2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Nasilsiniz kizlar brn cok kotuyum surekli bulantu kusma halindeyim dolayisiyla jatilamiyirum araniza unsallah herkes uyidir

Kızımda da yumurta dan tiksindim yine öyleyim
3 ay hiç kilo almamak yada max 3 kg alarak bitirmek lazım.
Kilo alımlarını 7. Aydan sonraya şaklayın 2-3 kg bir den alacağız

Bu 3 ay bitsin bakıcaz artık canım inş 6 ay kilo almayız ya fit hamilelerden oluruz

Kızlar özel olmazsa akıntınız nasıl ya benimki açık sarı kaç gündür dr temiz tut bişi olmaz dedi ama bilemiyorum :/

Ben. Aksamlari ozellikle kat kat giyiniorum. Kayseri suan yanio ben battaniyeyle oturuorum
Bende aynı durumdayım bazen bana öyle geliyordur diyorum ama yok ciddi ciddi üşüyorum hatta bazen titriyorum gece uyurken çorap üstüne de patik giyiyorum ancak ısınıp uykuya dalabiliyorum. Ne olacak bu hal böyle

Inşallah :))) cumartesi mutlu haberlerini bekleyeceğim canım yarın d ben yazarın hemen çıkar çıkmaz :) eşim de öğrendi aman illa anlık bildirim yaz diyor

Ya siz kendinize laf söyletmeyin ya ne densiz insanlar var gecen ben baska bi dr u kan tahlili yazması için bekledim dr un yardımcıyla da dr la da kavga ettim çıktım. Bana ters ters konusuyor o kim ki yazık insanları ezmeye alışmıslar, onlar orada bizler için var ve şikayet edeceğimi söylediğimde sesini kesti. Hemşireden mi izin alacakmısız giderken

Kızlar ben üşüttüm mü acaba. agzimin tadi bile değişik. sizde de var mi.ne aci degisik bir tad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…