• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Şükürler olsun ki hala bulantım Yok . Ama midem huzursuz , böyle her şeyi istekle yiyemiyorum. Benim de çubuk kraker Can dostum oldu Yorgunluğumu ve uyku halimi anlatmaya kelimeler yetmez . Bankada bi işim vardı . Yakın yer , yürüyeyim dedim ama öldüm resmen . 2 yerde dinlendim , nefes nefese kaldım . Utanmasam kaldırıma uzanıp yatacaktım Ay ne hamileler görüyorum , hopidik hopidik geziyorlar . Nasıl özeniyorum onlara

Kızlar herkesin mide bulantısı var sanırım Allah yardımcınız olsun ya zordur eminim.:dua:benim bulantım yok çok şükür ama halsizlik hat safhada. Bugün okulda 7saat dersim ve nöbetim vardı hep ayaktaydım su da pek içemedim ayıp olur diye.eve kendimi nasıl attım bilmiyorum :KK43:

ya bende ramazan dolayısı ile suyu içemiyorum rahat rahat
kaçak göçek ne kadar içebilirsem

çok geçmiş olsun kızlar. kendimi şanslı hissettim henüz bulantım yok inşallah da olmaz nasıl baş ederim bilmiyorum. Allah yardımcınız olsun :KK43:

Ben gittim devlete malesef ki devlete . Doktor daha bi hafta önce bakmışız dedi hemşire de söyleniyor 1 hafta arayla mi gelecek artık olacak iş değil diyor . Hemşire mi başhekim mi allah bilir . Telefonda dedikodu yapıyordu girdiğimizde odaya ve hiç bozmadan devam etti karnıma bakacak diye kapadı ona da sinirlendi . Tahlil istedi doktor yarın da radyolojiye sıra aldım orada bakılacakmış . Cenin olusmaya baslamis kalbi su an duygulanıyor ama yarın belli olur dedi

Ben oruçta tutuyorum aksama kadar iyiyim ama iftarda sahurda resmen heder oluyorum bende daha Dr gitmedim yarın gıdecm ama gidecek Dr bulamıyorum napacagımı sasırdım

Ben gittim azari yedim geldim . Obstetrik us istedi yarın 11 de çekilecek bakalım inşallah karındandır

Ben gittim devlete malesef ki devlete . Doktor daha bi hafta önce bakmışız dedi hemşire de söyleniyor 1 hafta arayla mi gelecek artık olacak iş değil diyor . Hemşire mi başhekim mi allah bilir . Telefonda dedikodu yapıyordu girdiğimizde odaya ve hiç bozmadan devam etti karnıma bakacak diye kapadı ona da sinirlendi . Tahlil istedi doktor yarın da radyolojiye sıra aldım orada bakılacakmış . Cenin olusmaya baslamis kalbi su an duygulanıyor ama yarın belli olur dedi

ayyy çok garipler yaaaaaa

devlet hastaneleri düzgün yerler olsa da özele bu kadar para harcanmasa ama işte hal ortada

inşallah yarına güzel haberler ile gelirsiniz :)

ben de tam 6 + 4 te yani 7 haftalık iken gideceğim aramızda sadece 2 gün var

bu cumartesi kalp atışı duyulur mu sizce acaba?

Kızlar herkesin mide bulantısı var sanırım Allah yardımcınız olsun ya zordur eminim.:dua:benim bulantım yok çok şükür ama halsizlik hat safhada. Bugün okulda 7saat dersim ve nöbetim vardı hep ayaktaydım su da pek içemedim ayıp olur diye.eve kendimi nasıl attım bilmiyorum :KK43:
Aynen bende senle aynı durumdaydım :(

ayyy çok garipler yaaaaaa

devlet hastaneleri düzgün yerler olsa da özele bu kadar para harcanmasa ama işte hal ortada

inşallah yarına güzel haberler ile gelirsiniz :)

ben de tam 6 + 4 te yani 7 haftalık iken gideceğim aramızda sadece 2 gün var

bu cumartesi kalp atışı duyulur mu sizce acaba?

Doktor bana bugün görülüyor ama çok hafif dedi duyulmaz dedi. Yarın duyabilirsiniz büyük ihtimalle dedi. Inşallah duyarım sana da umut ölürüm kuzum :) ben 6+2 deyim ama çok umutsuzdum. Yok boş gebelik olabilir yok uzum olabilir neler cıktı ama çok şükür cenin oluşmaya başlamış

Arkadaşlar nasılsınız Nasıl geçiyor günleriniz. Ben çok çok üşüyorum öyle bi sorunu olan var mı acaba

Doktor bana bugün görülüyor ama çok hafif dedi duyulmaz dedi. Yarın duyabilirsiniz büyük ihtimalle dedi. Inşallah duyarım sana da umut ölürüm kuzum :) ben 6+2 deyim ama çok umutsuzdum. Yok boş gebelik olabilir yok uzum olabilir neler cıktı ama çok şükür cenin oluşmaya başlamış

yaaaaaaaaaa süpermişşşş haber verin inşallah sağlıkla sıhhatle duyulur cumartesi de ben güzel haber veririm :)

onun dışında umutsuzluk bizim için geçerli olan bir kelime olmasın artık :)

her şey çok güzel olacak :)

Arkadaşlar nasılsınız Nasıl geçiyor günleriniz. Ben çok çok üşüyorum öyle bi sorunu olan var mı acaba

bende bgn üşüdüm hatta işyerinde kolsuz gezenlere garip garip baktım , muhtemelen onlarda bana bakmışlardır hırka ile geziyorum diye :KK54:

Back