Migden kötü olduğu için canim inşallah çarçabuk geçer komşuna çok bulantıları en arttı haftaymis sekiz yedi haftalar birde polenlerdende kötü diyor doktorumKızlar ben üşüttüm mü acaba. agzimin tadi bile değişik. sizde de var mi.ne aci degisik bir tad
polenler geniz akıntısı alerji mahvetti zaten beni.Migden kötü olduğu için canim inşallah çarçabuk geçer komşuna çok bulantıları en arttı haftaymis sekiz yedi haftalar birde polenlerdende kötü diyor doktorum
Ben gittim azari yedim geldim . Obstetrik us istedi yarın 11 de çekilecek bakalım inşallah karındandır
Bugün 7+0 senin kaçıncı haftaAman olmasın maşallah deyim :) kaç haftalıktı senin
Geçecek inşallah doktorun bulantı için ilaç vermedi mı çalışıyorsun arada kullanırsınpolenler geniz akıntısı alerji mahvetti zaten beni.
6+5 canım :) aramızda az varmış:) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Bugün 7+0 senin kaçıncı hafta
Kızımda da yumurta dan tiksindim yine öyleyim
3 ay hiç kilo almamak yada max 3 kg alarak bitirmek lazım.
Kilo alımlarını 7. Aydan sonraya şaklayın 2-3 kg bir den alacağız
Inşallah :))) cumartesi mutlu haberlerini bekleyeceğim canım yarın d ben yazarın hemen çıkar çıkmaz :) eşim de öğrendi aman illa anlık bildirim yaz diyor
vermedi canim uzerine de bastirarak dedim. olmasi gerekenleri yasiyorsun dedi.Geçecek inşallah doktorun bulantı için ilaç vermedi mı çalışıyorsun arada kullanırsın
Ya siz kendinize laf söyletmeyin ya ne densiz insanlar var gecen ben baska bi dr u kan tahlili yazması için bekledim dr un yardımcıyla da dr la da kavga ettim çıktım. Bana ters ters konusuyor o kim ki yazık insanları ezmeye alışmıslar, onlar orada bizler için var ve şikayet edeceğimi söylediğimde sesini kesti. Hemşireden mi izin alacakmısız giderken
canım obstetrik us nedir neden istendi senden? her şey yolunda inşallah dimi?
Bulantı var dedim ya kuzum. Acaba birşey olmuş mudur bebeğe dedim . Çok kuşaklarda bebek zor gelisirmis. Ben hiç kusmadım ama bunu istedi gene de . Etkenden kalbini vs gör diye sanırım. Bi sorun yok dedi cenin yerinde ve oluşmuş dedi. Obstetrik nedir valla bende yarın göreceğim . Alttan ise yaptırmam
anladım canım. içini ferah tut her şey yolundadır Allahın izni ile
Gecer die umuorum. Hamile olmaktan mi bilmiorumki daha once boyle durduk yere usudugum olmamistiBende aynı durumdayım bazen bana öyle geliyordur diyorum ama yok ciddi ciddi üşüyorum hatta bazen titriyorum gece uyurken çorap üstüne de patik giyiyorum ancak ısınıp uykuya dalabiliyorum. Ne olacak bu hal böyle
Gecer die umuorum. Hamile olmaktan mi bilmiorumki daha once boyle durduk yere usudugum olmamisti
Evet dediğiniz gibi az önce hastaneye gittim başka bir doktor muayene etti ve progestan verdi önlem için. Artarsa rapor al işe gitme dedi. Bundan sonra bu doktora devam edeceğim daha ilgiliydi. Bir hayır varmış demekki
Benım adam Dr beğenmiyor hastaneler iyi degilmis falan sinir oldum iyiceMedical parkta hatice ender var aslında arkadaşlar ncr ninde dr ları iyi diyorlar
Günaydın kızlar. Aranızda mide bulantısı için zencefil deneyen var mı?
Slm kızlar
Allahım izin verirse ben de ocak annesi olacağım inşallah
ilk bebeğim 15. ayda yüzümü güldüren mucizem.
Ankaradan katılıyorum ve herkese şimdiden kolay doğumlar diliyorum
ha bi de su içmeyi asla ihmal etmeyin
NOT: sat 18 nisan
beklenen doğum tarihi : 23 ocak:) ha bi de agustos da 30 olacağım ama mümkünse 29 yazalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?