2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bnm tahilil de b12 düşmüş kan demir düşmüş, beyaz hücre çok çıkmış doktora göstermeye gittik antibiyotik yazdı 1 haftalık , demir hapını günde 2 ye çıkardı bir de b12 iğnesi yazdı 3 gün arayla 1 aylık 1 ayda düzelmezse kan takviyesi yapmamız gerekir dedi

Aynen canım plasenta uzanmakla dinlenmekle yukari cikmaz yurumekle hareket etmekle yolculuk yapmakla aşağı inmez ağrı yapmaz dedi.. Ben de sordum eger çıkmazsa ne olacak dedim bunu o zaman konuşuruz simdi ben çıkacağını tahmin ediyorum dedi.. Hamileliginin tadını cikar gez toz dedi.. Cok rahatlatti beni sagolsun.. Demek ki plasenta asagida olmasi cok da anormal bisey degil baksana grupta bile bircok kişi var böyle.. Endiselenmeye gerek yok demek ki :)

Senin de benim gibi kanaman olmuyor sanırım canım, o yüzden de sorun görmüyor şu an doktor tahminen. İnşallah hiç de olmaz. Erken doğuma ve doğum sırasında bir sıkıntıya sebep olmasın da gerekirse sezaryen yaparız. Her ne kadar normal istesem de önemli olan bebeğin ve bizim sağlıklı olmamız. O yüzden haklısın, iyice ağırlaşmadan tadını çıkaralım :)

Biz oğlumda 36 kişilik grup olmuştuk. 2-3 arkadaş hariç normal istiyorduk ama 2 arkadaş normal yaptı gerisi sezeryan hayırlısı olsun diyelim. Yavrularımızı sağlıklı aldık kucaklarımıza. Bizlerde sağlıklıyız şuan. Rabbim dermansız dert vermesin yeterki

Reactions: eeg
Merhaba güzel anneler.Memeleri kabuklanan oldu mu
1 haftadır kaşınıyor ve deri döküyorum resmen krem yağ vs mi sürmem lazım?Özellikle siyah bölge

Aynen öyle canim yavrularimiz saglikla gelsin de biz katlaniriz biseylere.. Simdiye kadar kanamam olmadi şükür insalah da olmaz

Reactions: eeg
Evet bizde 40 kisiydik 3 kisi normal doğum yaptık gerisi sezeryandi

Kızlar benimde plesenta aşağıda 15.haftada kanamam oldu o güne kadar aşağıda denilmemişti.Kanamadan sonra plesenta aşağıda denildi Allaha şükür bugune kadar kanama olmadı progestan kullanıyorum 28 e kadar çıkmasını bekliyoruz dedi doktor bana ama hareketi yasakladı yürüyüş yapma dedi.Bende erken doğumdan korkuyorum hatta internete biraz göz gezdirince psikolojim alt üst oldu.Allah sağlıklı zamanında doğumlar nasip etsin hepimize.

Slm kizlar
Yazamadim kaç gundur temizlik misafir vs yogundu günler.
Yarin kontrolum var. Son kontrolu hatirlarsaniz suyun fazla olmasi vs cok iyi gecmemisti. Cok heyecanliyim o yüzden. Seker yuklemesi yapikir heralde diye düşünüyorum ama emin değilim. Bi kac gundur kasiklarimda cok agri var yine enfeksiyon mu basladi bilmem. Guzel haberlerle gelirim inşallah

Kizlar kundak konusu konusulmus dediginiz halo kundaklar cok guzel ama cok da yatırımyapmayin bence kundaga:) bana cok bunaltici geliyo kizimda biz gevsek kundak yapardik annemle. Sonra Kv geldi 23 gunlukken simsiki sarar kundak yapardi ama benim ozgur kizim kipir kipir kivrana kivrana o simsiki kundaktan cikarirdi kollarini daha 23 gunlukken hem de düşünün.

Deme ya hu :) amin canım aynen öyle. Sağlık olsun da gerisi nasıl olursa olur artık

Canım ben sormasam doktor söylemiyo bile plesanta ile ilgili bi şey. Zararsız boyutta diye düşünüyorum o yüzden. Belki seninki daha aşağıda olduğundan birtakım yasaklar koymuştur. Dediklerine uyduğun sürece korkma, en kötü sezaryenle ama sağlıkla alırsın kucağına. İnşallah hiçbirimiz erken doğum yaşamayız ama internete çok takılmamak lazım, ölmeyen adama kefen biçiyo yazan çoğu şey. Stres en büyük düşman. Her şeyin iyi gideceğine inan, fazla da yorulma, güzel olacak merak etme.

Herkese günaydın, avent biberon emzik vs ürünleri hburadada sepette indirimde almak isteyenlere fikir olsun, ben soothie emzik alacağım sanırım
Sagol cnm haber verdigin iyi oldu. Soothie bana cok buyuk geliyo ya digerlerindwn almak istiyorum ama hangisi daha iyi acaba kullanan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…