Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bizimde aynı ya pirtlatirken hemen kaldirmiyom bazen ozaman çıkmıyorKızlar anakucaginda kaka yapınca istisnasız sırtına çıkıyorbunun bı çözümü yok dimi
E-devlet tek bakinca ,300 ödeme aşamasında diyor bendeKızlar doğum parasından haber alan var mı? Meclisten geçmişti sanki
Hemen kaldiriyorum yanlis yazmışım canım kaldırınca tasma olmadı bir iki kere yaptım da ana kucağı kılıfı yıkanıyor bizim Allah'tan yaKızlar anakucaginda kaka yapınca istisnasız sırtına çıkıyorbunun bı çözümü yok dimi
Bende böyle yatırıyorum diğer türlü kalkıyor hemen. Mışıl mışıl uyuyo vallahi tehlikeli ama dikkatli olmak lazımKızlar gündüz uykularını 2 gündür yüz üstü yaptırıyorum. En az 1.5-2 saat uyuyor bu çocuk her yattığında. Bi kere denedim kucağımda uyutup sırt üstü yatırdım 10 dk sonra uyandı. Doktora sordum sürekli yanında olursanız yüz üstü yatabilir ama yanından ayrılacaksanız mutlaka düzeltin dedi. Başına babasını dikip ev işi yaptım valla inanamıyorum hala. Benim çocuğum bozuk değilmiş, garip yatmayı seviyormuşdenemek isterseniz belki diye söyleyeyim dedim
Bende doğduğu günden beri böyle yatırıyorum. Şu an uyurken kafasını kaldırıp çok rahat sağa sola çevirebiliyor o yüzden ben tek bırakıyorum tabii herkes kendi çocuğunu bilir ama benim açımdan bir tehlikesi yok kafasını çok rahat kaldırıp çeviriyor. Yüzüstü yatırınca alttan gazını uyurken bile çok rahat çıkarabiliyor o yüzden rahat ediyor. Gece gündüz öyle yatırıyorum yoksa asla uyuyamazdı. Bilseydim bende yazardım buraya daha önce yapardınız. Neyse şimdi tadını çıkarın güzel güzel uyumasınınKızlar gündüz uykularını 2 gündür yüz üstü yaptırıyorum. En az 1.5-2 saat uyuyor bu çocuk her yattığında. Bi kere denedim kucağımda uyutup sırt üstü yatırdım 10 dk sonra uyandı. Doktora sordum sürekli yanında olursanız yüz üstü yatabilir ama yanından ayrılacaksanız mutlaka düzeltin dedi. Başına babasını dikip ev işi yaptım valla inanamıyorum hala. Benim çocuğum bozuk değilmiş, garip yatmayı seviyormuşdenemek isterseniz belki diye söyleyeyim dedim
Bende deneyim canım uyuduktan sonra yüz üstü koyuyon demi kafası yan olcak şekilde bizimki severmi acabaKızlar gündüz uykularını 2 gündür yüz üstü yaptırıyorum. En az 1.5-2 saat uyuyor bu çocuk her yattığında. Bi kere denedim kucağımda uyutup sırt üstü yatırdım 10 dk sonra uyandı. Doktora sordum sürekli yanında olursanız yüz üstü yatabilir ama yanından ayrılacaksanız mutlaka düzeltin dedi. Başına babasını dikip ev işi yaptım valla inanamıyorum hala. Benim çocuğum bozuk değilmiş, garip yatmayı seviyormuşdenemek isterseniz belki diye söyleyeyim dedim
Evet zaten kucağımda da göğsüme yatmayı seviyo uykusu gelince. Ordan alıp reflü yatağına yüz üstü yatırıyorum. Hem azıcık dik oluyo. Kafasını kendi ayarlıyo bizimki. Eğer komple kapatıyorsa ağzını burnunu sen yana çevirirsin. Valla uyandı emdi, azıcık oynadı şimdi gene uyuyoBende deneyim canım uyuduktan sonra yüz üstü koyuyon demi kafası yan olcak şekilde bizimki severmi acaba![]()
Termosumu alıp oturmak istiyorum dışarda artıkHavalar ısınsa da bebişleri arabasına koyup koyup dışarı çıksak kızlar yaa.. Evlerde bunaldık iyce..
İnşallah bı günTermosumu alıp oturmak istiyorum dışarda artık![]()
Yumruğunu ağzına sokuyo resmen. Hatta dün mememdeyken elini ağzına sokmaha çalıştıEki Görüntüle 3572532 kızlar siizn bebisler de elini emiyor mu? Aç değil dışı kaşınıyor olabilir mi daha erken değil mi
Yaaaa yavrumYumruğunu ağzına sokuyo resmen. Hatta dün mememdeyken elini ağzına sokmaha çalıştıdoktorumuz uyardı oral dönemdeymiş şu an. Bidaki ay 2 elini birden ağzına sokar hazırlıklı olun dedi. O kadar çok haz alır ki sakın elini çekmeyin ağzından dedi.
Eki Görüntüle 3572532 kızlar siizn bebisler de elini emiyor mu? Aç değil dışı kaşınıyor olabilir mi daha erken değil mi
Onu bizde çok yaşıyoruz ya memedeyken elini emmeye çalışıyorYumruğunu ağzına sokuyo resmen. Hatta dün mememdeyken elini ağzına sokmaha çalıştıdoktorumuz uyardı oral dönemdeymiş şu an. Bidaki ay 2 elini birden ağzına sokar hazırlıklı olun dedi. O kadar çok haz alır ki sakın elini çekmeyin ağzından dedi.
Ay evet çok komikler gerçekten. Bizimki sahte öksürük yapmaya başladı bana. sabah mama yerken boğazına kaçıp öksürdü. panikledim kucağıma aldım öptüm sarıldım falan. Bütün gün öhö öhö yapıyo. Numara yani belliOnu bizde çok yaşıyoruz ya memedeyken elini emmeye çalışıyorağlamasa komik çocuk aslında
![]()