-
- Konu Sahibi Homely_angel
Sanırım içinizde en kötü belirtileri yaşayan benim.. Çok fena çarpıntım var. Midem çok bulanıyor kusmalar başladı. Kokulara çok hassasım bu yüzden bişi yiyemiyorum.. Açım anlayacağınız..
Değerim 774 çıktı wuhuuu
Teşekkür ederim canım nasıl rahatladım anlatamam :)Gözün aydın, süpppper :)
Maşallah canım artmış baya saglıkla gelsinlerDeğerim 774 çıktı wuhuuu
Bence de kaşınıyorsun :) .. İlk iki gebeliğim de böyleydi benim.. O kadar halsizim ki dizlerim titriyor..En önde olanımız sensin canım, sanırım o yüzden başlamış seninkiler. Benim de koku hassasiyetim var şimdilik. Sağlıklı olsun, sorunsuz olsun da midem bulansın diyorum ben :) kaşınıyorum galiba.
Selam anneler kontrolden geliyorum 5+2 yim keseyi gorduk ama kesenin yaninda kan gordu dusuk tehliken var dediprogestan verdi haftaya kontrol
Allah yardimcin olsun. iyi bilirim. 2 ay sadece ekmek ve patates kizartmasi yemistim kizimdaSanırım içinizde en kötü belirtileri yaşayan benim.. Çok fena çarpıntım var. Midem çok bulanıyor kusmalar başladı. Kokulara çok hassasım bu yüzden bişi yiyemiyorum.. Açım anlayacağınız..
Oooo çoşmuş buralar
Yeni gelenlere hayırlı olsun
Benimde dün itibariyle bulantım başladı
Pazar günü yatağa yapışık ve uykuda geçti
Başucumda çubuk krakerim ve naneli şekerimle yazıyorum bu satırları
Artık biz ayrılmaz üçlüyüz , ölümüne kankayız
Amiiinn canım inşallah:)Maşallah canım artmış baya saglıkla gelsinler
Amiiinn canım inşallah:)Maşallah canım artmış baya saglıkla gelsinler
Benim kaç oldu acaba cumartesi ye kadar beklemem lazım cok sabırsızım :)Amiiinn canım inşallah:)
Bayağı olmuştur canım cumartesiye kadar uçar değerler senin. :))Benim kaç oldu acaba cumartesi ye kadar beklemem lazım cok sabırsızım :)
Bendede cok yok uyku hariç :) allaha şükür bulantı vs yok kızımda vardıArkadas bir bende yok galiba en ufak hamilelik belirtisi
Ama cumartesi hcg 145 di pazartesi 560 olmus ona guveniyorum :)
Valla bende o da yokBendede cok yok uyku hariç :) allaha şükür bulantı vs yok kızımda vardı
Ne güzel kız ben kızımda bulantıdan 3 ayda 7 kilo vermiştim :)Valla bende o da yok
Valla guzel li bilmiyorum insan hic bir belirti yasamayinca endiseleniyor. Bende sadece kasik agrisi var sanki regl olacakmisim gibi..Ne güzel kız ben kızımda bulantıdan 3 ayda 7 kilo vermiştim :)