2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Slm arkadaslar vende 2. Cocuk dusunuyorum kasimdan beri dusunmeye basladigim dan beri adetim hep gecikti hemde 50. 60. Gunlere kadar sonra domtora gittim butun tahlullerim yapildi hormonel yani alttanda bakti ama hicbirsey yok hersey jormal dedi ve ve adet sokturucu ile adetim geldinmartga nisandada olmasi gereken vaktinde adet oldum simdi ise yine adetim gecikti bolendurum yasiyan varmi daha test yapmadim. Hayal kirikligi yasamak istemiyorum

Ay çok şanslısın. Ben bi okula gidicem bi de nöbet tutucam ardından eşimi bekliycem sonra doktoru bekliycem sonucu bekliycem vs vs yarınbenim işim bitmez
bende ilk doktora gidecegim sonra eve geleegim suslenip puslenip okula gececegim. yarin foto cekimi varmis. nobetim cuma. yirttim.bu hafta nobetten.

bende ilk doktora gidecegim sonra eve geleegim suslenip puslenip okula gececegim. yarin foto cekimi varmis. nobetim cuma. yirttim.bu hafta nobetten.
Çok şanslısın :) benim dersim de full nöbetten de yırtamıyorum maalesef. Doktor muayene ederken uyumasam iyidir:)))

Çok şanslısın :) benim dersim de full nöbetten de yırtamıyorum maalesef. Doktor muayene ederken uyumasam iyidir:)))
bu ay benim.katimda nobetim. mevlam gonlume gore verdi. cok inip.cikmiyorum merdiven. bugun iki dersim ingilizceydi erkenden ciktim geldim eve.

bu ay benim.katimda nobetim. mevlam gonlume gore verdi. cok inip.cikmiyorum merdiven. bugun iki dersim ingilizceydi erkenden ciktim geldim eve.
Oh ne güzel bizde her hafta nöbet değişiyor sürekli inip çıkıyorum çok yoruluyorum ama inşallah hamileliklerimiz devam ederse okul başlayınca muaf oluyoruz :)

Oh ne güzel bizde her hafta nöbet değişiyor sürekli inip çıkıyorum çok yoruluyorum ama inşallah hamileliklerimiz devam ederse okul başlayınca muaf oluyoruz :)
okul baslayinca mi.muaf oluyoruz. bizim aylık degisiyo nobetler. o ne oyle haftada nobet mi degisir. ayda degistigi hald3 karışıklık oluyo insanin kafasinda.

okul baslayinca mi.muaf oluyoruz. bizim aylık degisiyo nobetler. o ne oyle haftada nobet mi degisir. ayda degistigi hald3 karışıklık oluyo insanin kafasinda.
Kargaşa oluyo ama bizde herkes bu sistemi istiyo aylık olunca kışın bahçe nöbetçilerine yazık oluyo

24. Hafta nöbetten muaf oluyoruz diye biliyorum o da ekime denk geliyo idareye söylediğimizde rapor da alırız nöbet tutmayız

24. Hafta nöbetten muaf oluyoruz diye biliyorum o da ekime denk geliyo idareye söylediğimizde rapor da alırız nöbet tutmayız
eylülü tutariz diye dusunuyordum ben ilk hafta nobet tutuyormusuz sadece onu hesapladim simdi.tabi doktorun hesabi nasil.olur bilemem.

Cok.sanslisin benim.annem.calisiyor calismasa bile kizimin okulu vs imkansiz ve kimse bilmiyor hamile oldugumu henuz

Evet çok şükür ben yatıyorum en azından kızımla ilgileniyorlar zaten en çok kızımla ilgilenememek beni yoruyo
Kızımla vakit geçirmek için ocak ayında istifa ettim bir süre hiç hamilelik istemedim korunmadım ama olmasında dedim.
Şimdi böyle yatıyorum ona haksızlık gibi geliyor

İlk çocuğunda hemen kaldın mı ?
Ben ikisinde de 5-6 ay sonra kaldım genelde çocuklar aynı aylarda doğar yani anneler aynı dönemde hamile kaşır demişti bana gittiğim bir doktor , bir sorun olduğunu sanmam 1 sene normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…