• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar ben üşüttüm mü acaba. agzimin tadi bile değişik. sizde de var mi.ne aci degisik bir tad
Migden kötü olduğu için canim inşallah çarçabuk geçer komşuna çok bulantıları en arttı haftaymis sekiz yedi haftalar birde polenlerdende kötü diyor doktorum

Ya siz kendinize laf söyletmeyin ya ne densiz insanlar var gecen ben baska bi dr u kan tahlili yazması için bekledim dr un yardımcıyla da dr la da kavga ettim çıktım. Bana ters ters konusuyor o kim ki yazık insanları ezmeye alışmıslar, onlar orada bizler için var ve şikayet edeceğimi söylediğimde sesini kesti. Hemşireden mi izin alacakmısız giderken

Kuzum şikayet ettiğin yerdeki adam da aynı çıkıyor . Kim bilir kimin akrabası işte . Çarpık şekilde yerleşiyorlar kadrolara

canım obstetrik us nedir neden istendi senden? her şey yolunda inşallah dimi?

Bulantı var dedim ya kuzum. Acaba birşey olmuş mudur bebeğe dedim . Çok kuşaklarda bebek zor gelisirmis. Ben hiç kusmadım ama bunu istedi gene de . Etkenden kalbini vs gör diye sanırım. Bi sorun yok dedi cenin yerinde ve oluşmuş dedi. Obstetrik nedir valla bende yarın göreceğim . Alttan ise yaptırmam

Bulantı var dedim ya kuzum. Acaba birşey olmuş mudur bebeğe dedim . Çok kuşaklarda bebek zor gelisirmis. Ben hiç kusmadım ama bunu istedi gene de . Etkenden kalbini vs gör diye sanırım. Bi sorun yok dedi cenin yerinde ve oluşmuş dedi. Obstetrik nedir valla bende yarın göreceğim . Alttan ise yaptırmam

anladım canım. içini ferah tut her şey yolundadır Allahın izni ile

anladım canım. içini ferah tut her şey yolundadır Allahın izni ile

Inşallah tatlım . Içim rahat çünkü idrarda herşey normal cıktı . . Kano da sabah vereceğim. Doktorlar kanda ve idrarda susuzluk vitaminsiz kalma var mı diye bakarmış benim şu çok cıktı idrarda :))) doktor yalan söyledim zannedecek kesin. Sırf bebeği görmeye gelmisler diyecek
Ama psikoljik sanırım ki mide bulantı hafifledi

Bende aynı durumdayım bazen bana öyle geliyordur diyorum ama yok ciddi ciddi üşüyorum hatta bazen titriyorum gece uyurken çorap üstüne de patik giyiyorum ancak ısınıp uykuya dalabiliyorum. Ne olacak bu hal böyle
Gecer die umuorum. Hamile olmaktan mi bilmiorumki daha once boyle durduk yere usudugum olmamisti

İyi akşamlar, arkadaşlar. Geçen hafta cuma ben de üşüdüm biraz. Boğazlarında ağrıyor 2 gündür. Benim doktorum, zencefil (2 fincanı geçmemek sartiyla ) ve ihlamur ice bilirsin dedi. Boğaz ağrım için zencefil i 5 dakika kaynatip içine yarım limon Sıktim ve bal ile tatlandırip ilik ılık içtim ve hemen yattim. Uyandığımda bogaz agrisi kalmamıştı. Bugün yine biraz ağrım var. Meslek icabı zaten bogazim çok çabuk ağrir. Bugün 8 saat ders anlatınçalışıyor yine ağrım başladı. Şimdi tekrar hazırladım aynı karisimdan , içip yaticam. Boğazi agriyanlar fikir olsun. İnşallah ise yarar.

Gecer die umuorum. Hamile olmaktan mi bilmiorumki daha once boyle durduk yere usudugum olmamisti

Aynen canım işte bunlar hep gebelik Hahahaha :)

Allahim çok mutluyum Üşüyorum çünkü hamileyim bekleyen herkese ver Allahım inşallah :)

Evet dediğiniz gibi az önce hastaneye gittim başka bir doktor muayene etti ve progestan verdi önlem için. Artarsa rapor al işe gitme dedi. Bundan sonra bu doktora devam edeceğim daha ilgiliydi. Bir hayır varmış demekki

Ben 5 gün rapor almıştım . Evde sürekli uzanarak dinlenmenin çok etkisi oluyor. Eğer kesilmezse sizde biraz dinlenin bence

Slm kızlar

Allahım izin verirse ben de ocak annesi olacağım inşallah:nazar:

ilk bebeğim 15. ayda yüzümü güldüren mucizem.:nazar:

Ankaradan katılıyorum ve herkese şimdiden kolay doğumlar diliyorum :KK45:

ha bi de su içmeyi asla ihmal etmeyin :KK36:

NOT: sat 18 nisan
beklenen doğum tarihi : 23 ocak:) ha bi de agustos da 30 olacağım ama mümkünse 29 yazalımm :KK45:

Bizim forumdan biri daha :) seni burda gördüğüme sevindim canım

Back