• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar 7.haftanin icindeyim, bende cok bulanti var. sizde de başladı mı? . 4 gün önce başladı, hergün bir önceki günden daha beter kızlar. henüz istifra etmedim. ama beslenemiyorum :KK43:
Canım ben de aynı durumdayım. Benim yediklerim sanki midemde hiç kalmıyo gibi. Çabuk mu sindiriyorum anlamadım. Midem bulanıyo kusmak için lavaboya gidiyorum çok afedersin sadece su geliyo.

merhaba arkadaslar bende yeni hamışlerden 5+4 haftadym. ınsallah bebklerimizi saglıkla kucagımıza alırız. ilk hamileliğm olduğu için biraz tedirginim bilmedğim pek cok sey var :KK43: acaba önerebileceğniz kitap dergi varmı?
Hoşgeldin canim aramıza. Benim de ilk bebişim ve ben de çok tedirgin oluyorum. Her an bi şey olacak gibi hissediyorum

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mu canlı heyecanlı enerji dolu günler olsun inşallah :KK49:

merhaba arkadaşım, seni etiketleyemedim ben bi türlü ya :KK48:

Canım ben de adetime 5 gün kala kanda öğrendim. Keseyi de 5 haftama girmeden gördüm çok şükür. Ben de sabırsızın biriyim. Bir de ilk Bebek olunca ikiye katlanıyo bu. :KK70:

Yaa hic sorma bende sabirsizim yarin aslinda adet günüm gecen hafta sali günü yapmistim negativ cikti pazar günü yaptim silik cikti bugünde yaptim :KK70:biraz daha koyu cikti ama ilk idrarla yapmadim testleri bekliyim diyorum sonra dayanamayip yapiyorum.. bu sefer icimde korkuda var hersey yolunda gitcekmi diye ins. Hayirlisi olur.

Ya bide bugün kasiklarim agriyo sanki adet olcam korkuyorruummm:KK42:

Yaa hic sorma bende sabirsizim yarin aslinda adet günüm gecen hafta sali günü yapmistim negativ cikti pazar günü yaptim silik cikti bugünde yaptim :KK70:biraz daha koyu cikti ama ilk idrarla yapmadim testleri bekliyim diyorum sonra dayanamayip yapiyorum.. bu sefer icimde korkuda var hersey yolunda gitcekmi diye ins. Hayirlisi olur.

Canım o ağrı bende de oluyo. 7 haftanın içindeyim. Ara ara adet sancısı gibi geliyo sancı. Hani umutlandırmak için söylemiyorum ama bi bekle bakalım yarın nolcak

Canım o ağrı bende de oluyo. 7 haftanın içindeyim. Ara ara adet sancısı gibi geliyo sancı. Hani umutlandırmak için söylemiyorum ama bi bekle bakalım yarın nolcak

Dogru diyosun olabiliyo ama iste.. Rabbim büyük hayirlisi olur ins.

Yaa hic sorma bende sabirsizim yarin aslinda adet günüm gecen hafta sali günü yapmistim negativ cikti pazar günü yaptim silik cikti bugünde yaptim :KK70:biraz daha koyu cikti ama ilk idrarla yapmadim testleri bekliyim diyorum sonra
dayanamayip yapiyorum.. bu sefer icimde korkuda var hersey yolunda gitcekmi diye ins. Hayirlisi olur.

Bnmde ilk haftalrda adet olcakmism gbi agriodu yanmda pedle geziodum heran olcakmisim gbi snra gelmeyince test yaptm pozitif cikti☺doktora gttigimzde agrinin neden oldugunu sordm bebk rahme yerlesme asamasinda oldugu icin agri olabileceğini soyledii:) insallah sende hamilesindirr✨✨

Kizlar benim randevum yok diye almadilar mevbur beklicem pazartesini offf dayanamiyorum artik ne zor sehirsin istanbul ya

Kizlar benim randevum yok diye almadilar mevbur beklicem pazartesini offf dayanamiyorum artik ne zor sehirsin istanbul ya
Tatlım aklında bulunsun hiçbir zaman randevusuz gitme. Randevu işini kolaylaştırır. Saatinde gidersin. Beklemek zorunda kalmazsın. Benim hastane evimin dibinde yine de randevusuz gitmiyorum

Tatlım aklında bulunsun hiçbir zaman randevusuz gitme. Randevu işini kolaylaştırır. Saatinde gidersin. Beklemek zorunda kalmazsın. Benim hastane evimin dibinde yine de randevusuz gitmiyorum
Aslinda bende hic randevusuz gitmem Aten randevumu 1hafta once aldim ama taa 22sine verdi dayanamadigim icin birazda hafif lekelenmem oldugu icin gittim ama yinede almadi. Hastane yeni yapildi henuz acil bolumu yokmus. Ben 3kere disgebelik gecirdigim.icin riskli benimki o yuzden acile gitmem lazimdi ama daha acil acilmamis. Beklicem mecbur pazartesini :(

Aslinda bende hic randevusuz gitmem Aten randevumu 1hafta once aldim ama taa 22sine verdi dayanamadigim icin birazda hafif lekelenmem oldugu icin gittim ama yinede almadi. Hastane yeni yapildi henuz acil bolumu yokmus. Ben 3kere disgebelik gecirdigim.icin riskli benimki o yuzden acile gitmem lazimdi ama daha acil acilmamis. Beklicem mecbur pazartesini :KK43:
Canım başka hastaneye gitmeye çalış. Benim de leke sıkıntım oldu. Acile gittik bi kaç akşam önce. Progestan verdi doktor. Leke düzeyin nasıl bilmiyorum ama kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi doktor. 3 gün sonunda ilaçla durdu leke ama ilaç bitene kadar kullanıcam. İmkanın varsa başka bi hastanenin aciline git

Canım başka hastaneye gitmeye çalış. Benim de leke sıkıntım oldu. Acile gittik bi kaç akşam önce. Progestan verdi doktor. Leke düzeyin nasıl bilmiyorum ama kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi doktor. 3 gün sonunda ilaçla durdu leke ama ilaç bitene kadar kullanıcam. İmkanın varsa başka bi hastanenin aciline git
Lekelenmem dün cok hafif sadce bur sefer cok acik pembe seklindeydi agri felan yok cok sukur de gidecektim umraniyeye sonra vazgectim yarin giderim dedim bakalim yarina randevu varsa alip gierim yok sa artik acilden giderim belki agrim olursa bugun sol kasigimda cok agri oldu ama gecti gaz felan olabilir heralde

Back