• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cinsiyeti tabi erkek de olabilir ama bizimki risk almak istemedi sanırım :) ne güzel ya maşallah canım  evet söylediğini bizim burda da çok söylerler.bi de kimin çocuğunu kınarsan kendi çocuğun da öyle olur derler :) Brad Pitt iyimiş :-) ben de dur kendime bakacak bir oyuncu buluyum:KK70:
Bul tabi istersen bir kadın bir erkek oyuncu bul süpriz ikiz falan olur :-)

paraben tüm kozmetik ürünlerde varmış , o mu acaba ismini hatırlayamadım.
doğal sabun , zeytinyağlı sıvı sabunlar fln daha iyiymiş.
en kısa sürede bu konuya yoğunlaşıp hamilelik dönemi için bazı ürünlerden vazgeçmeliyim :)
Olabilir CNm ben de bir araştırayım bakalım neler kullanabiliriz sabunu şampuanı zeytinyağlı sabun kullanırız olur biter de macunu ne yaparız?

Selam ,

dün kontrole gittik yine 8. haftada burası ile uyumlu tahmini doğum tarihi 8 ocak dedi zaten doğurana kadar bu gün hep değişiyor :) 8 ocakta da doğuracağımı sanmıyorum. İnşallah Aralık olmaz diye dua ediyorum..

Kızımda unutmuşum hamileliği, beden ve gövdesi ayrılmış önceden balon gibiydi büyümüş minnoş..
kalp atışını görmüştük duydukta çok şükür.. !

yememem devam bu gittiğim doktorda aynı şeyi söyledi.
3 ay gebelikte normal , hatta hayatta kalacak kadar ye yeter dedi :)

doktor arayışımda sona erdi Medical Park Fatihte devam 1 ay sonra tatile gitmeden kontrole gideceğim :)

Evet tek güvencemiz ultrasondaki görüntüler su anda. Aynı durumda arkadaslar bulabilmek ne güzel.

Demek hala bulantı ihtimali var. Yine de olmasın tabi zaten çok zayifim. Erir giderim herhalde.

İnşallah benim de senin gibi yolunda gider her şey. Hayırlı olsun.

@TurkuazM @Mina15 Asosyalkedi Asosyalkedi @Biricik_rose @kelebekleriklimi ve diğer arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için. Burası ne kadar güzel bir yer, vakit ayırıp önemseyip birbirimize moral veriyoruz. Tecrubelerimizi aktariyoruz. Şu mübarek günde Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Ben bugün usg ye girdim. Dün gece ağrı ile uyandım. Yarım saat aynen adet sancısı gibi kıvrandım. Düşüyor mu acaba diye de düşündüm. Tek umudum lekelenme olmayışı oldu. Kontrolüm normalde yarındı. Ama bi uğradım doktora ağrım oldu diye sormaya "Büyüyordur" dedi. Usg den baktık kese büyümüş biraz daha dedi. İçinde de nokta var. Ümit olması için yüklüyorum. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.

Eklentiler

• IMG_1299.JPG
    IMG_1299.JPG
    39,1 KB · Görüntüleme: 58
günaydın arkadaşlar,3.bebeğime hamileyim.henüz 6 haftalık ama sol tarafımda kelebekler uçuşuyormuş giibi hareketli olduğunu hissediyorum.çok tuhaf.acaba hissetmek mümkün mü
Bence evet mümkün çünkü tutunmaya çalışıyor. Ben de dudakta uçuk çıkarkenki hareketlilik olarak tarif ediyordum

oz__ oz__ CNm bahsedilen madde triklosan denilen bir madde imiş bir yerde gebelikte kullanımı ile ilgili pek iç açıcı şeyler yazmıyor sıvı sabun ve macun da varmış sanırım alternatif şeylere bakıyorum bulursak birşeyler yazalım

Canlarım merhaba sabahtan beri su içememiştim artık basım ağrıcaktı nette gördüm ve suyun içerisine 4 5 damla elma sirkesi damlattım midem bulanıyodu şu an bulanmıyo sizlerle paylaşmak istedim umarım midem bulanmaya devam etmez:dua:

Cok siddetli kasık ağrısı yasayan oldu mu bugün hatta şuanda var dün gece hasta beklemek zorunda kaldim bütün gece mahfoldum bebegime birsey olmaz dimi kanama olmadigi sürece sorun olmaz sanırım ama cok siddetliydi korkuyorum:KK42:

Back