- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #21.521
Aaa memnun oldum adasim:)))Sdnin adındamı elif :) adaşım cıktı
Aynen canım plasenta uzanmakla dinlenmekle yukari cikmaz yurumekle hareket etmekle yolculuk yapmakla aşağı inmez ağrı yapmaz dedi.. Ben de sordum eger çıkmazsa ne olacak dedim bunu o zaman konuşuruz simdi ben çıkacağını tahmin ediyorum dedi.. Hamileliginin tadını cikar gez toz dedi.. Cok rahatlatti beni sagolsun.. Demek ki plasenta asagida olmasi cok da anormal bisey degil baksana grupta bile bircok kişi var böyle.. Endiselenmeye gerek yok demek ki :)Canım günaydın. Öncelikle gözünaydın. Benim de plesantam aşağıdaymış ama rahim ağzını kapatmıyo anladığım kadarıyla. Doktor önemli olan şimdiki durumu değil zaten, doğuma yakın nerede olacak o önemli o yüzden düşünme hiç dedi. Peki yukarı çıkmasa, şu anki pozisyonda kalsa bile normal doğum yapabilir miyim dedim. Evet dedi. Rahatladım ama umarım mümkün olduğunca çıkar yine de :) bana da hiç onu yapma bunu yapma demiyo doktor, bi terslik olsa diyecek biri. O yüzden panik yapmıyorum.
selam biz aynı günüz gün içinde de sürekli hareket varmı.Benim ki çok hareketli... dün aYrıntılıda adam çok hareketli ne yedin sen dedi... detaylı baya zorladı radyolog u
Doktordan doktora değişiyor galiba benimkini de 28 de yapacak. Oğlumda 27 de yapıldı. Sanırım ortama 26-27de yapılıyor. Ayrıntılıyı da 20-24 arsı demişlerdi yaBnm şeker yüklemesini de 1 ay sonra dedi 28 hafta bitince enteresan
Aynen canım plasenta uzanmakla dinlenmekle yukari cikmaz yurumekle hareket etmekle yolculuk yapmakla aşağı inmez ağrı yapmaz dedi.. Ben de sordum eger çıkmazsa ne olacak dedim bunu o zaman konuşuruz simdi ben çıkacağını tahmin ediyorum dedi.. Hamileliginin tadını cikar gez toz dedi.. Cok rahatlatti beni sagolsun.. Demek ki plasenta asagida olmasi cok da anormal bisey degil baksana grupta bile bircok kişi var böyle.. Endiselenmeye gerek yok demek ki :)
Evet ama benim oğlumda böyleydi.. ki hareketinden radyolog bile zorlandı. Şuan gayet sakin seninki annesi... Bu hareketlere ileri haftalarda dikkat edeceğiz.selam biz aynı günüz gün içinde de sürekli hareket varmı.
Biz oğlumda 36 kişilik grup olmuştuk. 2-3 arkadaş hariç normal istiyorduk ama 2 arkadaş normal yaptı gerisi sezeryanSenin de benim gibi kanaman olmuyor sanırım canım, o yüzden de sorun görmüyor şu an doktor tahminen. İnşallah hiç de olmaz. Erken doğuma ve doğum sırasında bir sıkıntıya sebep olmasın da gerekirse sezaryen yaparız. Her ne kadar normal istesem de önemli olan bebeğin ve bizim sağlıklı olmamız. O yüzden haklısın, iyice ağırlaşmadan tadını çıkaralım :)
Aynen öyle canim yavrularimiz saglikla gelsin de biz katlaniriz biseylere.. Simdiye kadar kanamam olmadi şükür insalah da olmazSenin de benim gibi kanaman olmuyor sanırım canım, o yüzden de sorun görmüyor şu an doktor tahminen. İnşallah hiç de olmaz. Erken doğuma ve doğum sırasında bir sıkıntıya sebep olmasın da gerekirse sezaryen yaparız. Her ne kadar normal istesem de önemli olan bebeğin ve bizim sağlıklı olmamız. O yüzden haklısın, iyice ağırlaşmadan tadını çıkaralım :)
Evet bizde 40 kisiydik 3 kisi normal doğum yaptık gerisi sezeryandiBiz oğlumda 36 kişilik grup olmuştuk. 2-3 arkadaş hariç normal istiyorduk ama 2 arkadaş normal yaptı gerisi sezeryanhayırlısı olsun diyelim. Yavrularımızı sağlıklı aldık kucaklarımıza. Bizlerde sağlıklıyız şuan. Rabbim dermansız dert vermesin yeterki
Aynen canım plasenta uzanmakla dinlenmekle yukari cikmaz yurumekle hareket etmekle yolculuk yapmakla aşağı inmez ağrı yapmaz dedi.. Ben de sordum eger çıkmazsa ne olacak dedim bunu o zaman konuşuruz simdi ben çıkacağını tahmin ediyorum dedi.. Hamileliginin tadını cikar gez toz dedi.. Cok rahatlatti beni sagolsun.. Demek ki plasenta asagida olmasi cok da anormal bisey degil baksana grupta bile bircok kişi var böyle.. Endiselenmeye gerek yok demek ki :)
Senin de benim gibi kanaman olmuyor sanırım canım, o yüzden de sorun görmüyor şu an doktor tahminen. İnşallah hiç de olmaz. Erken doğuma ve doğum sırasında bir sıkıntıya sebep olmasın da gerekirse sezaryen yaparız. Her ne kadar normal istesem de önemli olan bebeğin ve bizim sağlıklı olmamız. O yüzden haklısın, iyice ağırlaşmadan tadını çıkaralım :)
Deme ya hu :) amin canım aynen öyle. Sağlık olsun da gerisi nasıl olursa olur artıkBiz oğlumda 36 kişilik grup olmuştuk. 2-3 arkadaş hariç normal istiyorduk ama 2 arkadaş normal yaptı gerisi sezeryanhayırlısı olsun diyelim. Yavrularımızı sağlıklı aldık kucaklarımıza. Bizlerde sağlıklıyız şuan. Rabbim dermansız dert vermesin yeterki
Bizimki 8.30 da uyuyordu rahat rahat baktı, gerçi pozisyon sıkıntılı olsaydı asla harekette etmezdi, bir ara ayağını ağzına soktu:))Benim ki çok hareketli... dün aYrıntılıda adam çok hareketli ne yedin sen dedi... detaylı baya zorladı radyolog u
24-28 arasıDoktordan doktora değişiyor galiba benimkini de 28 de yapacak. Oğlumda 27 de yapıldı. Sanırım ortama 26-27de yapılıyor. Ayrıntılıyı da 20-24 arsı demişlerdi ya
Canım ben sormasam doktor söylemiyo bile plesanta ile ilgili bi şey. Zararsız boyutta diye düşünüyorum o yüzden. Belki seninki daha aşağıda olduğundan birtakım yasaklar koymuştur. Dediklerine uyduğun sürece korkma, en kötü sezaryenle ama sağlıkla alırsın kucağına. İnşallah hiçbirimiz erken doğum yaşamayız ama internete çok takılmamak lazım, ölmeyen adama kefen biçiyo yazan çoğu şey. Stres en büyük düşman. Her şeyin iyi gideceğine inan, fazla da yorulma, güzel olacak merak etme.Kızlar benimde plesenta aşağıda 15.haftada kanamam oldu o güne kadar aşağıda denilmemişti.Kanamadan sonra plesenta aşağıda denildi Allaha şükür bugune kadar kanama olmadı progestan kullanıyorum 28 e kadar çıkmasını bekliyoruz dedi doktor bana ama hareketi yasakladı yürüyüş yapma dedi.Bende erken doğumdan korkuyorum hatta internete biraz göz gezdirince psikolojim alt üst oldu.Allah sağlıklı zamanında doğumlar nasip etsin hepimize.
Sagol cnm haber verdigin iyi oldu. Soothie bana cok buyuk geliyo ya digerlerindwn almak istiyorum ama hangisi daha iyi acaba kullanan var miHerkese günaydın, avent biberon emzik vs ürünleri hburadada sepette indirimde almak isteyenlere fikir olsun, ben soothie emzik alacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?