• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar. Benim kahverengi lekelerim devam ediyor. Dün kalp atışını karindan duydu doktor ama çok uğraştı. Bugün de karın ve bel ağrım var. Sürekli yatıyorum. İnşallah bi şey olmaz

kızlar herkeze merhaba saglıklı hayırlı bebişleriniz olur inşAllah...Allah yavrularınızı size bağışlasın benimde bata 6 gün var eger olursa bende ocak annesi olucam inşAllah..hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edin kızlar inşAllah hamileyimdir de bende aranıza katılırım....:)

Oglum daha 10.5 aylik ve mutlaka beni gerecekler biraz vakit koyduk esimle konustuk zamani gelince soylicem

Hamilelik zor geçecek ama sen çok şanşlısın oğlunda öyle aralarında çok az fark olacak. Arkadaş gibi büyüyecek ne güzel.
Büyüsün vakti gelince söylersiniz. Allah verdiyse vardır bir hayrı

Gunaydın kızlar keseyi Görenler nerde yazıyo kaç milim olduğu dün bana bişey demedi

Ben çok istiyordum ikiz olsun çok şükür oldu inşallah sağlıklı bi şekilde ikisini de kucağıma alırım. Allah yavrularımızı bize bağışlasın
bizimde ailemizde var ikizler. bende cok korkuyordum. saglikli olsunlarda saglikli bir sekilde de kucagimiza alalim da.

merhaba arkadaslar bende yeni hamışlerden 5+4 haftadym. ınsallah bebklerimizi saglıkla kucagımıza alırız. ilk hamileliğm olduğu için biraz tedirginim bilmedğim pek cok sey var :( acaba önerebileceğniz kitap dergi varmı?

Back