- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Biz aynı gün doğum yapacağızzzzz şimdi farkettim :)
Aaaaaaaa daha da supermiş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz aynı gün doğum yapacağızzzzz şimdi farkettim :)
Aynı gunMerhaba kızlar benim tahmini doğumumda 24 ocak duruyo ..hayırlısı herşeyin
Benimde sizinle aynı gün kalp atışları için dr sizi ne zaman çağıdıAynı gun
Bul tabi istersen bir kadın bir erkek oyuncu bul süpriz ikiz falan olurCinsiyeti tabi erkek de olabilir ama bizimki risk almak istemedi sanırım :) ne güzel ya maşallah canım  evet söylediğini bizim burda da çok söylerler.bi de kimin çocuğunu kınarsan kendi çocuğun da öyle olur derler :) Brad Pitt iyimiş ben de dur kendime bakacak bir oyuncu buluyum
Aaaaaaaa daha da supermiş :)
Sen keseyi gördün demi ? Bir de kalp atışlarını duydun mu?
Olabilir CNm ben de bir araştırayım bakalım neler kullanabiliriz sabunu şampuanı zeytinyağlı sabun kullanırız olur biter de macunu ne yaparız?paraben tüm kozmetik ürünlerde varmış , o mu acaba ismini hatırlayamadım.
doğal sabun , zeytinyağlı sıvı sabunlar fln daha iyiymiş.
en kısa sürede bu konuya yoğunlaşıp hamilelik dönemi için bazı ürünlerden vazgeçmeliyim :)
Vajinal ultrasonda gebelik kesesinin görülebilmesi için B-HCG (kandan gebelik testi) değerinin 1000-1500 seviyesinde, karından abdominal ultrason ile görülebilmesi için 5000-6000 seviyesinde olması gerekmektedir.bilenler cevaplıyabilirlermi lütfen??
Ben bugün usg ye girdim. Dün gece ağrı ile uyandım. Yarım saat aynen adet sancısı gibi kıvrandım. Düşüyor mu acaba diye de düşündüm. Tek umudum lekelenme olmayışı oldu. Kontrolüm normalde yarındı. Ama bi uğradım doktora ağrım oldu diye sormaya "Büyüyordur" dedi. Usg den baktık kese büyümüş biraz daha dedi. İçinde de nokta var. Ümit olması için yüklüyorum. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.Evet tek güvencemiz ultrasondaki görüntüler su anda. Aynı durumda arkadaslar bulabilmek ne güzel.
Demek hala bulantı ihtimali var. Yine de olmasın tabi zaten çok zayifim. Erir giderim herhalde.
İnşallah benim de senin gibi yolunda gider her şey. Hayırlı olsun.
@TurkuazM @Mina15 Asosyalkedi @Biricik_rose @kelebekleriklimi ve diğer arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için. Burası ne kadar güzel bir yer, vakit ayırıp önemseyip birbirimize moral veriyoruz. Tecrubelerimizi aktariyoruz. Şu mübarek günde Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Canm 1500 olunca vajinal gözüküyo en az 3000 olunca karından görünüyo ama kişiyr görede değişiyo 5+4 deyim bugün karından kese göründü kalp atışı 1 hafta sonra dedi drkızlar bakarmısınız kese deger kac olunca gözküyor 1000 mi 1500 mü??
Bence evet mümkün çünkü tutunmaya çalışıyor. Ben de dudakta uçuk çıkarkenki hareketlilik olarak tarif ediyordumgünaydın arkadaşlar,3.bebeğime hamileyim.henüz 6 haftalık ama sol tarafımda kelebekler uçuşuyormuş giibi hareketli olduğunu hissediyorum.çok tuhaf.acaba hissetmek mümkün mü