- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
hadi sira sende.Hayırlısı olsun darısı başımıza bende onbirbucukta gidoyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi sira sende.Hayırlısı olsun darısı başımıza bende onbirbucukta gidoyorum
insallah canim haftaya dedi ama 10 gun beklerim.Hayırlı olsun canım inş kalp atışını da duyarsın
Tahmin ettim canım bu kadar süreceğini ben vazgeçtim erken gitmeyecem 8. haftada falan giderim çok şükür bi sorunum yok şimdilik herhalde bebek vardırinsallah canim haftaya dedi ama 10 gun beklerim.
Hadi hayırlısı canım. Hayırlı haberlerle gel inşallahMerhaba herkese, dün ve bugün evdeki testte silik çizgi çıktı yarın adet günüm. bugün kan vereceğim. Galiba benide aranıza almanız gerekecek.
aynen benimde haftaya kontrolüm o gün gelene kadar kafamdan birsürü şey düünüyorum valla rahatlamak için dinlenmek için haftaya 5 günlük izin aldım ya:)eşim de bana evham yapıyorsun diyor. demekki hepimiz ayni tedirginligi yasiyoruz. dogana kadar da bitmeyecek belliki. bende kalp atışları icin bekliyorum. randevum 26 sinda. nasil gececek zaman. 26 sinda 8.haftanin sonuna geliyoruz aslında simdi gitsem de duyabiliriz. ama doktorum sık sık ultrasona gerek yok, gelmisken fasulye halinide görelim dedi :) cok heyecanlıyım bende
hadi gözün aydın canımciktim hastaneden kizlar. keseyi gorduk 7 mm olmus. haftaya kalp atimina cagirdi
Hadi hayırlısı canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah
Hoş geldin canım Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhaba herkese, dün ve bugün evdeki testte silik çizgi çıktı yarın adet günüm. bugün kan vereceğim. Galiba benide aranıza almanız gerekecek.
inşallah canım inşallah.Hoş geldin canım Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyoruz
kéşke bende sorsaymışım, ayy ilk vesikalık masada bırakılır mı :) hayırlı olsun inşallah, Allah hepimize kucagimiza saglikla almayi nasip etsin.bilmiyorum sabitledi olctu kese 7 milim dedi.
sen kesee gitmedin mi canim.Tahmin ettim canım bu kadar süreceğini ben vazgeçtim erken gitmeyecem 8. haftada falan giderim çok şükür bi sorunum yok şimdilik herhalde bebek vardır
Decavit veriliyor aslinda artikgünaydın kızlar
ben hamile kalmadan önce Imom kullanıyordum
Şimdi doktorum elevit verdi ama araştırınca kullanmak istemedim
iki hafta sonra kontrolüm
acaba başka ilac mı kullansam ımom devam mı etsem bilemedim
benim asıl doktorum izinde bu doktorda pek içime sinmedi
insallah canim insallah. küçük geldi bana. ama saglikli yolunda hersey dedi doktor.sibel_ahmet ay çok sevindim canım adına. Ben keseyi gördüğümde 5 mm idi. Hadi bakalım hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın inşallah ufaklığın
hadi bakalim hosgeldin diyelum aramiza.Merhaba herkese, dün ve bugün evdeki testte silik çizgi çıktı yarın adet günüm. bugün kan vereceğim. Galiba benide aranıza almanız gerekecek.