- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
Daha kalp atışlarını duymadığım için kimseye söyleyemiyorum.Evet ramazan da yemek zor iş , sen neden saklıyorsun ki ama hamileliğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha kalp atışlarını duymadığım için kimseye söyleyemiyorum.Evet ramazan da yemek zor iş , sen neden saklıyorsun ki ama hamileliğini
Alternatif olarak be olabilir ben de diş macununu diyordum.doğal birşeyler vardır mutlaka
İşte senin fikrin var mı ne kullanalım macun ve şampuan hatta sıvı sabun bile duymuştumflorür içermeyen bir diş macunu tercih edilmeliymiş.
marketlerde satılan kullandığımız macunlar uygun değilmiş
Doktorum bana ilk hamileliğimde sensodine-f almamı söylemişti birde zymaflour gibi bişi di galiba bunlar hep florürlü değilmi anlamadımflorür içermeyen bir diş macunu tercih edilmeliymiş.
marketlerde satılan kullandığımız macunlar uygun değilmiş
İşte senin fikrin var mı ne kullanalım macun ve şampuan hatta sıvı sabun bile duymuştum
Doktorum bana ilk hamileliğimde sensodine-f almamı söylemişti birde zymaflour gibi bişi di galiba bunlar hep florürlü değilmi anlamadım
evet diş macunu da ilaç ta florürlü hatta kızımın ilk dişleri çıktığında bile çocuk dr u vermişti aynı ilacı. Bu kadar zararlı ise dr lar neden veriyor.doktorunuzun önerdiği diş eti kanamalarına iyi geliyor diye biliyorum ama florürlü
Ne kadar bakimlari yapilsa da havuzlarda cok mikrop oluyomus risk alma. Deniz imkanin varsa denize git benceYa ben de sormuştum yüzebilir miyim diye kalp atışını duyalim spor da yapabilirsin dedi ama bilemem gidince ne der :)))
oooo cinsiyet te tamam mış . Bence sen güzel kişilere bak. Ben kızıma hamileyken ten rengini çok beğendiğim bir akrabamız vardı kızın teni çok tatlı bronz du. Hep içimden ay benim kızımında teni böyle olsa falan derdim. Gerçekten kızım bronz doğdu. Ten rengi çok güzel bana yada babasına benzemiyorGöğsü şişenler, midesi bulananlar, karnı kımıldaşanlar,doktor arayanlar ,sürekli uyuyanlar bütün hamişlerimize merhaba :) geçenlerde burada ayva yersek kızımızın güzel olacağını söylemişti biri.eşime okumuştum ama hiç al filan dememiştim.bugün bütün manavları dolaşıp bulmuş dört tane ayva almış.galiba kızımızın çirkin olabileceğine dair epey endişesi var üstüme mi alınsam bilemedim
doktorunuzun önerdiği diş eti kanamalarına iyi geliyor diye biliyorum ama florürlü
Kızlar Flordan ziyade başka bir maddeden söz ediliyordu şuan ismini hatırlayamadım hatta aynısı sıvı sabunda da vardı.doğal birşeyler olsa iyi olur sabun ben kalıp sabuna geçtimevet diş macunu da ilaç ta florürlü hatta kızımın ilk dişleri çıktığında bile çocuk dr u vermişti aynı ilacı. Bu kadar zararlı ise dr lar neden veriyor.
Ben demiştim canım güzel oluyormus cidden. Bi de elma ve kivi yiyince de cildi güzel oluyormus walla bunlar da benim hep okudugum şeyler ne kadar dogru bilemiyorum ama hala daha deneniyorsa demek ki bir faydası da var.Göğsü şişenler, midesi bulananlar, karnı kımıldaşanlar,doktor arayanlar ,sürekli uyuyanlar bütün hamişlerimize merhaba :) geçenlerde burada ayva yersek kızımızın güzel olacağını söylemişti biri.eşime okumuştum ama hiç al filan dememiştim.bugün bütün manavları dolaşıp bulmuş dört tane ayva almış.galiba kızımızın çirkin olabileceğine dair epey endişesi var üstüme mi alınsam bilemedim
Cinsiyeti tabi erkek de olabilir ama bizimki risk almak istemedi sanırım :) ne güzel ya maşallah canım  evet söylediğini bizim burda da çok söylerler.bi de kimin çocuğunu kınarsan kendi çocuğun da öyle olur derler :) Brad Pitt iyimiş ben de dur kendime bakacak bir oyuncu buluyumoooo cinsiyet te tamam mış . Bence sen güzel kişilere bak. Ben kızıma hamileyken ten rengini çok beğendiğim bir akrabamız vardı kızın teni çok tatlı bronz du. Hep içimden ay benim kızımında teni böyle olsa falan derdim. Gerçekten kızım bronz doğdu. Ten rengi çok güzel bana yada babasına benzemiyor
Brad pitt e bakıcam bu sefer
Evet canım hatta bununla ilgili sonra araştırma yaptım yanlış olmasın bir hadis vardı sanırım.bulunca ekleyim.sonuçta vitamin yemenin zararı olmaz :)Ben demiştim canım güzel oluyormus cidden. Bi de elma ve kivi yiyince de cildi güzel oluyormus walla bunlar da benim hep okudugum şeyler ne kadar dogru bilemiyorum ama hala daha deneniyorsa demek ki bir faydası da var.
Merhaba kızlar benim tahmini doğumumda 24 ocak duruyo ..hayırlısı herşeyin
Kızlar Flordan ziyade başka bir maddeden söz ediliyordu şuan ismini hatırlayamadım hatta aynısı sıvı sabunda da vardı.doğal birşeyler olsa iyi olur sabun ben kalıp sabuna geçtim
aaaaaaaaa benden bir gün sonra :)