- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
Bizim forumdan biri daha :) seni burda gördüğüme sevindim canım
Ben de seni canım benim :)
Beklenen Gün geldi sonunda :)
Ve buradaki herkesi gördüğüme çok sevindim :)
Sağlıkla sıhhatle gelsinler bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim forumdan biri daha :) seni burda gördüğüme sevindim canım
Ben daha önce de üşürdüm ama bu kadar aşırı değil.Gecer die umuorum. Hamile olmaktan mi bilmiorumki daha once boyle durduk yere usudugum olmamisti
Benim ilk haftalarda öyleydi. Artık sutyen falan takamiyordum. Şimdi biraz daha iyiyim derken bu kez de kaşıntı falan başladı.Kızlar göğüslerinizde sisme var mi bn yan yatamiyorum artk cok canim yaniyor cok sistiler sizliyorlar
Benim ilk haftalarda öyleydi. Artık sutyen falan takamiyordum. Şimdi biraz daha iyiyim derken bu kez de kaşıntı falan başladı.
Evet göğsüm de ve tuhaf biliyorum ama göbeğimde de var. Daha yedinci hafta da göbekte kaşıntı ne alaka bende anlamadım.Göğsünde mi kasinti var. Catlama olabilir belki nemli tut istersen yağ surebilirsin istersen
Bende hafif yan yüzüstü gibi yatinca acıyor uçları burusuk gibi büzüsmus dokunca aci var büyüme farketmedim ilerleyen zamanlarda siser sanırım fazlacaKızlar göğüslerinizde sisme var mi bn yan yatamiyorum artk cok canim yaniyor cok sistiler sizliyorlar
Evet göğsüm de ve tuhaf biliyorum ama göbeğimde de var. Daha yedinci hafta da göbekte kaşıntı ne alaka bende anlamadım.
Bende hafif yan yüzüstü gibi yatinca acıyor uçları burusuk gibi büzüsmus dokunca aci var büyüme farketmedim ilerleyen zamanlarda siser sanırım fazlaca
Su içmeye de çalışıyorum ama bünye alışık değil ki. Bir yerden sonra tıkanıyormBelki susuz kalmış da olabilirsin canim cildin kurumustur
Senin çabuk sismis canım benim 80 bakalım ne zaman 90lara cikicakEvet gittikçe daha şişiyor sanki benim bedenim 75di simdi 85 oldular
Benim zaten 90 bedendi. Bundan sonra ne olacak bin falan mı )Senin çabuk sismis canım benim 80 bakalım ne zaman 90lara cikicak
Alemsin canım yürüyen top gibi olcZ ama değerBenim zaten 90 bedendi. Bundan sonra ne olacak bin falan mı )
Benimde kullandığım sütyenler olmayacak kadar çok hızlı büyüdü ve sızlıyor şimdiden böyleyse 9.ayda ne olur düşünemiyorum neden bu kadar erken oldu acaba çoğu gebenin sonradan büyüyorKızlar göğüslerinizde sisme var mi bn yan yatamiyorum artk cok canim yaniyor cok sistiler sizliyorlar
Benım adam Dr beğenmiyor hastaneler iyi degilmis falan sinir oldum iyice
Kızlar ben üşüttüm mü acaba. agzimin tadi bile değişik. sizde de var mi.ne aci degisik bir tad
buralar sicak ama.anlamadim ben nerede üşüttüm. zaten bahar alerjisi var. burnum tıkalı gibi.günaydın ,
havalar çok fena , ısınamıyor
bende bu sabah hapşurdum zaten çabuk hasta olurum ,
inşallah toparlarız ya