• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
florür içermeyen bir diş macunu tercih edilmeliymiş.
marketlerde satılan kullandığımız macunlar uygun değilmiş
Doktorum bana ilk hamileliğimde sensodine-f almamı söylemişti birde zymaflour gibi bişi di galiba bunlar hep florürlü değilmi anlamadım

İşte senin fikrin var mı ne kullanalım macun ve şampuan hatta sıvı sabun bile duymuştum

bende bunları araştırıyorum.
işten çıkıp eve gidince ilk iş şampuanıma bakmak olucak .
paraben içermemesi gerekiyormuş.
yves rocher ürünlerinin kullanılabileceğini bazı bloglarda okudum.

Doktorum bana ilk hamileliğimde sensodine-f almamı söylemişti birde zymaflour gibi bişi di galiba bunlar hep florürlü değilmi anlamadım

doktorunuzun önerdiği diş eti kanamalarına iyi geliyor diye biliyorum ama florürlü :KK12:

doktorunuzun önerdiği diş eti kanamalarına iyi geliyor diye biliyorum ama florürlü :KK12:
evet diş macunu da ilaç ta florürlü hatta kızımın ilk dişleri çıktığında bile çocuk dr u vermişti aynı ilacı. Bu kadar zararlı ise dr lar neden veriyor.

Göğsü şişenler,:olamaz: midesi bulananlar,:KK43: karnı kımıldaşanlar,:KK68:doktor arayanlar :KK37:,sürekli uyuyanlar :uykucu:bütün hamişlerimize merhaba :) geçenlerde burada ayva yersek kızımızın güzel olacağını söylemişti biri.eşime okumuştum ama hiç al filan dememiştim.bugün bütün manavları dolaşıp bulmuş dört tane ayva almış.galiba kızımızın çirkin olabileceğine dair epey endişesi var :-) üstüme mi alınsam bilemedim:-)

Ya ben de sormuştum yüzebilir miyim diye kalp atışını duyalim spor da yapabilirsin dedi ama bilemem gidince ne der :)))
Ne kadar bakimlari yapilsa da havuzlarda cok mikrop oluyomus risk alma. Deniz imkanin varsa denize git bence

Göğsü şişenler,:olamaz: midesi bulananlar,:KK43: karnı kımıldaşanlar,:KK68:doktor arayanlar :KK37:,sürekli uyuyanlar :uykucu:bütün hamişlerimize merhaba :) geçenlerde burada ayva yersek kızımızın güzel olacağını söylemişti biri.eşime okumuştum ama hiç al filan dememiştim.bugün bütün manavları dolaşıp bulmuş dört tane ayva almış.galiba kızımızın çirkin olabileceğine dair epey endişesi var :-) üstüme mi alınsam bilemedim:-)
oooo cinsiyet te tamam mış :anneadayı: . Bence sen güzel kişilere bak. Ben kızıma hamileyken ten rengini çok beğendiğim bir akrabamız vardı kızın teni çok tatlı bronz du. Hep içimden ay benim kızımında teni böyle olsa falan derdim. Gerçekten kızım bronz doğdu. Ten rengi çok güzel bana yada babasına benzemiyor :rolleyes:
Brad pitt e bakıcam bu sefer :21:

evet diş macunu da ilaç ta florürlü hatta kızımın ilk dişleri çıktığında bile çocuk dr u vermişti aynı ilacı. Bu kadar zararlı ise dr lar neden veriyor.
Kızlar Flordan ziyade başka bir maddeden söz ediliyordu şuan ismini hatırlayamadım hatta aynısı sıvı sabunda da vardı.doğal birşeyler olsa iyi olur sabun ben kalıp sabuna geçtim

Ben demiştim canım güzel oluyormus cidden. Bi de elma ve kivi yiyince de cildi güzel oluyormus walla bunlar da benim hep okudugum şeyler ne kadar dogru bilemiyorum ama hala daha deneniyorsa demek ki bir faydası da var.

oooo cinsiyet te tamam mış :anneadayı: . Bence sen güzel kişilere bak. Ben kızıma hamileyken ten rengini çok beğendiğim bir akrabamız vardı kızın teni çok tatlı bronz du. Hep içimden ay benim kızımında teni böyle olsa falan derdim. Gerçekten kızım bronz doğdu. Ten rengi çok güzel bana yada babasına benzemiyor :rolleyes:
Brad pitt e bakıcam bu sefer :21:
Cinsiyeti tabi erkek de olabilir ama bizimki risk almak istemedi sanırım :) ne güzel ya maşallah canım  evet söylediğini bizim burda da çok söylerler.bi de kimin çocuğunu kınarsan kendi çocuğun da öyle olur derler :) Brad Pitt iyimiş :-) ben de dur kendime bakacak bir oyuncu buluyum:KK70:

Ben demiştim canım güzel oluyormus cidden. Bi de elma ve kivi yiyince de cildi güzel oluyormus walla bunlar da benim hep okudugum şeyler ne kadar dogru bilemiyorum ama hala daha deneniyorsa demek ki bir faydası da var.
Evet canım hatta bununla ilgili sonra araştırma yaptım yanlış olmasın bir hadis vardı sanırım.bulunca ekleyim.sonuçta vitamin yemenin zararı olmaz :)

Bu arada bende bugün mide bulantısı azaldı inşallah böyle devam eder. Bu dönemde 1kg vermişim yiyememekten kızlar.
Bu arada şampuanı eczane ürünü kullandak olur mu prozinc gibi bende dalin kullanıyorum. Özel yapım zeytinyağlı sabun kullanmayı düşünüyorum. Ama diş macununu bilmiyorum bulursanız beni de etiketleyin kızlar

Buldum :) “Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).
Tabi bunlar işin diğer tarafı.:)çocuklarımız öncelikle sağlıklı, vatana millete hayırlı, anneye babaya vefalı, başarılı bireyler olsun inşallah.:anneadayı::dua:

Kızlar Flordan ziyade başka bir maddeden söz ediliyordu şuan ismini hatırlayamadım hatta aynısı sıvı sabunda da vardı.doğal birşeyler olsa iyi olur sabun ben kalıp sabuna geçtim

paraben tüm kozmetik ürünlerde varmış , o mu acaba ismini hatırlayamadım.
doğal sabun , zeytinyağlı sıvı sabunlar fln daha iyiymiş.
en kısa sürede bu konuya yoğunlaşıp hamilelik dönemi için bazı ürünlerden vazgeçmeliyim :)

Back