• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kizlar ben doktorumu degistirdim ve cici doktorumuzun ilk muayenesinden ciktik ben cok sevdik bu doktorumuzu yaaaa:KK36: bebegimi cok begendi her doktoe gibi bu da cok hareketli bir bebek sert tekmeleri var dedi :)) 23+4 üm bugün bebis 24+3 çıktı boyi 30 cm kilosu 653 gr
Plasentam hala asagida ama sakın bunu düşünüp kafana takma 29. Haftaya kadar mutlaka yükselme olacak dedi.. Bu arada yürümenin iş yapmanin ya da senin alabilecegin hicbir önlemin plasenta ile alakası olamaz hamileliginin tadini cikar kendini kısıtlama dedi bu da plasentasi asagida olan arkadaslarimiza dip not olsun:)))

Canım günaydın. Öncelikle gözünaydın. Benim de plesantam aşağıdaymış ama rahim ağzını kapatmıyo anladığım kadarıyla. Doktor önemli olan şimdiki durumu değil zaten, doğuma yakın nerede olacak o önemli o yüzden düşünme hiç dedi. Peki yukarı çıkmasa, şu anki pozisyonda kalsa bile normal doğum yapabilir miyim dedim. Evet dedi. Rahatladım ama umarım mümkün olduğunca çıkar yine de :) bana da hiç onu yapma bunu yapma demiyo doktor, bi terslik olsa diyecek biri. O yüzden panik yapmıyorum.

Günaydın kızlar 2 haftadır bileğim ağrıyor sonunda dayanamadım bugun izin istedim doktora gidicem rapor alabilirsem bu haftayı birleştirip ya dinlenilecem ya da en yakın ark yanına İstanbul’a kacicam cok bunaldım iste iki haftadır yoğun tempo yapılan yanlış yazıların düzeltmesi gorusmeler bana kaldı daral geldi artık o yüzden kendimi dinlemeye çekeyim dedim

Günaydın hamişler:anneadayı:
Sanırım şeker testleri yapılmış veya yapılmak üzere ben de bugünki doktor randevusunda soracam bakalım ne diyecek geçenki randevum kötü geçmişti umarım herşey yolundadır hepimiz için :anne:

Herkese günaydın, avent biberon emzik vs ürünleri hburadada sepette indirimde almak isteyenlere fikir olsun, ben soothie emzik alacağım sanırım

Günaydın kızlar dün bebişin hareketleri hep vajinanın üzerindeydi korkmaya başladım bu bebiş niye hep aşagışarı kurcalıyor çıkmak mı istiyor

Benim bebem de aşağıda:KK51: hep hareketleri aşağıda hissediyorum. Ve hatta vajina ve makat bölgeme zaman zaman sancımsı his geliyor cuma günü sorarım bakalım ne diyecek.

Bir de benim açlık şekeri 75çıkmış görmemişim dün testte.

Benim bebem de aşağıda:KK51: hep hareketleri aşağıda hissediyorum. Ve hatta vajina ve makat bölgeme zaman zaman sancımsı his geliyor cuma günü sorarım bakalım ne diyecek.

Bir de benim açlık şekeri 75çıkmış görmemişim dün testte.
Bana aşagıda demediler fakat makat duruş demişlerdi oda ayrıntılıda dönmüştü tekrar döndü demekki çok hareketli :nazar:

Günaydın güzel anneler1
Herkese günaydın, avent biberon emzik vs ürünleri hburadada sepette indirimde almak isteyenlere fikir olsun, ben soothie emzik alacağım sanırım
Ben emzik vermeyi düsünmüyorum ama ara arada iyi oluyor diyorlar çok karışık kafam bu konuda.

Bana aşagıda demediler fakat makat duruş demişlerdi oda ayrıntılıda dönmüştü tekrar döndü demekki çok hareketli :nazar:
ben bu haftalarda gündüzleri çok hissetmiyorum sabah ve akşam genelde.büyüdükçe gün içinde de baya his oluyor sanırım dimi.
benim haftalarımda böylemiydi sizinde

Selamlaar.

Ben giremedim malesef yine foruma. Kayinvalidem vardi yatili misafir. Onu agirladik :)

9 ekimde ayrintili ultrasona gittim. Memnun kaldim Gulhiz hanimdan. Benim bebe yine ugrastirdi, yuzunu donmedi surekli sirti dönük vaziyetteydi. Kalbine bakamadi ilk basta doktor. Yurudum, seker vs yedim de döndü sagolsun azcik:KK48::KK48: Her sey yolundaymis sükür.

Ben hala mide bulantisi cekiyorum malesef bitiremedim:KK43:

Sizler nasilsiniz guzel anneler :KK200:

Back
X