2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba herkese, dün ve bugün evdeki testte silik çizgi çıktı yarın adet günüm. bugün kan vereceğim. Galiba benide aranıza almanız gerekecek.

sibel_ahmet ay çok sevindim canım adına. Ben keseyi gördüğümde 5 mm idi. Hadi bakalım hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın inşallah ufaklığın

aynen benimde haftaya kontrolüm o gün gelene kadar kafamdan birsürü şey düünüyorum valla rahatlamak için dinlenmek için haftaya 5 günlük izin aldım ya:)

Merhaba herkese, dün ve bugün evdeki testte silik çizgi çıktı yarın adet günüm. bugün kan vereceğim. Galiba benide aranıza almanız gerekecek.
Hoş geldin canım Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyoruz

kızlar 7.haftanin icindeyim, bende cok bulanti var. sizde de başladı mı? . 4 gün önce başladı, hergün bir önceki günden daha beter kızlar. henüz istifra etmedim. ama beslenemiyorum

günaydın kızlar
ben hamile kalmadan önce Imom kullanıyordum
Şimdi doktorum elevit verdi ama araştırınca kullanmak istemedim
iki hafta sonra kontrolüm
acaba başka ilac mı kullansam ımom devam mı etsem bilemedim
benim asıl doktorum izinde bu doktorda pek içime sinmedi

Kızlar merhaba dün kan testi yaptırdım 22,99 çıktı değerim artarsa herşey yolunda giderse bende ocak annesi olacağım inşallah.
Bat 17 nisan çok heyecanlı ve stresliyim pazar günü idrar testi yaptım aşırı silik çizgi gördüm dünde yaptım biraz daha koyuydu düne göre.Benim perşembe günü göğüslerimde aşırı hassasiyet oldu pazar sabah test yaptım sonra öğlen kahverengi sarı 1 2 damla lekelenme oldu dünde çok çok az oldu dün akşam doktora gittim ultrasonlar baktı ama çok erken olduğu iç,n sadece rahim hazırlanmış hamileliğe dedi ve progestan verdi her ihtimale karşı şimdi zaman geçse de bir daha kan testi yapsam diyorum sabırsızlanıyorum.
Ve şuan baş dönmesi başladı sizde de var mı böyle durumlar işteyim şuanda da zor geçecek bugün sanırım.
Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Decavit veriliyor aslinda artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…