• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Nasilsiniz kizlar brn cok kotuyum surekli bulantu kusma halindeyim dolayisiyla jatilamiyirum araniza unsallah herkes uyidir

aynen çok güzel yazmışsınız

yiyebilen arkadaşlar için de ben yazayım:kk77:

ilk etapta sadece 100 kalori arttırmak yeterli arkadaşlar et olsun but olsun afiyet olsun diye boş kalorili şeyler yemeyelim :)

gönül ister her gün süt yumurta et sebze kuruyemiş olsun tabii ama kararında ölçülü abartmadan :):halay:

Kızımda da yumurta dan tiksindim yine öyleyim
3 ay hiç kilo almamak yada max 3 kg alarak bitirmek lazım.
Kilo alımlarını 7. Aydan sonraya şaklayın 2-3 kg bir den alacağız

Ya bilmiyorum ki bakıyorum netten gebelikteki hareketlere öyle zorlayıcı bir hareket Yok gibi.bacağı kolunu kaldır indir:)))tabi ben hemen başlamam ilk üç ayı atlatayım dr onay verirse başlayayım diyorum

benim kilo sıkıntısı Yok da kolay doğum için istiyorum birşeyler yapmak yürüyüş mutlaka olmalı ama yüzme biraz kafama takılıyor mikrop falan almayalım sonra:)
Bu 3 ay bitsin bakıcaz artık canım inş 6 ay kilo almayız ya :D fit hamilelerden oluruz :nazar::KK200:

Kızlar özel olmazsa akıntınız nasıl ya benimki açık sarı kaç gündür dr temiz tut bişi olmaz dedi ama bilemiyorum :/

Ben. Aksamlari ozellikle kat kat giyiniorum. Kayseri suan yanio ben battaniyeyle oturuorum
Bende aynı durumdayım bazen bana öyle geliyordur diyorum ama yok ciddi ciddi üşüyorum hatta bazen titriyorum gece uyurken çorap üstüne de patik giyiyorum ancak ısınıp uykuya dalabiliyorum. Ne olacak bu hal böyle

yaaaaaaaaaa süpermişşşş haber verin inşallah sağlıkla sıhhatle duyulur cumartesi de ben güzel haber veririm :)

onun dışında umutsuzluk bizim için geçerli olan bir kelime olmasın artık :)

her şey çok güzel olacak :)

Inşallah :))) cumartesi mutlu haberlerini bekleyeceğim canım yarın d ben yazarın hemen çıkar çıkmaz :) eşim de öğrendi aman illa anlık bildirim yaz diyor

Ben gittim devlete malesef ki devlete . Doktor daha bi hafta önce bakmışız dedi hemşire de söyleniyor 1 hafta arayla mi gelecek artık olacak iş değil diyor . Hemşire mi başhekim mi allah bilir . Telefonda dedikodu yapıyordu girdiğimizde odaya ve hiç bozmadan devam etti karnıma bakacak diye kapadı ona da sinirlendi . Tahlil istedi doktor yarın da radyolojiye sıra aldım orada bakılacakmış . Cenin olusmaya baslamis kalbi su an duygulanıyor ama yarın belli olur dedi
Ya siz kendinize laf söyletmeyin ya ne densiz insanlar var gecen ben baska bi dr u kan tahlili yazması için bekledim dr un yardımcıyla da dr la da kavga ettim çıktım. Bana ters ters konusuyor o kim ki yazık insanları ezmeye alışmıslar, onlar orada bizler için var ve şikayet edeceğimi söylediğimde sesini kesti. Hemşireden mi izin alacakmısız giderken

Kızlar ben üşüttüm mü acaba. agzimin tadi bile değişik. sizde de var mi.ne aci degisik bir tad

Back