- 4 Şubat 2019
- 4.147
- 8.950
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne karnındayken soldq sıkışık kalmış alışkanlık hala o yüzden sola yatkın. öyle bariz bir bozulma yok. Eşim bişey yok diyor ama ben takıntılıyım. İlla o kafa yuvarlak bombeli olcak. Gerçeği kafa şekli hareketlendi mi aile yapısı da etkiliyor asıl şeklini alıyormuş doktor öyle dedi. Ben inatla mücadele ediyorum. Kızım sürekli öyle uyurdu ben hiç karışmazdım. Gecede yatağında değil kendi yanımda öyle yatırırdım. Gaz sancısına iyi geliyor ve rahat çıkarıolar. Kafası şuan böyle doğarken yuvarlaktı çok güzeldi. Ama arkası düzleşio sanki.Ya ilginç bi şekilde bizim ki beşikte sadece yüzüstü uyuyor. Gaz girince karın üstü olduğunda daha az sancı oluyor anladığım kadarıyla. Sırt üstü uyutsam 5-10 dk da uyanıyordoktora dedim biz bunu yüzüstü yatırıyoruz. Gece sakın siz uyurken yapmayın dedi. Hiç anlamazsınız nefes yolu tıkanır. Kafasını çok rahat sağa sola çeviriyor ama dedik. Yok olmaz diyor
bende kendimiz uyucağımız zaman mecbur göğüsümün üzerine alıyorum. Koala gibi uyuyoruz.
Sizin ki neden sadece sol dönüyor acaba? Düz kafa yastığı alsan belki düzelir.
İki gündür papatya çayının etkisini görüyorum. Birde arkadaşım bir ürün yolladı bana dua edersin dedi ama daha doktora sormadım.Gaz için doğal krem, masaj, anne çayı vs bir yöntem kullanıp başarılı olan varsa tavsiyelere açığım. Uykularımızı rezil etti bu gaz.
3ten beri beni maf etti. Kakasını yaptı. 5te tekrar ıkınıp durdu sancıdan ememedi düzgün. Mazaj yaptım napsam faydasız. Ayaklarının altına yastık koydum. Ayaklar kalkınca sancısı hafifledi şimdi uyudu öyle. Kızı hazırlayıp okula yollayacak bugünde uykusuz kaldık şükür.Kızlar benim de bebemin de uykusu şaştı. Gece gazla uyanıyor. Kaka yapana kadar ıkınıp duruyor uyuyamıyor. Kaka yapmadan evvel hep huzursuz. Ne yapacağız yahu?
Benim kızın da arkasi yuvarlak çünkü yanlara uyuyor. Sag ve sol kısımlar hafif duz olmuş arkası yuvarlak hâlâ. Bize de her gören dus uyutun artık diyor sanırım kafa sivri mi ne oluyormuş. Ben de dün ne olur ne olmaz diye duz kafa yastığı aldım. Cocuk bakmak ne zormuş ya, daha şimdiden hem de. Bir de benim kiz maşallah öyle uyumayan bir cocuk da değil üstelik. Sizlerin yazdıklarını kendi çocuğuma şükrederek okuyorum resmen. Allah güç versin herkeseAnne karnındayken soldq sıkışık kalmış alışkanlık hala o yüzden sola yatkın. öyle bariz bir bozulma yok. Eşim bişey yok diyor ama ben takıntılıyım. İlla o kafa yuvarlak bombeli olcak. Gerçeği kafa şekli hareketlendi mi aile yapısı da etkiliyor asıl şeklini alıyormuş doktor öyle dedi. Ben inatla mücadele ediyorum. Kızım sürekli öyle uyurdu ben hiç karışmazdım. Gecede yatağında değil kendi yanımda öyle yatırırdım. Gaz sancısına iyi geliyor ve rahat çıkarıolar. Kafası şuan böyle doğarken yuvarlaktı çok güzeldi. Ama arkası düzleşio sanki.
Seninki zaten yuvarlakmış canım düz kafa yastığı kullanma bence. Uyanık saatlerde yere battaniyesini ser yatır çocuğu oynarken o dönerek düzeltir. Sert zemin etki ediyor. Dönerken düzelir azcık. Biz tatil yaptık gezerken sürekli pusetteydi. Bide uzun yol yolculuğu ordan hemen şekli bozuldu.Benim kızın da arkasi yuvarlak çünkü yanlara uyuyor. Sag ve sol kısımlar hafif duz olmuş arkası yuvarlak hâlâ. Bize de her gören dus uyutun artık diyor sanırım kafa sivri mi ne oluyormuş. Ben de dün ne olur ne olmaz diye duz kafa yastığı aldım. Cocuk bakmak ne zormuş ya, daha şimdiden hem de. Bir de benim kiz maşallah öyle uyumayan bir cocuk da değil üstelik. Sizlerin yazdıklarını kendi çocuğuma şükrederek okuyorum resmen. Allah güç versin herkese![]()
Benimkinin böyle kafasi. Hafif yukari doğru sanki, herkes duz yatir dedi. Sürekli sağa sola yatıyor diye yanlar hafif içte. Doktor 4 6 aya kadar düzelir bir sıkıntı yok su an her yarım saatte yönünü degistir dedi. Ama işte herkes yukarı doğru uzuyor duz yatır diyince yastık aldım.Seninki zaten yuvarlakmış canım düz kafa yastığı kullanma bence. Uyanık saatlerde yere battaniyesini ser yatır çocuğu oynarken o dönerek düzeltir. Sert zemin etki ediyor. Dönerken düzelir azcık. Biz tatil yaptık gezerken sürekli pusetteydi. Bide uzun yol yolculuğu ordan hemen şekli bozuldu.
Evet hareketlendiği zaman düzeliyormuş tekrar kafası. Bizimkinin arkası yusyuvarlak. Kv tutturdu böyle kafa şekli çok çıkık bombeli güzel değil düz yatır biraz düzleşsin.Anne karnındayken soldq sıkışık kalmış alışkanlık hala o yüzden sola yatkın. öyle bariz bir bozulma yok. Eşim bişey yok diyor ama ben takıntılıyım. İlla o kafa yuvarlak bombeli olcak. Gerçeği kafa şekli hareketlendi mi aile yapısı da etkiliyor asıl şeklini alıyormuş doktor öyle dedi. Ben inatla mücadele ediyorum. Kızım sürekli öyle uyurdu ben hiç karışmazdım. Gecede yatağında değil kendi yanımda öyle yatırırdım. Gaz sancısına iyi geliyor ve rahat çıkarıolar. Kafası şuan böyle doğarken yuvarlaktı çok güzeldi. Ama arkası düzleşio sanki.
herşeyi unutuyorum uykudan beynim kapalı gibi.Al benden de o kadar artık uykusuzluktan unutkan dalgın moddayım o uyuyunca uyu diyorlar 20 dk 30 dk uyu uyan yapıyor sürekli nasıl uyucam sersem gibiyim zaten
şimdi oğlumda yok ama kızımda gaz sorunumuz olmuştu ayşe öner diye biri var youtube videoları var masaj için çok etkili olmuştu onun masajıKızlar benim de bebemin de uykusu şaştı. Gece gazla uyanıyor. Kaka yapana kadar ıkınıp duruyor uyuyamıyor. Kaka yapmadan evvel hep huzursuz. Ne yapacağız yahu?
ay olur mu esas yuvarlak güzel düz olmasın diye paralıyoruz kendimiziEvet hareketlendiği zaman düzeliyormuş tekrar kafası. Bizimkinin arkası yusyuvarlak. Kv tutturdu böyle kafa şekli çok çıkık bombeli güzel değil düz yatır biraz düzleşsin.ya dedim asıl güzeli böyle yuvarlak olmasıdır. Yok diyor böyle çok çirkin. Doktora sordum kafası gayet güzel karışmayın çocuğa dedi
Ama senin bebişte daha okadar düzleşme yok bence bu hali normal.
Ay benim istediğim kafa şekli çok güzel bence. Daha büyüyp toparlandı mı mis gibi olur. Doktora deseydin bunlar 24 saat sorunsuz uyumuyor nasıl yarım saatte bir değiştiricez.Benimkinin böyle kafasi. Hafif yukari doğru sanki, herkes duz yatir dedi. Sürekli sağa sola yatıyor diye yanlar hafif içte. Doktor 4 6 aya kadar düzelir bir sıkıntı yok su an her yarım saatte yönünü degistir dedi. Ama işte herkes yukarı doğru uzuyor duz yatır diyince yastık aldım.
Düzelme tam yok ama yuvarlaktı. Tatilde pusette çok dolandık birde uzun yolculuk hemen böyle oldu. Taktım çocuğun kafasınaEvet hareketlendiği zaman düzeliyormuş tekrar kafası. Bizimkinin arkası yusyuvarlak. Kv tutturdu böyle kafa şekli çok çıkık bombeli güzel değil düz yatır biraz düzleşsin.ya dedim asıl güzeli böyle yuvarlak olmasıdır. Yok diyor böyle çok çirkin. Doktora sordum kafası gayet güzel karışmayın çocuğa dedi
Ama senin bebişte daha okadar düzleşme yok bence bu hali normal.
Biz eşimle bilmeyince herkes bir şey söyleyince doğru diye düşünüyoruz. :) Halbuki bana da kötü görünmüyordu ama işte başkalarının birkaç cocugu var, deneyimliler diyip ona göre davranıyorduk hep. Mesajiniz içimi rahatlatti, eşime de gösterdim hattaAy benim istediğim kafa şekli çok güzel bence. Daha büyüyp toparlandı mı mis gibi olur. Doktora deseydin bunlar 24 saat sorunsuz uyumuyor nasıl yarım saatte bir değiştiricez.![]()
Uyanık oldugu uzandığı zamanlar kafasının etrafına destek atsanız? Benim kiz hep sol tarafına uyuyordu, boyun kaslarinin (uzanmadigi sag taraftaki) kısa kalmasına sebep oluyormuş. Ben de ya elimde destek atıyordum sola dönmesin diye ya da uyaniksa kalın bir çarşafı rulo yapıp o tarafa koyuyordum donemesin diye, benim gozetimim altinda oluyor ama. Şimdi iki tarafa da donuyor çok şükür.Düzelme tam yok ama yuvarlaktı. Tatilde pusette çok dolandık birde uzun yolculuk hemen böyle oldu. Taktım çocuğun kafasınauzanır pozisyonu normal aslında ama gene üstüne uzanmasa daha iyi olcak .
Koltuğa yaslıyorum totosu sırt kısmına yakın başı şebek gene yapacağını yapıyor. Bir şekilde tam yan olmasada kavisli duruyor.Uyanık oldugu uzandığı zamanlar kafasının etrafına destek atsanız? Benim kiz hep sol tarafına uyuyordu, boyun kaslarinin (uzanmadigi sag taraftaki) kısa kalmasına sebep oluyormuş. Ben de ya elimde destek atıyordum sola dönmesin diye ya da uyaniksa kalın bir çarşafı rulo yapıp o tarafa koyuyordum donemesin diye, benim gozetimim altinda oluyor ama. Şimdi iki tarafa da donuyor çok şükür.
Valla doğru diyo eşin robotuz sanki şunu yap diyince yapalım da çocuklar buna müsade ediyor mu onu da çözseler keşke. Kızımdan biliyorum canım 3 aylıktan sonra uzandığı yerde başı fıldır fıldır dönüyordu şekillendi kendisi önemli olan bu bir kaç zamanı atlatmak. Lafa gelince hepimiz herşeyi biliyoruz aslında ama uygulayamamakta sorun var.Biz eşimle bilmeyince herkes bir şey söyleyince doğru diye düşünüyoruz. :) Halbuki bana da kötü görünmüyordu ama işte başkalarının birkaç cocugu var, deneyimliler diyip ona göre davranıyorduk hep. Mesajiniz içimi rahatlatti, eşime de gösterdim hatta![]()
Eşim doktorun dediklerine gülüyor bazen, bize söylediklerinin yarısını kendi çocuğuna yapmış midir acaba diyor.![]()
Düz kafa yastığı sipariş ettim. Bizim ki düz uzanmayı seviyor işime yarar diye düşünüyorum.Uyanık oldugu uzandığı zamanlar kafasının etrafına destek atsanız? Benim kiz hep sol tarafına uyuyordu, boyun kaslarinin (uzanmadigi sag taraftaki) kısa kalmasına sebep oluyormuş. Ben de ya elimde destek atıyordum sola dönmesin diye ya da uyaniksa kalın bir çarşafı rulo yapıp o tarafa koyuyordum donemesin diye, benim gozetimim altinda oluyor ama. Şimdi iki tarafa da donuyor çok şükür.
Geçen perşembe doktora gittik, biraz evham yapıyoruz kimse de olmayınca yanımızda deneyimsizlik bizi evhamli yapti. Doktor diyor ki, annenin babanın işi gücü yok gece gündüz seni izleyip rapor yazıyorlarValla doğru diyo eşin robotuz sanki şunu yap diyince yapalım da çocuklar buna müsade ediyor mu onu da çözseler keşke. Kızımdan biliyorum canım 3 aylıktan sonra uzandığı yerde başı fıldır fıldır dönüyordu şekillendi kendisi önemli olan bu bir kaç zamanı atlatmak. Lafa gelince hepimiz herşeyi biliyoruz aslında ama uygulayamamakta sorun var.![]()
Tabi rapor yazacaz deseydin. Büyünce çirkin mi olsun brbelerimizGeçen perşembe doktora gittik, biraz evham yapıyoruz kimse de olmayınca yanımızda deneyimsizlik bizi evhamli yapti. Doktor diyor ki, annenin babanın işi gücü yok gece gündüz seni izleyip rapor yazıyorlarötekine diyoruz boğazını temizliyor diyor ki, ilk çocuğunuz degil mi, ne bogaz temizlemesi bebek nereden bilsin, hadi kızım sümkür görsün anne baban
Ay çok saçma sapan geçiyor bizim. Ama sizlerin iki olunca daha zorlu geçiyor okuyorum.
İyi yapmışsınız. İyi gelir inşallahDüz kafa yastığı sipariş ettim. Bizim ki düz uzanmayı seviyor işime yarar diye düşünüyorum.
Bizimki de sabaha karşı başlıyor sancılanmaya sürekli inliyor. Ayağa kalkıp gezdirmem gerekiyor tekrar uyutmak için. Çok zorlanıyorum. Gündüz de sadece sling de uyuyor. tammy Krem denedik ama bi fark yaratmadı. Sab Simplex damla daha iyi etki ediyor sanki.Gaz için doğal krem, masaj, anne çayı vs bir yöntem kullanıp başarılı olan varsa tavsiyelere açığım. Uykularımızı rezil etti bu gaz.