• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Lekelenmem dün cok hafif sadce bur sefer cok acik pembe seklindeydi agri felan yok cok sukur de gidecektim umraniyeye sonra vazgectim yarin giderim dedim bakalim yarina randevu varsa alip gierim yok sa artik acilden giderim belki agrim olursa bugun sol kasigimda cok agri oldu ama gecti gaz felan olabilir heralde
Lekenin rengi açılmaya başladıysa sorun yoktur Allah'ın izniyle. Sen yine de doktora gidene kadar sürekli uzan. Çok hareket etmemeye çalış. Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah. Gidince haberdar et olur mu

Lekenin rengi açılmaya başladıysa sorun yoktur Allah'ın izniyle. Sen yine de doktora gidene kadar sürekli uzan. Çok hareket etmemeye çalış. Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah. Gidince haberdar et olur mu
Tamam canim insallah birsey yoktur dua edin tesekkur ederim

Tamam canim insallah birsey yoktur dua edin. Tesekkurler

Ç
Canım başka hastaneye gitmeye çalış. Benim de leke sıkıntım oldu. Acile gittik bi kaç akşam önce. Progestan verdi doktor. Leke düzeyin nasıl bilmiyorum ama kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi doktor. 3 gün sonunda ilaçla durdu leke ama ilaç bitene kadar kullanıcam. İmkanın varsa başka bi hastanenin aciline git
çok şükür şimdilik bende de durdu leke .

kızlar adetime iki gun var evde test yaptigimda ikinci cizgi silik cikti kan verdim 10.68 degerim yorumlarmisiniz rica etsem

kızlar adetime iki gun var evde test yaptigimda ikinci cizgi silik cikti kan verdim 10.68 degerim yorumlarmisiniz rica etsem
Ben değerlerden çok anlamıyorum ama galiba hamilesin. Çünkü 18 değerle hamile olduğunu ilan eden arkadaşlar oldu. Bi de çizgi silik de olsa hamilelik göstergesidir. İnşallah bebiş vardır

Günaydın kızlar. Benim kahverengi lekelerim devam ediyor. Dün kalp atışını karindan duydu doktor ama çok uğraştı. Bugün de karın ve bel ağrım var. Sürekli yatıyorum. İnşallah bi şey olmaz

Geçmiş olsun tekrardan dr sebebini söyüluor mu peki lekelenmenin inş kesilir normale döner canım

merhaba kızlar ben de dün öğrendim. kan testiyle.yarın doktora gidicem .çok heyecanlıyım

inşallah canım sağolasın.çok yeni daha. bakalım neler olacak
İlk bebeğin mi olacak? Benim ilk bebeğim ve ilk öğrendiğimde içimde hep bir korku vardı yaşayacak mı tutunacak mı? Diye. Kalp atımını gördük çok şükür ama Rabbim imtihan etmez inşallah

İlk bebeğin mi olacak? Benim ilk bebeğim ve ilk öğrendiğimde içimde hep bir korku vardı yaşayacak mı tutunacak mı? Diye. Kalp atımını gördük çok şükür ama Rabbim imtihan etmez inşallah
evet canım ilk. kan 80.4 çıktı. yarın kadın doğuma gidicem. saatler geçmiyor.

Back