2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar günaydın, kasık ağrılarınızda azalma var mı?

benim kasık ağrım pek olmadı

yorulursam
bel ağrısı

onun dışında üşüme ve yanma aynı anda :)

hafif hafif de hani çok uzun otobüs yolculuğu sonrası böyle için bir hoş olur ya çıkarmazsın ama miden kötüdür hah tam onu hissediyorum :)

Bende de aynısı var canım. Arada kusuyorum ama genelde midem de rahatsızlık oluyor sadece. Bir de kafam sersem gibi. Daha önce 1 düşüğüm var. Kasıklarımda ağrı olmayınca telaşa kapılıyorum acaba bişey mi oldu diye.

Günaydın kızlar, yine bir iş günü hamileliğini gizleyen bir anne :) gizli gizli kahvaltı yapmak için yer ararmış. Gün içinde gizli gizli su içermiş. Ya çok zor ramazanda hamile olmak.

evet bır de o kısmı var bızım gıttıgımız havuz sureklı kontrol edılıyor denılıyor ama bılmıyorum ıste ınsallah sıkıntı olmaz :)

ayyy yok canım yaaaa benim kasık ağrım neredeyse 0 ve hiç korkmuyorum sağlıkla sıhhatle gelecek inşallah bebeğim Allahın izniyle :)

zaten ağrı olsa dert ağrı olmasa dert o yüzden güzel düşünmek lazım

güzel düşünelim güzel olsun :)

Peki sızı oluyor mu sende? Hani hissediyor musun onu?

kızlar gunaydın bulantılı gunden merhaba :) ozel olacak ama bısey sormak ıstıyorum sımdı ben bugun ozel bolge agda yaptırmak ıstıyorum zararı olur mu sızce aklıma hersey gelıyor :)))

kızlar gunaydın bulantılı gunden merhaba :) ozel olacak ama bısey sormak ıstıyorum sımdı ben bugun ozel bolge agda yaptırmak ıstıyorum zararı olur mu sızce aklıma hersey gelıyor :)))
Zararı yok canım kuaförde yaptıracaksan temiz bir yer seç

Peki sızı oluyor mu sende? Hani hissediyor musun onu?

yok canım şu an elma çekirdeği kadar ya da üzüm tanesi de olabilir o yüzden sızı ya da hissetmem yok :)

gögüs dolgunlugum var uykumm var o garip bulantı değil de hafif kötü olma durumu var

Sankı kendileri doğuracak

iyi haberlerle gel canım :) benim için rahat her şey yolunda bence.

canım doktoru dinleme sen 6+4 te git en geç. kalp atışı duyuluyor bebek de görülüyor o tarihte. doktorlar ileri attıkça atıyor tarihi :))

Kızlar göğüslerinizde sisme var mi bn yan yatamiyorum artk cok canim yaniyor cok sistiler sizliyorlar

aynı durumdayız canım reglim daha gecikmeden beri başladı şişme hala ilerleyerek devam ediyor. göğüslerim vücudumla orantılı normalede ama resmen inek memesi gibi oldu sütyen de almadım eskilere sığıştırmaya çalışıyorum. yan yatınca sızlamıyo ama biraz yüz üstü gelsem acıyo dokununca da acıyo davul gibiler

normal yani rahat ol :)

ay çok güldüm eşine yaa alem adammış evham yapmış ne yapsın hepsi öyle benimki de zorla ağzıma bi şeyler sokmaya çalışıyor

Kızlar günaydın, kasık ağrılarınızda azalma var mı?

evet benim ilk zamanlar ağrı olurda ara sıra şimdi yok denecek kadar azaldı şükür. böylesi daha iyi. bebeğe bir şey mi olacak diye korkuyordum öbür türlü.

Benimde karnım çok şişti hiçbir kıyafetim olmuyor benim gibi olan varmı

benim karnım da göğsümde çok şişti. tartı da da 2 kg almışım görünüyor. bazen 2.5 gösteriyor bittim yani ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…