- 13 Ekim 2022
- 4.655
- 6.331
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #11.761
Benimde arada oluyor geçiyor sürekli değil çok şükürBende de oldu iki üç gün gectı şükür elhamdülillah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde arada oluyor geçiyor sürekli değil çok şükürBende de oldu iki üç gün gectı şükür elhamdülillah
Evet uygunmuş hangi dr peki önerebileceğin biri var mı lokman hekimdeBen lokman hekim akay için 51.5 uzman dr 56.5 doçent mini doğum paketi dedi , sadece doğuma 47.5 dediler . Mini doğum paketinde 6 muayene nst ve doğum var daha mantıklı geldi zaten sıan 28. Haftaya giriyorum diye
Aralıklı mı peki benım karnım az aşağı ındı sanki kaçıncı haftadasınızBenimde arada oluyor geçiyor sürekli değil çok şükür
Maşallah maşallah hep öyle olur inşallahBen de bebek emzirdim sürekli. Maşallah sütler şelale sağlı sollu doyurdum oh. Uyandığımda bi rahatlık bi huzur vardı dkdjfk
Bilmem, hiç düşünmedim kuzum. Ne gibi bir hediye?İkinci yada üçüncü çocuğu olacak anneler ilk çocuklarınız için hediye hazırlayacak mısınız?
Özel birsey yapmıyorum ama şimdi bebiş alışverişi yaparken oglum içinde birşeyler alıyorum gayet mutlu, sen ne düşünüyorsunİkinci yada üçüncü çocuğu olacak anneler ilk çocuklarınız için hediye hazırlayacak mısınız?
Ben de nereden vurduğuna takılmıyordum ama doktor aşağıda duruyor diyince panikledim. Yani 26+4 şu an umarım ufaktan çıkmaya başlar yukarılaraHareketler çok yukarılarda hissedilmiyor ki üste sıkışmiyor ki bebiş, ben de altta hissediyorum yanlarda kasıkta, sabit durmuyor ki kipirdanip sağa sola digip duruyorlar masallah, doktorun rahatsa sende sıkıntı yapma ama kendini de zorlayıp yorma ayakta kalacaksanda mola ver dinlen, akşamları en azından ayaklarını yukariya doğru uzatıp dinlen
Benim de alt bölgemde ağrılar oluyor ama sürekli değil bazen vurup bazen geçiyor. Doktor bebek aşağıda dedi ama öyle üstünde duracak bir şey olarak görmedi. Aynı benim de karnım aşağıda duruyor baktığımda diğer hamileler gibi değil.Aralıklı mı peki benım karnım az aşağı ındı sanki kaçıncı haftadasınız
Aralıklı değilde mesala bugün iki gün önce ara ara gün boyu ağrım oluyordu şiddetli değil gelip giden kramp gibi sonrasında olmadı gün gün değişiyor belkide kdndimi yordugum zaman oluyor bilemiyorum ama çoğu kişide oluyormuş normalmiş yani kanama şiddetli ağrın olmadığı sürece diğer ağrılar normal diyor drlar 24 haftalık oldum canım benimde aşağıda plesanta da aşağıda Dr herkeste olabilir 32 haftaya kadar yukarı çıkabilir çıkmazsa sezeryan doğum olur dediAralıklı mı peki benım karnım az aşağı ındı sanki kaçıncı haftadasınız
Ben aldım da benim sıkılabiliyor kemerli üstten de, sıksın yeter ki, şimdiki bedenini falan alabilirsin, neden büyümeyi bekliyorsunuz ki sonuçta bebiş çıkınca büyük bedende kalmayacaksınız yaSenden haber bekliyorum, owli marka beğendim de kaç beden almak lazım neremizi ölçelim kaç ay kala alacağız![]()
Neyse Benımkı zaten sezeryan olacak mecburAralıklı değilde mesala bugün iki gün önce ara ara gün boyu ağrım oluyordu şiddetli değil gelip giden kramp gibi sonrasında olmadı gün gün değişiyor belkide kdndimi yordugum zaman oluyor bilemiyorum ama çoğu kişide oluyormuş normalmiş yani kanama şiddetli ağrın olmadığı sürece diğer ağrılar normal diyor drlar 24 haftalık oldum canım benimde aşağıda plesanta da aşağıda Dr herkeste olabilir 32 haftaya kadar yukarı çıkabilir çıkmazsa sezeryan doğum olur dedi
Kızlar ben 1 haftada 1,5 kg almışım 7 kilo oldu totalde hahdudhdhfk
Link at bacım böyle bişeyler alınca bizde araştırırızBen aldım da benim sıkılabiliyor kemerli üstten de, sıksın yeter ki, şimdiki bedenini falan alabilirsin, neden büyümeyi bekliyorsunuz ki sonuçta bebiş çıkınca büyük bedende kalmayacaksınız ya![]()
Merhaba, cuma günü sabah kaçta gitmistiniz sıra almak için? Ben sabah 9da orada olabiliyorum şehir dışından gelecegim yeterli olur mu?Yok canım. Ben arayıp genetik birimine bağlanıp randevu almak istediğimi söyledim ne için dedi. Fetal DNA için dedim. Randevu almanıza gerek yok sabah erken gelip burada sıra numarası alacaksınız dedi. Çarşamba günleri hariç gidiyorsun. Ben cuma günü gitmiştim. Sabah erken oradaydım dışardan sıra aldım içeriden sekreter çağırdı direk. Form doldurdum o Dr için tekrar sıra numarası verdi. 10.bucukta almaya başlıyor Dr dedi. Öyle de oldu o saate kadar bekledim. İkili test sonucu ile gidiyorsun ona bakıyor sorular soruyor. Kan almaya gonderiyor. Kanı alıyorsun genetik kan verme için bölüm var oraya kendin götürüyorsun. Makinede kanın bozuk olup olmadigina bakılıyor bekliyorsun o sürede dışarıda. Bilgi veriliyor tekrar ve gönderiyorlar. Sabah erken gidip sıraya girmekte çok fayda var
Kız gibi hissettim canım bensağlıkla gelsin minik
Çok sevindim canım maşallahsağlıkla gelsin güzel kızın
![]()
kızları cogalticaz inşallah
![]()
Temudan aldım da link bırakmadım, modelini attım benim aldığım satıcı da yok kapatmislar, gorumcemde istedi ona da başka satıcıdan baktık aynı modelin türevleri var zaten, model olarak fikir olsun dedim, sezeryande işe yarar mı bilmiyorum hangi korseler sezeryande rahat olur, vajinal doğumda alttan zor oluyor giy çıkar sürekli muayene tuvalet ped derken zorluyor, üstten yarım da toplanıyor kayıyor hareket ettikçe o yüzden askılı göğüs altından aldimLink at bacım böyle bişeyler alınca bizde araştırırız
Bunu okumak da rahatlatıcı oldu, teşekkürlerbana da suyun fazla dediler canım hatta daha bugün yine bakıldı şeker yoksa korkma dedi biraz diyet ve yürüyüşle sıkıntı olmaz dedi doktor. suyun fazla olduğu için içerde rahat edemiyor değil aksine daha çok hareket ediyor iri bebek olma riski harici riskin yok dedi perinatoloji. iki hafta felan da demedi 34. haftada tekrar bakalım suyuna dedi bence korkma ben de çok korkuyorudm çok şükür bugün rahatlatıcı şeyler duydum için rahat olsun
Merhaba ben de 13 kilo ile yerimi alayımHaahahah bende 10 kilo ile aranıza gireyim o zaman![]()
yani şöyle gebelik şekeri veya bebekte mide bağırsak problemi olursa bebek o sıvıyı yutamazsa tehlikeliymiş allaha çok şükür bebeğimde bi problem çıkmadı bende seker sınırda çıktı o yüzden olabilir normal dedi. bebekte problem olsaydı o zaman tehlikeli tabiBunu okumak da rahatlatıcı oldu, teşekkürlerSuyun fazlalığı tabii başka şeylere de sebep olabiliyormuş okuduğum kadarıyla ama nadir durumlar sanırım. Umarım hiçbirimizde olmaz olumsuz şeyler. Rahatlamana sevindim senin de.
![]()
Kaç aldın peki? Sen ikiz anasısın ama fazla olması normalvay vay benim aldığım kilolar nolacak kız
Aman bebişlerde problem olmasınyani şöyle gebelik şekeri veya bebekte mide bağırsak problemi olursa bebek o sıvıyı yutamazsa tehlikeliymiş allaha çok şükür bebeğimde bi problem çıkmadı bende seker sınırda çıktı o yüzden olabilir normal dedi. bebekte problem olsaydı o zaman tehlikeli tabi
Ben de şeker yüklemesinden sonra tatlıya düştümÇok kilo aldım çok tatlı yiyorum diye korkuyorum yoksa korkmazdımyarın oğlusumu görecegım için mutluyum Bayadır görmüyorum
![]()