2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar genel olarak biraz daha iyi hissetmeye başladığımızda günlük mutlaka yenmesi gereken şeyleri yazalım.

atıyorum 3 şeyden bahsettik (muz, ceviz, süt ya da süt ürünü) 3 te 3 tamam diye mesajlarımızın altında belirtelim.

ara ara değiştiririz içeriği ya da 3 değil 5 yaparız bize kalmış

güzel olur valla ne dersiniz?

Aynen canım süper olur.. Ben hergün mutlaka 1 yumurta, büyük bir dilim peynir ve ceviz yiyorum yarım litre günlük sütümü içiyorum.

Aa canım geçmiş olsun sen yemek yemiyor musun neden böyle düşük bol bol pekmez ve kuru üzüm ye canım ilaçlarını da aksatma bebişin senden gelecek kanı vitamini bekliyor
Bende bilmiyorum kı neden boyle oluyor aslında gecen eylülden beri ıyı besleniyorum yıne de boyle cıktı bi de daha once sorun yasadın mı dıye sordu korktum meğer kan dusuk dıyeymıs

Ooo süper fikir.

Aynen canım süper olur.. Ben hergün mutlaka 1 yumurta, büyük bir dilim peynir ve ceviz yiyorum yarım litre günlük sütümü içiyorum.

benim de ceviz ve süt tamam da yumurta ve peynir uzak kaldım sabahları yulaf ezmesi kahvaltılık gevreği falan çok iyi geliyor mideme onları yiyorum mecbur ama en kısa zamanda yumurta ve peynir ikilisine döneceğim inşallah

Ooo süper fikir.

tamamdır kızlar şu bulantılar bi azalsın bu konunun üzerine düşelim

Kızlar ilk saydaki listede neden bizde yokuz acaba bizim hamileliğimiz sayılmıyor mu
Canım konu sahibi benim ama düşük tehlikem var yatıyorum tabloyu pcden düzenliyorum o yüzden düzenleyemedim hayırlısıyla düzelim düzenlicem

Geçmiş olsun canım sıkıntı değil Allah şifa versin
Tşkler canım Amin inşallah en kısa zamanda lekelenmeler geçer de rahat ederim cuma günü kontrolüm var hayırlı haberlerle gelecem inşallah

17 mm kese ve icindecanli embriyo izlendi :)) normal cıktı herşey

Eşimin hastane hayalleri öldürecek beni :)) yalamış ne demek kim hastaneyi yalar allah aşkına

herkese merhaba ,
kızlar şampuanlarınızı değiştirdiğiniz mi
hamilelikte klasik şampuanlar pek tavsiye edilmiyor galiba
Alternatif olarak be olabilir ben de diş macununu diyordum.doğal birşeyler vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…