- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.481
Evet doktorum da sağolsun ama Karatay yüzünden çoğu kişi önyargılı dedi :) bende o kişilerden biriyim dedim o zaman yaptırma dediBen de doktoruma sordum , dünyaca kabul gören bu uygulama sadece bizim ülkemizde tartışılıyor bence yaptırmalısın , Bi sey çıkarsa anneden cok bebek zarar görüyor dedi , ben yaptırmaya karar verdim ama cevremde yaptırmayalar da var . Karar senin elbet ..
Hehe aynen canim :)) ama mesaj watsaptan attim kocaman resmim var insan görüntü olarak hatirlar en azindan.. Neyse hatirlamasin önemli degil artik.. Simdiki doktoruma 9. Haftamda gitmistim ve bugün iceri girdigimde hosgeldim elifcim gebeligin 23+4 de gormeyeli nasilsin dedi ben şokkk iste bana böyle ilgili ve tatli doktorlar lazim :))Iyi bari keseyi görüp doğuma gel dememiş
Yani o kadar uzun ara vermesi cok saçma bence iyi ki degiştirmişsin. Hatırlamasi icin görmesi gerek tabi ama 2 ayda bebek ne kadar büyüyor. Ben doktora gittim detayliya girecektim 3 hafta sonra sizede 6 hafta sonra gelsem dedim o kadar uzatma arayı benim takibim için ayrıntıladan sonraki hafta gel mutlaka dedi.
Aynen canim benim hamile psikolojosinden anlamasi lazim o isi yapiyorlar .. Ama anlamayanla da işi uzatmamak lazimİyi değiştirmişsin, doktorunun sana ismiyle hitap etmesi bile önemli. Ben istediğim zaman bir sıkıntı olduğundan mesaj yerine konuşup rahatlıyorum)
Evet arkadaşıma öyle yaptırmış canım sonra normal çıkınca doktor şeker yüklemesi ne gerek yok demişbenim dr aclik ve tokluk kansekerine bakilsin yeterli dedi
Yok artik tatlim evham yapmakta level atliyorsun şu an :))) dur daha o kadar derinlere dalma.. Saglik ocaginda açlık tokluk şeker testi yaptırmış miydin degerlerin neydi
Allah korusun az miktarda lökosit idrarin sabah ya da ogleden sonraki olmasına ya da gelen idranin ilk idrar ya da orta idrar olmasına da bağlı canım Dr un da önemli degil demis canini sikma
Asetonu hiç duymamıştım, bakteri için de ya ilaç verir ya da kültür ister herhalde doktorun. İdrar sorunları hamileliğin vazgeçilmezi, üzme kendini.
Cnm diyabet şeker demek böbrekle diyalizle ilgili değil pek
Kızlar selam
Bu yaşadığınız vajinal enfeksiyonlarla ilgili vaginol diye bir vajinal duş var.doktor bugün bana ondan verdi.biraz korktum bi zararı olurmu diye böyle bir sıvı vajina içine sıkıyorsun sonra dedim doktor niye zararlı bişey versin sonuçta fitil kullanıyoruz.kullanan varmı böyle bir vajinal duş.
Cnm doktoruna sor bence.yada açlık şekerini ölçtür sonra homely_angel in doktorunun dediği yöntemi yap bir saat geçsin öyle kanına baktır. Zzaten onu yiyince kendini kötü hissetmiyorsan yoktur. Ben mesela bayılmamak için milletin kucağına atılmamak için çok zor dayandım. Ki bende vardı. O yüzden doktorum yapalım dedi.doktordan iyisini bilecek değilim dedim boynkmu büktüm kuzu gibiKarar veremedim bilmiyorum ki yaptırmazsak sonuçları kötü mü olur onu da bilmiyorum doktorum da zararlı olmadığını düşünüyordu ama ben zararlı diye doğru düzgün şekerli bir şey bile yemiyorum
Sor canım bana özellikle mantar ve akıntı için verdi borik asit varmıs ıcınde oda bebege hıc zarar vermezmıs temızleme solusyonu gibi bısey.Ben hiç kullanmadım ama doktora sorayım eğer geçiriyorsa bana da versin
Allah korusun yaa hastalık zor. Daha önce buraya da yazmıştım sormuştum.ben de 8-12 haftalarda vajina uçuğu atlattım. Çok feci bir rahatsızlık. Allahım düşmanıma vermesin. Amerikada intihar sebeplerinden biriymiş o derece yani. Sürekli yollarda olduğum için bide hamileliğin ilk dönemleri sürekli wc ihtiyacım olunca umumi tuvaletlerden kaptım galiba.ona rağmen bebeğim düşmedi şuan erken doğum riskim yok. Korkutma kendini hemen.Açlık yapmışlardı ama yeni değil 2ay oluyor. Açlık normaldi bi sorun yoktu. Benim ananem şeker hastası annem babam da hep sınırda. Ben gebelikte değil de genel anlamda diyabet ve diyalizden korkarım onu gebelik için dememiştim
Öğleden sonraki ve biraz tuttuğum idrar. Ama ilk idrar değil. Önce biraz gitsin sonra örnek ver dedi kadın öyle yaptım. Bakalım bakteri beni bırakacak mı
8.haftadan beri bitmedi. Bebeğe zararı olmasın erken doğum filan sebep olmasın da önemli değil benim ağrı yaşamamkültür de istedim ama cumartesi çıkacak sonucu.
Yok alakalı olduğundan dememiştim, genel anlamda hep korktuğum bişeydir. Bi dönem eskiden hastanede yatmıştım 10gün, yan yatakta bi teyze diyaliz hastasıydı. Allah vermesin çok zor bir hastalık.
Allah korusun yaa hastalık zor. Daha önce buraya da yazmıştım sormuştum.ben de 8-12 haftalarda vajina uçuğu atlattım. Çok feci bir rahatsızlık. Allahım düşmanıma vermesin. Amerikada intihar sebeplerinden biriymiş o derece yani. Sürekli yollarda olduğum için bide hamileliğin ilk dönemleri sürekli wc ihtiyacım olunca umumi tuvaletlerden kaptım galiba.ona rağmen bebeğim düşmedi şuan erken doğum riskim yok. Korkutma kendini hemen.
Ben de kendim yapıcam doktor hastanede yaptırmana gerek yok dedi annemde şeker ölçüm cihazı var 50 gr glikoz aldım eczaneden haftasonu yapıcamEvet arkadaşıma öyle yaptırmış canım sonra normal çıkınca doktor şeker yüklemesi ne gerek yok demiş
Benimki de yeterli dedi. Bide son 3 aylık şeker durumunu gösteren bi değer var ona bakacak.benim dr aclik ve tokluk kansekerine bakilsin yeterli dedi
Benim açlık 68 çıktı annem ünsilin kullanıyor ölçüm cihazından tatlıyı abartıgımda ölçtüm ve hep normal çıkıyordu bende yaptırmakta kararsızımBen de kendim yapıcam doktor hastanede yaptırmana gerek yok dedi annemde şeker ölçüm cihazı var 50 gr glikoz aldım eczaneden haftasonu yapıcam
Sdnin adındamı elif :) adaşım cıktıHehe aynen canim :)) ama mesaj watsaptan attim kocaman resmim var insan görüntü olarak hatirlar en azindan.. Neyse hatirlamasin önemli degil artik.. Simdiki doktoruma 9. Haftamda gitmistim ve bugün iceri girdigimde hosgeldim elifcim gebeligin 23+4 de gormeyeli nasilsin dedi ben şokkk iste bana böyle ilgili ve tatli doktorlar lazim :))
50 gramın çok zararlı olacağını düşünmüyorum en azından yüksek çıkarsa önlem alırız diye düşünüyorum ama yine de sen bilrsin tabi.Benim açlık 68 çıktı annem ünsilin kullanıyor ölçüm cihazından tatlıyı abartıgımda ölçtüm ve hep normal çıkıyordu bende yaptırmakta kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?