- 19 Nisan 2017
- 1.310
- 941
- 43
Bana da şimdi uyku bastırdı ama iftarlık hazırlamam lazım. İki gündür kaynanamlarda iftar ediyoruz. Bugün artık evimde olayım.uykum var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da şimdi uyku bastırdı ama iftarlık hazırlamam lazım. İki gündür kaynanamlarda iftar ediyoruz. Bugün artık evimde olayım.uykum var.
Kokuyla başlıyo zaten her şey. Ayyyy korkunç yaa. Dışarı çıkmak istemiyodum. Kokular üstüne geliyordu. Evde de duramıyodum. Ev bana kokuyordu.
Kolaylıkla atlatırsın inşallah canim. Bulantılar çok fena bi şey.aynı ev kokuyor eve taktım resmen
başka birşey yok çok şükür
Kızlar herkesin mide bulantısı var sanırım Allah yardımcınız olsun ya zordur eminim.benim bulantım yok çok şükür ama halsizlik hat safhada. Bugün okulda 7saat dersim ve nöbetim vardı hep ayaktaydım su da pek içemedim ayıp olur diye.eve kendimi nasıl attım bilmiyorum
çok geçmiş olsun kızlar. kendimi şanslı hissettim henüz bulantım yok inşallah da olmaz nasıl baş ederim bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun
Ben oruçta tutuyorum aksama kadar iyiyim ama iftarda sahurda resmen heder oluyorum bende daha Dr gitmedim yarın gıdecm ama gidecek Dr bulamıyorum napacagımı sasırdım
Ben gittim devlete malesef ki devlete . Doktor daha bi hafta önce bakmışız dedi hemşire de söyleniyor 1 hafta arayla mi gelecek artık olacak iş değil diyor . Hemşire mi başhekim mi allah bilir . Telefonda dedikodu yapıyordu girdiğimizde odaya ve hiç bozmadan devam etti karnıma bakacak diye kapadı ona da sinirlendi . Tahlil istedi doktor yarın da radyolojiye sıra aldım orada bakılacakmış . Cenin olusmaya baslamis kalbi su an duygulanıyor ama yarın belli olur dedi
Aynen bende senle aynı durumdaydımKızlar herkesin mide bulantısı var sanırım Allah yardımcınız olsun ya zordur eminim.benim bulantım yok çok şükür ama halsizlik hat safhada. Bugün okulda 7saat dersim ve nöbetim vardı hep ayaktaydım su da pek içemedim ayıp olur diye.eve kendimi nasıl attım bilmiyorum
ayyy çok garipler yaaaaaa
devlet hastaneleri düzgün yerler olsa da özele bu kadar para harcanmasa ama işte hal ortada
inşallah yarına güzel haberler ile gelirsiniz :)
ben de tam 6 + 4 te yani 7 haftalık iken gideceğim aramızda sadece 2 gün var
bu cumartesi kalp atışı duyulur mu sizce acaba?
Bilmiyorum bana iyi geliyor sanki.soda nasil icion cqnim. benimkini costuruyo iyice.
Doktor bana bugün görülüyor ama çok hafif dedi duyulmaz dedi. Yarın duyabilirsiniz büyük ihtimalle dedi. Inşallah duyarım sana da umut ölürüm kuzum :) ben 6+2 deyim ama çok umutsuzdum. Yok boş gebelik olabilir yok uzum olabilir neler cıktı ama çok şükür cenin oluşmaya başlamış
Arkadaşlar nasılsınız Nasıl geçiyor günleriniz. Ben çok çok üşüyorum öyle bi sorunu olan var mı acaba
Bende de var o. sürekli battaniye ile oturuyorum.Arkadaşlar nasılsınız Nasıl geçiyor günleriniz. Ben çok çok üşüyorum öyle bi sorunu olan var mı acaba
Ben. Aksamlari ozellikle kat kat giyiniorum. Kayseri suan yanio ben battaniyeyle oturuorumArkadaşlar nasılsınız Nasıl geçiyor günleriniz. Ben çok çok üşüyorum öyle bi sorunu olan var mı acaba
Fırsat verseler gün boyunca uyuyabilirim senin bulantın yok mu canımAynen bende senle aynı durumdaydım
Arkadaşlar nasılsınız Nasıl geçiyor günleriniz. Ben çok çok üşüyorum öyle bi sorunu olan var mı acaba
Bende antepteyimAntepte olan yok mu kızlar Dr onerısı lazım bana
Aynen bende okulda çok üşudüm özellikle ayaklarım hiç ısınmıyorbende bgn üşüdüm hatta işyerinde kolsuz gezenlere garip garip baktım , muhtemelen onlarda bana bakmışlardır hırka ile geziyorum diye