Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    7
Şansımı denedim bizim sokağımızda zaten sağlık ocağı. 20. Haftadan sonra bakılabiliyormuş onların cihazında. Birde sağlık ocağında hamile olduğumu bilmelerini istemediğim birini gördüm tam gebe izlem odasından çıkarken Eki Görüntüle 3572370
20 nedir yaa yuh, sagol kalsın ordan sonra dogururum zaten artık ne kaldı diyip çıksaydın😂 Çok saçma, saglık ocaklarını görev listesinde gebelik takibi diye yazıyor, 20den öncesini kafalarına göre saymıyorlar demekki

Valla doktor bana da imkanın varsa mutlaka yaptır dedi. 33 yaşındayım. Ben 30 üstü gebelere diyorum falan dedi ama. Önceden böyle birşey yoktu. Ben bu gebeliğimde duydum fetal dna testini. Ney bu kadar hepsi söyleyip duruyor. Bu işte mi bir ticarete döndü ne oldu anlayamıyorum. Bende huzursuz oldum. İnşallah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olacak şekilde kucağımıza alırız. Demeselerdi böyle bir test var diye valla daha rahattım. Benim bir tanıdığımın oğlu var perinatolog onun numarasını alıp görüşüp o ne derse ona göre karar vericem. Çünkü maliyetli de bişe.
Bulunduğunuz şehrin tıp fakultelerinde çok minik bi ücret karşılığında yapılıyor ben öyle yaptıracağım

Hadi inşallah ben yaptırmayı düşünmüyorm pek çünkü dediğiniz gibi yeni türedi bu olay 🙄
Arkadaşlar nacizane düşüncem, bence FETAL DNA olayına aman buda yeni türedi gibi ticari gibi gözle bakmak yerine bide şöyle düşünün, sosyal medyada hergün hiç duymadıgımız hastalık teşhisleriyle bebeklere yardımlar toplanıyor, ne hastalıklar çıktı Allahım korusun, yani bunlar teşhis ediliyor ve türüyor maalesef, bu durumlara karşı da erken teşhis tetkikleri türüyor tabi. Bende farkındayım birkaç seneye kadar yoktu. Ama kaç doktora danıştıysam imkanı olanın yaptırması çok büyük yararına diyor. Son 1 yıldır tanıdıgım tüm gebeler de yaptırdı. Bende yaptıracagım hatta çok daha geniş bir taraması varmış fetal dna’ya ek, bir sürü hastalık taraması daha yapılıyormuş, onu yaptıracagım birkaç hafta içerisinde.

İnşallah görürsünüz herseyini 🥰😍 evet iki prensesim var farklı hamilelik yaşıyorum diğer iki kızıma göre bakalım hayırlısı sağlıkla kucağıma alayımda Rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏😇🥰
O zaman bir de oglan anneligini tadin 😍☺️ saglikla kucaginiza alin insallah en onemlisi o 🙏🏼

Benim fetal dna yaptırma sebebim ikili taramada neredeyse down riskin yok dedikleri gebe sayısı bir elin parmağını geçmiyor. zaten down riski çıkınca fetal'e yönlendiriyorlar o süredeki beklenen günler de insan stresten ölüyor bebek için çok daha riskli bir durum bu. o zaman yaptıracağıma şimdiden yaptırıp hem de cinsiyeti %100 kesinleştiririm diye yaptırıyorum

Benim fetal dna yaptırma sebebim ikili taramada neredeyse down riskin yok dedikleri gebe sayısı bir elin parmağını geçmiyor. zaten down riski çıkınca fetal'e yönlendiriyorlar o süredeki beklenen günler de insan stresten ölüyor bebek için çok daha riskli bir durum bu. o zaman yaptıracağıma şimdiden yaptırıp hem de cinsiyeti %100 kesinleştiririm diye yaptırıyorum
Ne kadara yaptırdınız acaba

Arkadaşlar nacizane düşüncem, bence FETAL DNA olayına aman buda yeni türedi gibi ticari gibi gözle bakmak yerine bide şöyle düşünün, sosyal medyada hergün hiç duymadıgımız hastalık teşhisleriyle bebeklere yardımlar toplanıyor, ne hastalıklar çıktı Allahım korusun, yani bunlar teşhis ediliyor ve türüyor maalesef, bu durumlara karşı da erken teşhis tetkikleri türüyor tabi. Bende farkındayım birkaç seneye kadar yoktu. Ama kaç doktora danıştıysam imkanı olanın yaptırması çok büyük yararına diyor. Son 1 yıldır tanıdıgım tüm gebeler de yaptırdı. Bende yaptıracagım hatta çok daha geniş bir taraması varmış fetal dna’ya ek, bir sürü hastalık taraması daha yapılıyormuş, onu yaptıracagım birkaç hafta içerisinde.
İşte skıntı da orda ya son 1 yıldır türedi ben artık sağlık sistemindeki herşeye şüpheyle yaklaşıyorıö hiçbişeye güvenim kalmadı sağlık sistemi olmayınca da olmuyo tabii ki de ama güvensizim dediğim gibi annelerin en hassas noktası da çocukları olduğu için bu duygusallığımız kullanılıyo diye düşünüyorum

MERHABALAR 6. HAFTA 4 GÜNLÜK GEBEYİM KASIM SONU GÖRÜNÜYOR DOĞUM AMA DAHA HENÜZ KALP ATIŞI DUYMADIM SADECE KESESİ GÖRÜLDÜ

İşte skıntı da orda ya son 1 yıldır türedi ben artık sağlık sistemindeki herşeye şüpheyle yaklaşıyorıö hiçbişeye güvenim kalmadı sağlık sistemi olmayınca da olmuyo tabii ki de ama güvensizim dediğim gibi annelerin en hassas noktası da çocukları olduğu için bu duygusallığımız kullanılıyo diye düşünüyorum
Maalesef canın bu bahsettiğin olaydan kendımızı korumamız çok zor. Hele ki ben tedaviyle gebe kaldım, o tedavi süresinde o kadar suistimale açık nokta var ki, konuşmakla bitmez, yıllarca neler neler şahit oldum, ama mecburdum🤷🏼‍♀️ kendimi ellerine teslim etmekten başka çarem yoktu. Şuan gebelikteki yeni gelişen testlerle de ilgili buna benzer düşünüyorum, benimde genel sisteme asla tam güvenim yok ama bu kadar çok yeni hastalık ürüyorken de, yeni gelişen bir erken teşhis yöntemine bebeğimi de teslim etmekten başka şans görmüyorum, önce Allah’a sonra bu teknolojiye emanet, güvenmek zorundayım. Hepimize temi ferah sonuçlar çıksın inşallah.

Yaaaa hayırlısı olsun insallah ikiz ne güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😍 insallah gönlünden geçen olur benim de iki oğlum var gerçekten çok zor iki oğlanla uğraşmak
İkiz erkek videolarına bakıyorum gerçekten çok yaramaz oluyolar, RABBİM sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin aminnnn 🤲🏻🤲🏻🌸

Öğrendiğimden beri herkes erkek olacak diyor ben sürekli rüyamda erkek doğurduğumu görüyorum. Bu kadar emin hissetmek de korkutuyo beni bilemedim. Kıyafet vs bakarken bile netten hep erkek çocuk kıyafetlerine gidiyo gözüm nolcak böyle bilmiyorum 🤣
RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım aminn 🤲🏻🥰 hayırlı uğurlu olsun

canım bişey sorcam mustela nın mineral filtre olduğunu bulamadım ya, sen nasıl emin oldun yazıyo mu biyerde 🙂
Mustelanın kendi sayfasında yazıyor sadece mineral filtreli olan farklı bir serisi daha var ama ben bunu aldım. Marka olarak neredeyse her ürünü bebek ve çocuklar için de üretilmiş oluyor vücut losyonları da dahil. Bu kremin içerisinde kimyasal filtrelerde var ama bunlar da gebelikte zararlı olmayan bileşenler. Detaylı yazıyı bulursam atarım canım. Yada yapay zekaya da sorabilirsin kaynakları buluyor ordan da bakabilirsin

Back
X