• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
herkese merhaba ,
kızlar şampuanlarınızı değiştirdiğiniz mi
hamilelikte klasik şampuanlar pek tavsiye edilmiyor galiba

Günaydın kızlar, yine bir iş günü hamileliğini gizleyen bir anne :) gizli gizli kahvaltı yapmak için yer ararmış. Gün içinde gizli gizli su içermiş. Ya çok zor ramazanda hamile olmak. :anneadayı::KK200:
Evet ramazan da yemek zor iş , sen neden saklıyorsun ki ama hamileliğini

kızlar merhaba bişiy soracaktım ben şuan iki aylık hamileyim. Az önce ayıptır söylemesi tuvalete gittiğimde sanki lekelenme gibi bişiy gördüm tam emin deyilim ama doktora gitmeli miyim sizce emin olamadım:(

kızlar merhaba bişiy soracaktım ben şuan iki aylık hamileyim. Az önce ayıptır söylemesi tuvalete gittiğimde sanki lekelenme gibi bişiy gördüm tam emin deyilim ama doktora gitmeli miyim sizce emin olamadım:KK43:

git canım ihmal etme büyük ihtimalle hiiiiç bir şey olmayacak ama korkmadan telaşa kapılmadan hemen git, sonra da güzel haber getir bize, bir şey yokmuş diye :)

kızlar merhaba bişiy soracaktım ben şuan iki aylık hamileyim. Az önce ayıptır söylemesi tuvalete gittiğimde sanki lekelenme gibi bişiy gördüm tam emin deyilim ama doktora gitmeli miyim sizce emin olamadım:KK43:
Canım benim ne olur ne olmaz diye hayırlısı ile git. İnşallah hiçbir sorun olmaz. Nerdeyse tüm hamile kadınlar yaşıyormuş bu sorunu. En fazla progestan verip gönderir.

Canım benim ne olur ne olmaz diye hayırlısı ile git. İnşallah hiçbir sorun olmaz. Nerdeyse tüm hamile kadınlar yaşıyormuş bu sorunu. En fazla progestan verip gönderir.
i
insan korkuyo valla inş bişiy çıkmaz

inşallah canım ya insan korkuyo valla

korkman çok normal canım ama diğer arkadaş da yazmış o kadar çok kişi var ki ama buyuk bir çoğunlugunda sıkıntı çıkmamış sağlıkla almışlar bebeklerini kucaklarına

o yüzden iyi düşünüp sadece tedbir amaçlı git, senin de için rahat eder :KK36:

iyi haberlerle gel canım :) benim için rahat her şey yolunda bence.

canım doktoru dinleme sen 6+4 te git en geç. kalp atışı duyuluyor bebek de görülüyor o tarihte. doktorlar ileri attıkça atıyor tarihi :))

aynı durumdayız canım reglim daha gecikmeden beri başladı şişme hala ilerleyerek devam ediyor. göğüslerim vücudumla orantılı normalede ama resmen inek memesi gibi oldu :KK70: sütyen de almadım eskilere sığıştırmaya çalışıyorum. yan yatınca sızlamıyo ama biraz yüz üstü gelsem acıyo dokununca da acıyo davul gibiler :KK70:

normal yani rahat ol :)

ay çok güldüm eşine yaa :KK70: alem adammış evham yapmış ne yapsın hepsi öyle benimki de zorla ağzıma bi şeyler sokmaya çalışıyor :KK70:

evet benim ilk zamanlar ağrı olurda ara sıra şimdi yok denecek kadar azaldı şükür. böylesi daha iyi. bebeğe bir şey mi olacak diye korkuyordum öbür türlü.

benim karnım da göğsümde çok şişti. tartı da da 2 kg almışım görünüyor. bazen 2.5 gösteriyor bittim yani ben :KK70:

hele beeennn, 3,5 kilo almışım. ama midem bulandikca yiyorum. midem bos kalinca başlıyorum öğürmeye, başka türlü gecmiyor bulantım, şuanda 65 yasindaki annecigimle aramizda 9 kilo fark var :) duba gibi olacagim belli oldu. göğüslerim inanılmaz şişti. karnım resmen belli oluyor, metroya binsem hamileyim diye yer vercekler, okadar ki belli oluyor. cok gazim da var. kilom hariç hiçbirinden şikayetçi değilim. ama cok özeniyorum midesi bulanmayanlara. birazdan arkadaşım gelecek, o da yeni dogum yapti, bayiliyor ne kadar rahat bir hamilelik geçirdiğinden bahsetmeye. bende bozulmaya başladim artik. hani sıkınti yasıyorum, olur öyle dert etme falan dese keşke, :( soyledim de aslında deme oyle demoralize oluyorum diye. bakalim umarım devam etmez :)

Saglık ocağında tam kan sayımı yaptırdım kanım cok dusuk hemen ilaca başlamalısın en az 5 6 ay dedi B12 de dusuk :eek: ilk bebekte de aynıydı kan degerim 5

korkman çok normal canım ama diğer arkadaş da yazmış o kadar çok kişi var ki ama buyuk bir çoğunlugunda sıkıntı çıkmamış sağlıkla almışlar bebeklerini kucaklarına

o yüzden iyi düşünüp sadece tedbir amaçlı git, senin de için rahat eder :KK36:
amin inşallah canım çok teşekkürler içim rahatladı biraz. Aslında doktorumda soyledi böyle bir kanamanın olabileceğini panik yapmamam gerektiğini ama insan yinede düşünüyo işte

amin inşallah canım çok teşekkürler içim rahatladı biraz. Aslında doktorumda soyledi böyle bir kanamanın olabileceğini panik yapmamam gerektiğini ama insan yinede düşünüyo işte

Canım hiç korkma, beni de doktorum uyardı. Pembe ya da açık kahverengi lekelenmen olursa panik yapma diye :)

Saglık ocağında tam kan sayımı yaptırdım kanım cok dusuk hemen ilaca başlamalısın en az 5 6 ay dedi B12 de dusuk :eek: ilk bebekte de aynıydı kan degerim 5
Aa canım geçmiş olsun sen yemek yemiyor musun neden böyle düşük bol bol pekmez ve kuru üzüm ye canım ilaçlarını da aksatma bebişin senden gelecek kanı vitamini bekliyor

Back