2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
yesa hoşgeldin canım seninle özelden mesajlaşmıştık :) benim idrar yolu iltihabı için doktor bebek çok küçük dedi sadece bunu verebilirim dedi. tek kullanımlık toz verdi. faydası oldu mu bilmiyorum tekrar tahlil yaptırıcam. bol su içmeye devam ediyorum.

İlk bebekse karnın hemen cıkması icin erken kızlar bence benim ikinci ancak aksamları yemek yersem cıkıyor cok az

Günaydın kızlar, yine bir iş günü hamileliğini gizleyen bir anne :) gizli gizli kahvaltı yapmak için yer ararmış. Gün içinde gizli gizli su içermiş. Ya çok zor ramazanda hamile olmak.
Hiç deme yA allel acele kimse görmesin diye yiyorum.

yaaaaa canım evet hatırladım

ben de günde 3 litre su içmeye başladım hafta sonu tekrar acilde idrar verdim 5 e düşmüş canım sen de öyle yap geçer geçer
normal ve çok yaygın bunlar :)

yaaaaa canım evet hatırladım

ben de günde 3 litre su içmeye başladım hafta sonu tekrar acilde idrar verdim 5 e düşmüş canım sen de öyle yap geçer geçer
normal ve çok yaygın bunlar :)

öyle yapıyorum canım. benimki de düşmüştür inşallah :)

Benimde kullandığım sütyenler olmayacak kadar çok hızlı büyüdü ve sızlıyor şimdiden böyleyse 9.ayda ne olur düşünemiyorum neden bu kadar erken oldu acaba çoğu gebenin sonradan büyüyor
Benim ilkinde de boyle sismisti mavi damarlar cikmisti ortya o zamanda hamileligin basindan sismeye baslamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…