Kızlar günaydın, kasık ağrılarınızda azalma var mı?
benim kasık ağrım pek olmadı
yorulursam
bel ağrısı
onun dışında üşüme ve yanma aynı anda :)
hafif hafif de hani çok uzun otobüs yolculuğu sonrası böyle için bir hoş olur ya çıkarmazsın ama miden kötüdür hah tam onu hissediyorum :)
ilk zamanlara göre daha az ama yinede ağrı oluyor.Kızlar günaydın, kasık ağrılarınızda azalma var mı?
Benimde karnım çok şişti hiçbir kıyafetim olmuyor benim gibi olan varmı
evet bır de o kısmı var bızım gıttıgımız havuz sureklı kontrol edılıyor denılıyor ama bılmıyorum ıste ınsallah sıkıntı olmaz :)Ya bilmiyorum ki bakıyorum netten gebelikteki hareketlere öyle zorlayıcı bir hareket Yok gibi.bacağı kolunu kaldır indir:)))tabi ben hemen başlamam ilk üç ayı atlatayım dr onay verirse başlayayım diyorum
benim kilo sıkıntısı Yok da kolay doğum için istiyorum birşeyler yapmak yürüyüş mutlaka olmalı ama yüzme biraz kafama takılıyor mikrop falan almayalım sonra:)
Bende de aynısı var canım. Arada kusuyorum ama genelde midem de rahatsızlık oluyor sadece. Bir de kafam sersem gibi. Daha önce 1 düşüğüm var. Kasıklarımda ağrı olmayınca telaşa kapılıyorum acaba bişey mi oldu diye.
aynen canım ınsallah bende oyle ıstıyorum hem de kılo kontrolum ıcın ıstıyorum12. Haftadan itibaren başlanabiliyormuş canım. Allah izin verirse normal doğum yapmak istiyorum o yüzden pilates ve bolca yürüyüş yapmayı hedefliyorum.
aynen canım ınsallah bende oyle ıstıyorum hem de kılo kontrolum ıcın ıstıyorum
ayyy yok canım yaaaa benim kasık ağrım neredeyse 0 ve hiç korkmuyorum sağlıkla sıhhatle gelecek inşallah bebeğim Allahın izniyle :)
zaten ağrı olsa dert ağrı olmasa dert o yüzden güzel düşünmek lazım
güzel düşünelim güzel olsun :)
Canım benim resmen 2 beden büyüdü sütyen almaya ne zaman başlasam acaba sürekli büyüyecekse yandıkKızlar göğüslerinizde sisme var mi bn yan yatamiyorum artk cok canim yaniyor cok sistiler sizliyorlar
Zararı yok canım kuaförde yaptıracaksan temiz bir yer seçkızlar gunaydın bulantılı gunden merhaba :) ozel olacak ama bısey sormak ıstıyorum sımdı ben bugun ozel bolge agda yaptırmak ıstıyorum zararı olur mu sızce aklıma hersey gelıyor :)))
yesa senin hamilelik takvimini yesinler
17 günlük taze anne olarak tüm ocak annelerini selamlayayim hazır gelmisken :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Peki sızı oluyor mu sende? Hani hissediyor musun onu?
Sankı kendileri doğuracakBenimkini görsen senin adm melaike kalır. Hastaneye gidiyoruz orayı elleme tüküren olmuştur yalamışlardır öksürük vardır pis burası çok iğrenç çok kötü . Tuvaletlerde kesin yerde kaka vardır. Bayılacak gibi oluyorum bazen adam devlet hastahanesine alisamadi
Batmalar devam ediyor Özellikle ani hareket edersemKızlar günaydın, kasık ağrılarınızda azalma var mı?
Inşallah tatlım . Içim rahat çünkü idrarda herşey normal cıktı . . Kano da sabah vereceğim. Doktorlar kanda ve idrarda susuzluk vitaminsiz kalma var mı diye bakarmış benim şu çok cıktı idrarda :))) doktor yalan söyledim zannedecek kesin. Sırf bebeği görmeye gelmisler diyecek
Ama psikoljik sanırım ki mide bulantı hafifledi
Bugün kan sonucumu aldim 1370 çıktı ultrasonda kasiktan bakildi kese var ama bebek küçük dedi 4+6 yazmış kağıda o zaman ocak annesi olmam degisebiliyor subata sarkabilir bakalım hayırlısı 3 hafta sonra gel dedi hamd olsun hersey iyiymis
Kızlar göğüslerinizde sisme var mi bn yan yatamiyorum artk cok canim yaniyor cok sistiler sizliyorlar
Benimkini görsen senin adm melaike kalır. Hastaneye gidiyoruz orayı elleme tüküren olmuştur yalamışlardır öksürük vardır pis burası çok iğrenç çok kötü . Tuvaletlerde kesin yerde kaka vardır. Bayılacak gibi oluyorum bazen adam devlet hastahanesine alisamadi
Kızlar günaydın, kasık ağrılarınızda azalma var mı?
Benimde karnım çok şişti hiçbir kıyafetim olmuyor benim gibi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?