- 30 Mart 2013
- 44
- 73
- 88
12. Haftadan itibaren başlanabiliyormuş canım. Allah izin verirse normal doğum yapmak istiyorum o yüzden pilates ve bolca yürüyüş yapmayı hedefliyorum.canım hamıleleık platesıne ne zaman baslanıyor bende yapmak ıstıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. Haftadan itibaren başlanabiliyormuş canım. Allah izin verirse normal doğum yapmak istiyorum o yüzden pilates ve bolca yürüyüş yapmayı hedefliyorum.canım hamıleleık platesıne ne zaman baslanıyor bende yapmak ıstıyorum
Devlete gideceğime hİÇ gitmemBen gittim azari yedim geldim . Obstetrik us istedi yarın 11 de çekilecek bakalım inşallah karındandır
Ay ne guzel sen hangi Dr gidiyorsun canımBende antepteyim
aynen çok güzel yazmışsınız
yiyebilen arkadaşlar için de ben yazayım
ilk etapta sadece 100 kalori arttırmak yeterli arkadaşlar et olsun but olsun afiyet olsun diye boş kalorili şeyler yemeyelim :)
gönül ister her gün süt yumurta et sebze kuruyemiş olsun tabii ama kararında ölçülü abartmadan :)
Medical parkta hatice ender var aslında arkadaşlar ncr ninde dr ları iyi diyorlarAy ne guzel sen hangi Dr gidiyorsun canım
İki kat çorapla geziyorum resmen hala kışlık bot giyiyorumaaaaaaaaaaaaa ben
hem üşüyorum ama alnıma dokun ateşim var gibi
ama hepsi gececek vucudumuz alışmaya çalışıyor :)
Ya bende aynı bos bulaşık makinesi bile kokuyor midem kalkıyor resmenOnun nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum. Bulaşık makinasına bulaşıkları yerleştirene kadar resmen nefes almıyorum.
Yok canım çok şükür bulantı yok ama aşırı bir uyku Arzu'su var :)Fırsat verseler gün boyunca uyuyabilirim senin bulantın yok mu canım
Bu 3 ay bitsin bakıcaz artık canım inş 6 ay kilo almayız ya fit hamilelerden oluruzYa bilmiyorum ki bakıyorum netten gebelikteki hareketlere öyle zorlayıcı bir hareket Yok gibi.bacağı kolunu kaldır indir:)))tabi ben hemen başlamam ilk üç ayı atlatayım dr onay verirse başlayayım diyorum
benim kilo sıkıntısı Yok da kolay doğum için istiyorum birşeyler yapmak yürüyüş mutlaka olmalı ama yüzme biraz kafama takılıyor mikrop falan almayalım sonra:)
Bende aynı durumdayım bazen bana öyle geliyordur diyorum ama yok ciddi ciddi üşüyorum hatta bazen titriyorum gece uyurken çorap üstüne de patik giyiyorum ancak ısınıp uykuya dalabiliyorum. Ne olacak bu hal böyleBen. Aksamlari ozellikle kat kat giyiniorum. Kayseri suan yanio ben battaniyeyle oturuorum
Ben gündüz de üşüyorum okula hala kazak hırka falan ile gidiyorumBende de var o. sürekli battaniye ile oturuyorum.
yaaaaaaaaaa süpermişşşş haber verin inşallah sağlıkla sıhhatle duyulur cumartesi de ben güzel haber veririm :)
onun dışında umutsuzluk bizim için geçerli olan bir kelime olmasın artık :)
her şey çok güzel olacak :)
Ya siz kendinize laf söyletmeyin ya ne densiz insanlar var gecen ben baska bi dr u kan tahlili yazması için bekledim dr un yardımcıyla da dr la da kavga ettim çıktım. Bana ters ters konusuyor o kim ki yazık insanları ezmeye alışmıslar, onlar orada bizler için var ve şikayet edeceğimi söylediğimde sesini kesti. Hemşireden mi izin alacakmısız giderkenBen gittim devlete malesef ki devlete . Doktor daha bi hafta önce bakmışız dedi hemşire de söyleniyor 1 hafta arayla mi gelecek artık olacak iş değil diyor . Hemşire mi başhekim mi allah bilir . Telefonda dedikodu yapıyordu girdiğimizde odaya ve hiç bozmadan devam etti karnıma bakacak diye kapadı ona da sinirlendi . Tahlil istedi doktor yarın da radyolojiye sıra aldım orada bakılacakmış . Cenin olusmaya baslamis kalbi su an duygulanıyor ama yarın belli olur dedi
Ben o ikilinin yanına limon dilimlerini de kattım iyi geliyor kısa süreliğineGünüm çizi ve soda ile geçiyor. İşe yarıyor gibi
Aman olmasın maşallah deyim :) kaç haftalıktı seninYok canım çok şükür bulantı yok ama aşırı bir uyku Arzu'su var :)
iyi geliyorsa ne guzel canımBilmiyorum bana iyi geliyor sanki.