kullanıyorsunuz. İçeriği temiz İslak mendil önerisine ihtiyacım var. Şunu kullanıyordum fakat bunun da içeriği temiz değilmiş ya
Ben de bunun çok övüldüğünü duymuştum, temiz değil miymiş? Üni baby yi de çok övüyorlar o nasıl acaba?

Kızlar benim oğlum gece uykusunu 19:45 20.00 a çekti çok şükür emiyor uyuyor ben kendim uyumadan rüya öğünü tekrar emziriyorum bu arada sallamıyorum ya memede uyuyor yada emzirdikten sonra yatağına alıyorum pış pış sesi açıp poposunu pış pış yaparak uyutuyorum
Canım 8 de uyusa sabah kaçta kalkıyor. Benim kız 11 den önce gece uykusuma geçiş yapmıyor.
Okadar uykusu geliyor ama emince de hemen uyumuyor bizimki10.11e kadar uğraşıyorum bu siralar🙄
Aynen bende
Evet canım 12 .hafta atak dönemine girdik 😭bizi başka neler bekliyor çok merak ediyorum
Kız girdik mi ya harbiden bı gülücükler saçıyor bı krizlere giriyor. Uykuya dalmak zaten mucize 😶‍🌫️
Ben de bunun çok övüldüğünü duymuştum, temiz değil miymiş? Üni baby yi de çok övüyorlar o nasıl acaba?
Yenidoğan dan beri kullanıyorum aslında pişik falan da yapmadı ama bugün mühendisinoglu sayfasında içeriği iyi olmadığını okudum şimdi bitti sayılır yeni sipariş verecem daha temiz bı şey bulursam.

Aktivite miiiigggg🤪🤪 karnımı zor doyuruyorum son günlerde😁😁😁 gerçekten ne zaman uyandık ne zaman akşam oldu şu saate geldik Ben de hiç anlamıyorum hayır akşama kadar da ev işi yapıyorum ama hala evde de yapacağım bir sürü iş var
Yapanlar var 🤦🏼‍♀️ instagramda karşıma çıkıyorlar hep. Hatta bi tanesi bizimkilerden 8 10 gün büyük bayramda 3 aylık oldu sürekli aktivite yapıyorlar.

Bizde aynı canım malesef kucakta gezdiriyom daha çok onda biraz sakin ama ben yoruluyom bu sefer meme veriyom napim

Yapanlar var 🤦🏼‍♀️ instagramda karşıma çıkıyorlar hep. Hatta bi tanesi bizimkilerden 8 10 gün büyük bayramda 3 aylık oldu sürekli aktivite yapıyorlar.
Ah ah Instagrama bende istesem öyle bir hayatim varmış gibi atarım ki kendim bile unutup imrenirim😁😁 dönem dönem yapılır iki çocuk annesi olarak söylüyorum bunu oğlum 5 yaşında kızım 3 aylık olacak. Yani 3 aylık bebekle ne aktivitesi allasen şimdi bizim yardımcımiz mi var her işi hem biz yapıyoruz hem bebekle ilgileniyoruz. Su an temel ihtiyaçlari öncelik. Altını değiştirirken gülmek ten teması kucakta evi gezdirmek bunlar aktivite işte. İllla kitaplar oyuncaklar olmak zorunda hissetme. Onların da zamanı gelecek. Elinden geldiğince zaten oynatiyosundur. İyi ki varsın annesi iyi ki bebeğin senin kokunu alarak uyuyor , gözlerine bakarak uykuya dalıyor , kollarında huzur buluyor. Gerisi hikaye 🌺

Back
X