Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Kızlar anakucaginda kaka yapınca istisnasız sırtına çıkıyor 😭 bunun bı çözümü yok dimi

Kızlar doğum parasından haber alan var mı? Meclisten geçmişti sanki

Kızlar gündüz uykularını 2 gündür yüz üstü yaptırıyorum. En az 1.5-2 saat uyuyor bu çocuk her yattığında. Bi kere denedim kucağımda uyutup sırt üstü yatırdım 10 dk sonra uyandı. Doktora sordum sürekli yanında olursanız yüz üstü yatabilir ama yanından ayrılacaksanız mutlaka düzeltin dedi. Başına babasını dikip ev işi yaptım valla inanamıyorum hala. Benim çocuğum bozuk değilmiş, garip yatmayı seviyormuş 😂😂 denemek isterseniz belki diye söyleyeyim dedim

Kızlar gündüz uykularını 2 gündür yüz üstü yaptırıyorum. En az 1.5-2 saat uyuyor bu çocuk her yattığında. Bi kere denedim kucağımda uyutup sırt üstü yatırdım 10 dk sonra uyandı. Doktora sordum sürekli yanında olursanız yüz üstü yatabilir ama yanından ayrılacaksanız mutlaka düzeltin dedi. Başına babasını dikip ev işi yaptım valla inanamıyorum hala. Benim çocuğum bozuk değilmiş, garip yatmayı seviyormuş 😂😂 denemek isterseniz belki diye söyleyeyim dedim
Bende böyle yatırıyorum diğer türlü kalkıyor hemen. Mışıl mışıl uyuyo vallahi tehlikeli ama dikkatli olmak lazım

Bende doğduğu günden beri böyle yatırıyorum. Şu an uyurken kafasını kaldırıp çok rahat sağa sola çevirebiliyor o yüzden ben tek bırakıyorum tabii herkes kendi çocuğunu bilir ama benim açımdan bir tehlikesi yok kafasını çok rahat kaldırıp çeviriyor. Yüzüstü yatırınca alttan gazını uyurken bile çok rahat çıkarabiliyor o yüzden rahat ediyor. Gece gündüz öyle yatırıyorum yoksa asla uyuyamazdı. Bilseydim bende yazardım buraya daha önce yapardınız. Neyse şimdi tadını çıkarın güzel güzel uyumasının 🥰

Bende deneyim canım uyuduktan sonra yüz üstü koyuyon demi kafası yan olcak şekilde bizimki severmi acaba😅

Bende deneyim canım uyuduktan sonra yüz üstü koyuyon demi kafası yan olcak şekilde bizimki severmi acaba😅
Evet zaten kucağımda da göğsüme yatmayı seviyo uykusu gelince. Ordan alıp reflü yatağına yüz üstü yatırıyorum. Hem azıcık dik oluyo. Kafasını kendi ayarlıyo bizimki. Eğer komple kapatıyorsa ağzını burnunu sen yana çevirirsin. Valla uyandı emdi, azıcık oynadı şimdi gene uyuyo😂 hala inanamıyorum. İnş işe yarar sende de

IMG_20250407_210739.webp
kızlar siizn bebisler de elini emiyor mu? Aç değil dışı kaşınıyor olabilir mi daha erken değil mi

Eki Görüntüle 3572532 kızlar siizn bebisler de elini emiyor mu? Aç değil dışı kaşınıyor olabilir mi daha erken değil mi
Yumruğunu ağzına sokuyo resmen. Hatta dün mememdeyken elini ağzına sokmaha çalıştı😂😂 doktorumuz uyardı oral dönemdeymiş şu an. Bidaki ay 2 elini birden ağzına sokar hazırlıklı olun dedi. O kadar çok haz alır ki sakın elini çekmeyin ağzından dedi.

Yumruğunu ağzına sokuyo resmen. Hatta dün mememdeyken elini ağzına sokmaha çalıştı😂😂 doktorumuz uyardı oral dönemdeymiş şu an. Bidaki ay 2 elini birden ağzına sokar hazırlıklı olun dedi. O kadar çok haz alır ki sakın elini çekmeyin ağzından dedi.
Yaaaa yavrum🥹 kıyamam ki çekmeye devam o zman🤣

Onu bizde çok yaşıyoruz ya memedeyken elini emmeye çalışıyor 🤣 ağlamasa komik çocuk aslında 😅

Onu bizde çok yaşıyoruz ya memedeyken elini emmeye çalışıyor 🤣 ağlamasa komik çocuk aslında 😅
Ay evet çok komikler gerçekten. Bizimki sahte öksürük yapmaya başladı bana. sabah mama yerken boğazına kaçıp öksürdü. panikledim kucağıma aldım öptüm sarıldım falan. Bütün gün öhö öhö yapıyo. Numara yani belli 😂😂 nasıl olabilir böyle bişey çok şaşırdım

Back
X