- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
dosyaya koymustur buyuk bir ihtimal.kéşke bende sorsaymışım, ayy ilk vesikalık masada bırakılır mı :) hayırlı olsun inşallah, Allah hepimize kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dosyaya koymustur buyuk bir ihtimal.kéşke bende sorsaymışım, ayy ilk vesikalık masada bırakılır mı :) hayırlı olsun inşallah, Allah hepimize kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.
bende de ayni durum var canim.kızlar 7.haftanin icindeyim, bende cok bulanti var. sizde de başladı mı? . 4 gün önce başladı, hergün bir önceki günden daha beter kızlar. henüz istifra etmedim. ama beslenemiyorum
Teşekkür ederim.hadi bakalim hosgeldin diyelum aramiza.
Bugun nasilsin kusumgünaydınnnnnnn
Hoş geldin canımmerhaba kızlar ben de varım.
Hoş geldin ozaman canım aramızaMerhaba herkese, dün ve bugün evdeki testte silik çizgi çıktı yarın adet günüm. bugün kan vereceğim. Galiba benide aranıza almanız gerekecek.
hoşbuldummHoş geldin ozaman canım aramıza
Ben çok istiyordum ikiz olsun çok şükür oldu inşallah sağlıklı bi şekilde ikisini de kucağıma alırım. Allah yavrularımızı bize bağışlasınhadi bakalim ikiz hem zor hem guzel.
Oglum daha 10.5 aylik ve mutlaka beni gerecekler biraz vakit koyduk esimle konustuk zamani gelince soylicem
Gözünaydın kalp atışı için inşalkah hepimiz mutlu haber alırızsen kesee gitmedin mi canim.
bizimde ailemizde var ikizler. bende cok korkuyordum. saglikli olsunlarda saglikli bir sekilde de kucagimiza alalim da.Ben çok istiyordum ikiz olsun çok şükür oldu inşallah sağlıklı bi şekilde ikisini de kucağıma alırım. Allah yavrularımızı bize bağışlasın
insallah canim.sira kalp atışında.Gözünaydın kalp atışı için inşalkah hepimiz mutlu haber alırız