Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Yaaa kıyamam 🥹valla her şey olabilir konu bebek olunca , gaz girince de benim kız öyle yapıyor .Bazen de içli içli ağlıyor
Ay gazdan ds öyle uyanır mi ki:( kucağımıza aldığımız an sakinlesip geri daldı uykusuna bilemiyorum her şey ayrı bir olay ve net açıklama da yok cidden 🥹

Bi

Bugün bir ağladı bir ağladı öbür odadan duymamişiz gözyaşı oluşmuş:(((( gözyaşı yokken bu kadar acıklı gelmiyodu icimiz gitti resmen 🥹🥹🥹 bi de uyurken birden aşırı yüksek çığlıklar attı bir şey oldu sandik odumuz koptu :( neden çığlık atar ya bu bebeler 🥹 yeni güncellemeler aldık noldu bilmiyorum 🫠
Ay evett bizimki de uykudan çığlık atarak uyanıyor 😑

Banyo sonrası normalden sıkı giydiriyorum battaniyesini bile en kalın olaniyla degisiyorum kadın ve ayak kısmı sıcak oluyor oda ısısı da normalinden bi tık yüksek (normalde 20-22) yani bilemedim uyumasa gak diye çıkacak da işte uğraştırıyor 😆
Ah bu bebişler 🥹sen zaten her önlemi almışsın canım ama bilemiyorum ben de tek kat giydiriyordum normalde .Bir iki gün iki kat giydirdim çorap da giydirdim ,o gün daha iyi uyudu .Belki her önlemine rağmen banyo yaptığı için daha çok gazı oluyordur bu ara havalar da soğudu .Tahmin sadece tabii 🥰

Ay gazdan ds öyle uyanır mi ki:( kucağımıza aldığımız an sakinlesip geri daldı uykusuna bilemiyorum her şey ayrı bir olay ve net açıklama da yok cidden 🥹
Uyanıyor canım,benimki çok yapıyor çığlık atıp tekrar geri uyuyor bazen bazen de geçmiyor maalesef

Kaka rengi nasıl ? Alerji belirtisi mi acaba bu kusma senin yediklerinden kaynaklanabilir ilk bebeğim de kusuyordu tek belirti kusmaydı gece gündüz her dakika kusma ve arada ağız ve burundan da fışkırtırdı osman gönülal ile görüştük biz reflü ve fazla beslenme teşhisi koydu 7 ay gibi düzeldi
Kaka rengi sarı. Pilor stenozu diye birsey çıktı belirtileri arastırınca inşallah öyle birşey olmazda. Cocuk ağzında sakız var gibi çiğneyip duruyor midesi bulanıyor sürekli olmasada sütten sonra fışkırtarak kusuyor ama şiddetli fışkırtma kusma. Uykusunda bile öğürerek uyanıyor bazen

Kızlar tummy time kartlarına ne zaman başladınız kaç günlükken
Bir haftalik olmamisti sanirim, ama korkup karin ustunde yatiramiyordum, onun icin ilk haftayi bekledim.
Henüz memenin bittiğini anlayamıyorum ya ben 😂 düzgün emmeye başlayalı bi kaç gün oldu çok savaştım 🥹 o zaman doğru yapıyorum diye anladım. Bende her emzirmede bir memeyi vermeye çalışıyorum
Valla benim de duzgun emmesi yeni yeni basladi, erken dogum ve kafasinin konik seklinde olmasi etkenmis, buyudukce kavrayabildi memeyi, daha bir haftadir rahat gibiyiz.
Tahlil mi yaptırdınız tekrar kaç çıktı değer

Ben de tek meme emziriyorum. 20 dk yı aşarsak diğer memeye geçiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum kafama göre böyle yapıyorum
Biraz da zamanla hissediliyor ya, cocuk bazen 15 dakikadan sonra emzik yapiyo mesela, diger memede bi sansimi deniyorum hemen.
Kızlar dün doktordaydım 3. Ay dolmadan kendi kendine uyanmasını bekleyemezsin dedi. Emzirmeye başladığın saatten itibaren max 4 buçuk saat sonra tekrar beslenmesi gerek dedi bilginiz olsun. 30 günlüğüz biz. Daha az günlerde daha kısa süre gerekli tabi. 1. Aydan itibaren 4-4 buçuk saatte bir besleyebilirsin dedi. Sütüm var ama yağı az sanırım bebişim hep sınırda kilo alıyor. Günlük 25 gr alması gerekiyormuş 25 gr alıyor. Yağlanması için lohusa yağı aldım trendyoldan bilginize. Sütü çok güzel yağlandırıyormuş. Reklam değil.
Benim doktor 30 gunlukken 4 saate kadar 40 gunlukken 5 saate kadar 50 gunlukken de 6 saate kadar uyusun, uyandirma senin uykun daha degerli cocuk icin dedi canim doktorum 😂 kadina sarilacaktim😂 zaten hic de oyle saatlerce uyudugnu gormedim 3-4 saate uyaniyor hep.
Bu atakta anneyi istiyor surekli yaninda, varligini hissettigi icin sakinlesmis olabilir minnak💕

Kızlar ya benim bebenin emerken sürekli karnı gurulduyor. Gazı mı var ya da doymuyor mu anlamıyorum. Memede uyuyor yatağına koyduğum an uyanıp tekrar emmek istiyor sinir krizi geçiriyor resmen. Derdini anlayamadım 🥺

Kızlar ya benim bebenin emerken sürekli karnı gurulduyor. Gazı mı var ya da doymuyor mu anlamıyorum. Memede uyuyor yatağına koyduğum an uyanıp tekrar emmek istiyor sinir krizi geçiriyor resmen. Derdini anlayamadım 🥺
Ben karnı guruldadığı anda kaldırıp gaz çıkarıyorum her seferinde ağzından büyük gaz çıkarıyor. Memede uyuyor benimki de gaz çıkarmaya kaldırdığında aranıyorsa hala doymanış diyorum ama kendini saldıysa gaz çıkarırken doymuş diyorum. Kendi kendime öyle totem yaptım 😄😅😄

Canım guruldama bizde de var ,yatağına koyunca hemen bacaklarını toplamaya başlıyor ,kavranıyor .Ben de gazdan olduğunu düşünüyorum çünkü doymuyor diye mama yaptım hatta biraz önce içmedi .Belli olmuyor deneyip buluyorum brn de

Kaka rengi sarı. Pilor stenozu diye birsey çıktı belirtileri arastırınca inşallah öyle birşey olmazda. Cocuk ağzında sakız var gibi çiğneyip duruyor midesi bulanıyor sürekli olmasada sütten sonra fışkırtarak kusuyor ama şiddetli fışkırtma kusma. Uykusunda bile öğürerek uyanıyor bazen
Hayvansal ürünlere alerjisi olabilirmi. Komsumun oglundada o sekilde cikmisti

Kizlar bebeginizin burnunu neyle temizliosunuz ? Serum suyu sıkmaya korkuyorum evde var daha kullanamadim. Farkli yöntemi varmi acaba
Bir iki damla serum fizyolojik sıkıp yumusamasini bekliyorum 1-2 dkya yumusuyor genelde. Sonra babasi ağızla çekilen aspiratör kü ismi neyse onunla çekiyor dnndndjd

Ah bu bebişler 🥹sen zaten her önlemi almışsın canım ama bilemiyorum ben de tek kat giydiriyordum normalde .Bir iki gün iki kat giydirdim çorap da giydirdim ,o gün daha iyi uyudu .Belki her önlemine rağmen banyo yaptığı için daha çok gazı oluyordur bu ara havalar da soğudu .Tahmin sadece tabii 🥰
Dediğin çıktı galiba dndnjdndnd duştan yine vazgecmem ama daha kat kat giydirmek lazimmiş gazdan uyumuyor 5 ten beri havlu ısıtıp koyuyorum şimdi karın bacak kısmına biraz kendine geldi gibi 😂 terler diye korkuyodum da gaz da önemli gerçekten

Nasıl oldun canım iyileşme varmı yaralarda . Karnı benimki nin de grulduyor bagırsakları nın çalışma sesi o korkma . Göğsünü bomboş edene kadar emzir ön süt son süt olayı var arkadan gelen süt tok tutuyor onu mutlaka alsın rahatlar ♥️

Dediğin çıktı galiba dndnjdndnd duştan yine vazgecmem ama daha kat kat giydirmek lazimmiş gazdan uyumuyor 5 ten beri havlu ısıtıp koyuyorum şimdi karın bacak kısmına biraz kendine geldi gibi 😂 terler diye korkuyodum da gaz da önemli gerçekten
Ya ben beşiğinin içine kendi sıcacık yapan battaniyemiz vardı onu koydum . Ne kadar sıcak olursa o kadar gazsız oluyor kolay çıkarıyor biz gibi değiller direk yataga bile yatırmamak lazım yumuşak ve sıcak bi yer çok hoşlarına gidiyor kısaca anne karnı konforu arıyorlar 😊

Günaydın umarım gece uyuyabilmişsinizdir. Ben bir konuda fikir sormak istiyorum. 3 gündür karnımda aşırı sancı var. Çamaşırı islatacak kadar da akıntı var (renksiz). Göğüsler çok yumuşak. 2 hafta önce de 2 gün çok yumuşaktı hatta oğlan da az kg almıştı. Bunu yaşayan var mı? Henüz regli olmadım acaba regli döneminde miyim ki?

Ya ben beşiğinin içine kendi sıcacık yapan battaniyemiz vardı onu koydum . Ne kadar sıcak olursa o kadar gazsız oluyor kolay çıkarıyor biz gibi değiller direk yataga bile yatırmamak lazım yumuşak ve sıcak bi yer çok hoşlarına gidiyor kısaca anne karnı konforu arıyorlar 😊
Aynen ben de beşiğine yatirmadan sırtına soğuktan irkilmesin de diye yumuşak ama hareket etmeyecek bir şey seriyorum daha iyi dalıyor 🥰 terletmekten korkuma gazlı yaptım cocugumu ndbxjd arasını tutturdum artık böyle devam 🤗

Günaydın umarım gece uyuyabilmişsinizdir. Ben bir konuda fikir sormak istiyorum. 3 gündür karnımda aşırı sancı var. Çamaşırı islatacak kadar da akıntı var (renksiz). Göğüsler çok yumuşak. 2 hafta önce de 2 gün çok yumuşaktı hatta oğlan da az kg almıştı. Bunu yaşayan var mı? Henüz regli olmadım acaba regli döneminde miyim ki?
Regl olunca süt mü azalıyormuş ki valla bilgim yok , 🥹

Back
X