2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Iyi bari keseyi görüp doğuma gel dememiş

Yani o kadar uzun ara vermesi cok saçma bence iyi ki degiştirmişsin. Hatırlamasi icin görmesi gerek tabi ama 2 ayda bebek ne kadar büyüyor. Ben doktora gittim detayliya girecektim 3 hafta sonra sizede 6 hafta sonra gelsem dedim o kadar uzatma arayı benim takibim için ayrıntıladan sonraki hafta gel mutlaka dedi.

İyi değiştirmişsin, doktorunun sana ismiyle hitap etmesi bile önemli. Ben istediğim zaman bir sıkıntı olduğundan mesaj yerine konuşup rahatlıyorum)

Kızlar son kontrolde doktorum Feramat demir hapı verdi. Aranızda kullanan herhangi bir yan etkisini gören var mı?

kızlar şu halo kundakları araştırdım biraz, Türkiye' deki fiyatla Amerika arasında dünyalar var ya. ben de Am.zon' dan sipariş ettim. umarım gelir :)
Türkiye'nin heryerine gönderiyorlarmı acaba fiyat çok uygun ama bir de çok fazla secenek var hangisini alacağına nasıl karar verdin

Kızlar bizim de ayrıntılı vardı bugün bebek 572 gr olmuş ama boyunu anlayamadım :) her şey gayet iyi dedi doktor çok şükür güzel bir poz için baya uğraştı önce yakalayamadı sonra 5 DKK git gez dedi çikolata filan yedim sonra pozisyon değiştirmişti güzel bir poz yakaladı doktor :)

Normalde ben de bırakırdım belki ama önlem olsun dediler kesmediler, her gün cısssss....

Normalde ben de bırakırdım belki ama önlem olsun dediler kesmediler, her gün cısssss....

Asetonu hiç duymamıştım, bakteri için de ya ilaç verir ya da kültür ister herhalde doktorun. İdrar sorunları hamileliğin vazgeçilmezi, üzme kendini.

Türkiye'nin heryerine gönderiyorlarmı acaba fiyat çok uygun ama bir de çok fazla secenek var hangisini alacağına nasıl karar verdin

Gönderirler herhalde, Türkiye'ye kargo yapanı bulmak önemli, il olarak fark etmez sanırım. Ben Türkiye de ki sayfadan beğendim, aynısını Amazon'da bulup aldım.

Cnm diyabet şeker demek böbrekle diyalizle ilgili değil pek

Ben de doktoruma sordum , dünyaca kabul gören bu uygulama sadece bizim ülkemizde tartışılıyor bence yaptırmalısın , Bi sey çıkarsa anneden cok bebek zarar görüyor dedi , ben yaptırmaya karar verdim ama cevremde yaptırmayalar da var . Karar senin elbet ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…