- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Adetten dolayı hep sıser benimki sislık indi ama bas kısımları cok acıyorKızlar göğüslerinizde sisme var mi bn yan yatamiyorum artk cok canim yaniyor cok sistiler sizliyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetten dolayı hep sıser benimki sislık indi ama bas kısımları cok acıyorKızlar göğüslerinizde sisme var mi bn yan yatamiyorum artk cok canim yaniyor cok sistiler sizliyorlar
İlk bebekse karnın hemen cıkması icin erken kızlar bence benim ikinci ancak aksamları yemek yersem cıkıyor cok az
Hiç deme yA allel acele kimse görmesin diye yiyorum.Günaydın kızlar, yine bir iş günü hamileliğini gizleyen bir anne :) gizli gizli kahvaltı yapmak için yer ararmış. Gün içinde gizli gizli su içermiş. Ya çok zor ramazanda hamile olmak.
Bende eczane poşetine koyuyorum yiyeceklerimi ve ilaçlarımı olurda gören olursa ilaç kullanıyorum falan dicem :)Hiç deme yA allel acele kimse görmesin diye yiyorum.
yesa hoşgeldin canım seninle özelden mesajlaşmıştık :) benim idrar yolu iltihabı için doktor bebek çok küçük dedi sadece bunu verebilirim dedi. tek kullanımlık toz verdi. faydası oldu mu bilmiyorum tekrar tahlil yaptırıcam. bol su içmeye devam ediyorum.
yaaaaa canım evet hatırladım
ben de günde 3 litre su içmeye başladım hafta sonu tekrar acilde idrar verdim 5 e düşmüş canım sen de öyle yap geçer geçer
normal ve çok yaygın bunlar :)
öyle yapıyorum canım. benimki de düşmüştür inşallah :)
Sürekli de gaz hali oluyor hamileliğin olmazsa olmazıkarnım bebekten dolayı çıkmıyor zaten tabiki. şişlikten çıkıyor canım. çok şişim
Olmazmi ayni durumdayim. Patlayacak bomba gibi oldularKızlar göğüslerinizde sisme var mi bn yan yatamiyorum artk cok canim yaniyor cok sistiler sizliyorlar
5. Ve 6. Haftada bende oyleydim. Gaz sonucuhaftadir rahatim pantolonlarim artk sorun yapmiyoBenimde karnım çok şişti hiçbir kıyafetim olmuyor benim gibi olan varmı
Benm doktorum havuz kesinlikle olmaz dedi. Deniz olabilir ama havuz asla dedievet bır de o kısmı var bızım gıttıgımız havuz sureklı kontrol edılıyor denılıyor ama bılmıyorum ıste ınsallah sıkıntı olmaz :)
Sürekli gittiğim güvenilir bir yer canim tsk ederim :)Zararı yok canım kuaförde yaptıracaksan temiz bir yer seç
Ya ben de sormuştum yüzebilir miyim diye kalp atışını duyalim spor da yapabilirsin dedi ama bilemem gidince ne der :)))Benm doktorum havuz kesinlikle olmaz dedi. Deniz olabilir ama havuz asla dedi
Benim zaten 90 bedendi. Bundan sonra ne olacak bin falan mı )
Kızlar sizler neler yaşıyorsunuz ? Kasık ağrısı, göğüs acıması vs vs.
Benim ilkinde de boyle sismisti mavi damarlar cikmisti ortya o zamanda hamileligin basindan sismeye baslamistiBenimde kullandığım sütyenler olmayacak kadar çok hızlı büyüdü ve sızlıyor şimdiden böyleyse 9.ayda ne olur düşünemiyorum neden bu kadar erken oldu acaba çoğu gebenin sonradan büyüyor