12. Haftadan itibaren başlanabiliyormuş canım. Allah izin verirse normal doğum yapmak istiyorum o yüzden pilates ve bolca yürüyüş yapmayı hedefliyorum.
Kızımda da yumurta dan tiksindim yine öyleyim
3 ay hiç kilo almamak yada max 3 kg alarak bitirmek lazım.
Kilo alımlarını 7. Aydan sonraya şaklayın 2-3 kg bir den alacağız
Ya bilmiyorum ki bakıyorum netten gebelikteki hareketlere öyle zorlayıcı bir hareket Yok gibi.bacağı kolunu kaldır indir:)))tabi ben hemen başlamam ilk üç ayı atlatayım dr onay verirse başlayayım diyorum
benim kilo sıkıntısı Yok da kolay doğum için istiyorum birşeyler yapmak yürüyüş mutlaka olmalı ama yüzme biraz kafama takılıyor mikrop falan almayalım sonra:)
Bende aynı durumdayım bazen bana öyle geliyordur diyorum ama yok ciddi ciddi üşüyorum hatta bazen titriyorum gece uyurken çorap üstüne de patik giyiyorum ancak ısınıp uykuya dalabiliyorum. Ne olacak bu hal böyle
Inşallah :))) cumartesi mutlu haberlerini bekleyeceğim canım yarın d ben yazarın hemen çıkar çıkmaz :) eşim de öğrendi aman illa anlık bildirim yaz diyor
Ben gittim devlete malesef ki devlete . Doktor daha bi hafta önce bakmışız dedi hemşire de söyleniyor 1 hafta arayla mi gelecek artık olacak iş değil diyor . Hemşire mi başhekim mi allah bilir . Telefonda dedikodu yapıyordu girdiğimizde odaya ve hiç bozmadan devam etti karnıma bakacak diye kapadı ona da sinirlendi . Tahlil istedi doktor yarın da radyolojiye sıra aldım orada bakılacakmış . Cenin olusmaya baslamis kalbi su an duygulanıyor ama yarın belli olur dedi
Ya siz kendinize laf söyletmeyin ya ne densiz insanlar var gecen ben baska bi dr u kan tahlili yazması için bekledim dr un yardımcıyla da dr la da kavga ettim çıktım. Bana ters ters konusuyor o kim ki yazık insanları ezmeye alışmıslar, onlar orada bizler için var ve şikayet edeceğimi söylediğimde sesini kesti. Hemşireden mi izin alacakmısız giderken