2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hadi inşallah hepimizin yolunda gitsin şimdi sana ctesi olmaz bana da Pazartesi güzel bekleyişler sonucu bebişlerimix gelecek Allah'ın izniyle POWERHACK
Amin canım ögle tabi inşallah saglıkla artar degerlerimiz saglıkla görürüz ilk keseyi sonra bebegi sonra kalbini inş vallahi geçmiyor zaman :)

Yurtdısı olunca iş başka oluyor orası ayrı bir dengesiz zaten garanti diye bişi yok 16 binde haydi haydi görürdü karından kana gerek yoktu. Neyse canım sen sıkma canını cuma inş bakarlar
Ben de sinir oldum bu saatten sonra kanımı napacaksın ki ultrasondan bak bebek yerinde mi vs vs diye.. eşim de diyor ki doktor bi türlü okey hamilesin diyemedi ben de dedim ki doğuracağım öyle evet hamilesin diyecek herhalde

Kızlar biz de 3 haftalığız sanıyorum :) dün öğrendim beta 46 çıktı adetim 3 gün geçmişti, sizce korkulacak bir durum var mı? tahlili tekrar yarın yaptırayım diyorum, cuma günü de doktoruma gideyim diyorum.

Öyle vallahi illa bekleyecekler iş garanti olacak tam anlamıyla :))
Sen benden yaklasik 10 gun once gidiyorsun. Ben reglime 4 gun kala test yaptim dijital idrar testi 2 haftalik gebelik gosterdi ayni gun hgc 145 di 2 gun sonra yani reglime 2 gun kala deger 560 di. Yarin yani asil regl gunume randevu aldim. Bakalim ne diyecek doktor :))

Kızlar merhaba, bir sorum olacak;

Benim dudağımda uçuk çıktı ufak, belki de çocukluğumdan beri hiç uçuğum olmamıştı, hamilelikle mi alakalı, sıkıntı olur mu, aranızda yaşayan var mı benim gibi?

Hepinize hayırlı olsun. Ben test yaptım evde ama doktora gitmedim hala. Haftaya 6 haftalık olunca gitmek istiyorum. Benim bulantılarım başladı. Ne zaman biraz açıksam bulanıyor. Benim de ikinci hamileliğin. Ilkinde çok bulandı bunda bir ümit rahat geçer belki dedim ama sanırım olmayacak.

Kızlar bende dün öğrendim ama bugün oruca niyetlendim ama zorlandım baya çok halsizlik oldu, bir saat sonra doktorumla konuşacağım gidişat ile ilgili, hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Sizin doktorlarınız oruç ile ilgili bir şey söyledi mi tutmamanız konusunda ?

Tutulmaması gerektigi bu ilk 3 ay suyu bol almamız ve vitamin almamız lazım demişti kızıma hamile iken o yüzden ben tutmamıştım sen yinede sor tatlım

Nette yazıyor ne zaman cıkar beta kaç olunca

Eklentiler

• IMG_1774.PNG
    153,8 KB · Görüntüleme: 65
Bence de kaşınıyorsun :) .. İlk iki gebeliğim de böyleydi benim.. O kadar halsizim ki dizlerim titriyor..

Canım benim 14.haftada biten bir hamileliğim var, onda hiç bir şey hissetmedim. Sanki midem bulanınca daha iyi olmakmış gibi saçma bir düşüncem var şimdi. O yüzden kaşınıyorum

Hmm ben 27 Mayıs'ta olmam gerekiyordu 10 gün geçti üstünden evet canım hemen hemen 11 gün fark var bata göre masallah canım senin değerin daha yüksekmiş benim bata 1 kala 243 çıkmıştı değerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…