İnşallah benimde şişliğim iner şimdiden böyle olursa5. Ve 6. Haftada bende oyleydim. Gaz sonucuhaftadir rahatim pantolonlarim artk sorun yapmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benimde şişliğim iner şimdiden böyle olursa5. Ve 6. Haftada bende oyleydim. Gaz sonucuhaftadir rahatim pantolonlarim artk sorun yapmiyo
Valla devam edecek gibi. Ben zaten hamileliğimi o sayede anladım. Adete iki hafta kala damarlar falan çıktı göğüslerm de uçları da karardı. Birde sanki emzirecekmiş gidici sürekli dimdik. Tövbe yarabbi )doğuma kadar sismeye dewam eder mi acaba
Kızlar sizler neler yaşıyorsunuz ? Kasık ağrısı, göğüs acıması vs vs.
Aynen bende öyle kilom değişmedi ama göbek kısmı sıkıyor kıyafetlerin hele ince çorapların bel kısmı çok fena sıkıyorBenimde karnım çok şişti hiçbir kıyafetim olmuyor benim gibi olan varmı
Evet ramazan da yemek zor iş , sen neden saklıyorsun ki ama hamileliğiniGünaydın kızlar, yine bir iş günü hamileliğini gizleyen bir anne :) gizli gizli kahvaltı yapmak için yer ararmış. Gün içinde gizli gizli su içermiş. Ya çok zor ramazanda hamile olmak.
kızlar merhaba bişiy soracaktım ben şuan iki aylık hamileyim. Az önce ayıptır söylemesi tuvalete gittiğimde sanki lekelenme gibi bişiy gördüm tam emin deyilim ama doktora gitmeli miyim sizce emin olamadım
Canım benim ne olur ne olmaz diye hayırlısı ile git. İnşallah hiçbir sorun olmaz. Nerdeyse tüm hamile kadınlar yaşıyormuş bu sorunu. En fazla progestan verip gönderir.kızlar merhaba bişiy soracaktım ben şuan iki aylık hamileyim. Az önce ayıptır söylemesi tuvalete gittiğimde sanki lekelenme gibi bişiy gördüm tam emin deyilim ama doktora gitmeli miyim sizce emin olamadım
inşallah canım ya insan korkuyo vallagit canım ihmal etme büyük ihtimalle hiiiiç bir şey olmayacak ama korkmadan telaşa kapılmadan hemen git, sonra da güzel haber getir bize, bir şey yokmuş diye :)
iCanım benim ne olur ne olmaz diye hayırlısı ile git. İnşallah hiçbir sorun olmaz. Nerdeyse tüm hamile kadınlar yaşıyormuş bu sorunu. En fazla progestan verip gönderir.
insan korkuyo valla inş bişiy çıkmazCanım benim ne olur ne olmaz diye hayırlısı ile git. İnşallah hiçbir sorun olmaz. Nerdeyse tüm hamile kadınlar yaşıyormuş bu sorunu. En fazla progestan verip gönderir.
inşallah canım ya insan korkuyo valla
iyi haberlerle gel canım :) benim için rahat her şey yolunda bence.
canım doktoru dinleme sen 6+4 te git en geç. kalp atışı duyuluyor bebek de görülüyor o tarihte. doktorlar ileri attıkça atıyor tarihi :))
aynı durumdayız canım reglim daha gecikmeden beri başladı şişme hala ilerleyerek devam ediyor. göğüslerim vücudumla orantılı normalede ama resmen inek memesi gibi oldu sütyen de almadım eskilere sığıştırmaya çalışıyorum. yan yatınca sızlamıyo ama biraz yüz üstü gelsem acıyo dokununca da acıyo davul gibiler
normal yani rahat ol :)
ay çok güldüm eşine yaa alem adammış evham yapmış ne yapsın hepsi öyle benimki de zorla ağzıma bi şeyler sokmaya çalışıyor
evet benim ilk zamanlar ağrı olurda ara sıra şimdi yok denecek kadar azaldı şükür. böylesi daha iyi. bebeğe bir şey mi olacak diye korkuyordum öbür türlü.
benim karnım da göğsümde çok şişti. tartı da da 2 kg almışım görünüyor. bazen 2.5 gösteriyor bittim yani ben
Daha bebeklerimiz küçücük yerleşme aşamasındalar şu üç ayı bir atlatsak inşallah❤ama sen içini ferah tut annesi. Dua et sadece.i
insan korkuyo valla inş bişiy çıkmaz
amin inşallah canım çok teşekkürler içim rahatladı biraz. Aslında doktorumda soyledi böyle bir kanamanın olabileceğini panik yapmamam gerektiğini ama insan yinede düşünüyo iştekorkman çok normal canım ama diğer arkadaş da yazmış o kadar çok kişi var ki ama buyuk bir çoğunlugunda sıkıntı çıkmamış sağlıkla almışlar bebeklerini kucaklarına
o yüzden iyi düşünüp sadece tedbir amaçlı git, senin de için rahat eder
ediyorum valla herzaman allah bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDaha bebeklerimiz küçücük yerleşme aşamasındalar şu üç ayı bir atlatsak inşallah❤ama sen içini ferah tut annesi. Dua et sadece.
amin inşallah canım çok teşekkürler içim rahatladı biraz. Aslında doktorumda soyledi böyle bir kanamanın olabileceğini panik yapmamam gerektiğini ama insan yinede düşünüyo işte
Aa canım geçmiş olsun sen yemek yemiyor musun neden böyle düşük bol bol pekmez ve kuru üzüm ye canım ilaçlarını da aksatma bebişin senden gelecek kanı vitamini bekliyorSaglık ocağında tam kan sayımı yaptırdım kanım cok dusuk hemen ilaca başlamalısın en az 5 6 ay dedi B12 de dusuk ilk bebekte de aynıydı kan degerim 5