- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 35
bende koru hastanesı fırat hocaya gıdıyorum canımSen nereyi kimi seçtin canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende koru hastanesı fırat hocaya gıdıyorum canımSen nereyi kimi seçtin canım ?
İnşallah canim. Ben de 6. Haftaya kadar çok rahattım. Bulantı olmaz rahat geçiririm diyodum. Ama öyle bir geldi ki kendi evimden tiksindim. Evde hiç bi şey yiyemiyordum. Allahtan kaynanamlar yakın. Onlarda idare ettim biraz. Şimdi biraz normale döndüm gibibenim daha başlamadı umarım da başlamaz inşallahhh
Canım evde yapmak riskli diyorlar ama nereye gidecez ki benim çocuğum var bırakamam kimseye pilates için en iyisi az yiyip bol bol yürüyüş :)
İnşallah canim. Ben de 6. Haftaya kadar çok rahattım. Bulantı olmaz rahat geçiririm diyodum. Ama öyle bir geldi ki kendi evimden tiksindim. Evde hiç bi şey yiyemiyordum. Allahtan kaynanamlar yakın. Onlarda idare ettim biraz. Şimdi biraz normale döndüm gibi
Kokuyla başlıyo zaten her şey. Ayyyy korkunç yaa. Dışarı çıkmak istemiyodum. Kokular üstüne geliyordu. Evde de duramıyodum. Ev bana kokuyordu.bende koku hassasiyeti başladı
çok rahatsız edici ya
benumki ne zqman gececek. ya da gecececek mi.Kokuyla başlıyo zaten her şey. Ayyyy korkunç yaa. Dışarı çıkmak istemiyodum. Kokular üstüne geliyordu. Evde de duramıyodum. Ev bana kokuyordu.
Onun nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum. Bulaşık makinasına bulaşıkları yerleştirene kadar resmen nefes almıyorum.bende koku hassasiyeti başladı
çok rahatsız edici ya
Ben geçen acile gittim serum yaptılar hiçbir işe yaramadı. Yatıralım dedi onu da ben istemedim. Benim bulantılar da artık hat safhaya ulaştı. Bir hafta önce bir kereye şikayet ediyordum şimdi ikiye üçe çıktıacile mi gitsem ne yapsam. ben iyice kötüye gidiyorum.
İnşallah çabuk geçer canim. Önceki mesajlarda da yazmıştım. Kiviyi kabuklarıyla rendeleyip ye. Bulantıyı anında kesiyormuş.benumki ne zqman gececek. ya da gecececek mi.
Ya bilmiyorum ki bakıyorum netten gebelikteki hareketlere öyle zorlayıcı bir hareket Yok gibi.bacağı kolunu kaldır indir:)))tabi ben hemen başlamam ilk üç ayı atlatayım dr onay verirse başlayayım diyorumCanım evde yapmak riskli diyorlar ama nereye gidecez ki benim çocuğum var bırakamam kimseye pilates için en iyisi az yiyip bol bol yürüyüş :)
benim kilo sıkıntısı Yok da kolay doğum için istiyorum birşeyler yapmak yürüyüş mutlaka olmalı ama yüzme biraz kafama takılıyor mikrop falan almayalım sonra:)aslında ben kılo vermek adına bı spor kulubune yazılmıstım ama suan gıdemıyorum doktorum kalp atısnı duyalım oyle gıt dedı araya da ramazan gırdı bu ay da gıdemem hemde bıraz oturur bebek dıyorum bakalım dıger ay ıstıyorum yuzmek bıle guzel olurdu
ki uc olsa iyi canim ya. klozetle butunlestim gibi. sınıfım wc.ye yakin Allah'tan.Ben geçen acile gittim serum yaptılar hiçbir işe yaramadı. Yatıralım dedi onu da ben istemedim. Benim bulantılar da artık hat safhaya ulaştı. Bir hafta önce bir kereye şikayet ediyordum şimdi ikiye üçe çıktı
deneyeyim canim. birsey yiyemiyorum ki. midem hic birşeyi kabul etmiyo. dr.ye söylüyorum olmasi gerekenleri yasiyorsun diyor. 72 ile hamile kaldim dun sabah 67yi gördüm. hic halim yok netcem ben bilmiyorum. su iki haftayi bir atlatsam hayırlısıyla.İnşallah çabuk geçer canim. Önceki mesajlarda da yazmıştım. Kiviyi kabuklarıyla rendeleyip ye. Bulantıyı anında kesiyormuş.
soda nasil icion cqnim. benimkini costuruyo iyice.Günüm çizi ve soda ile geçiyor. İşe yarıyor gibi
Ben de aynı durumdaydım. Günümü domates ve yoğurtla geçiriyordum. Şimdi çok şükür eski yeme hallerim geri geldi.deneyeyim canim. birsey yiyemiyorum ki. midem hic birşeyi kabul etmiyo. dr.ye söylüyorum olmasi gerekenleri yasiyorsun diyor. 72 ile hamile kaldim dun sabah 67yi gördüm. hic halim yok netcem ben bilmiyorum. su iki haftayi bir atlatsam hayırlısıyla.
uykum var.Kızlar kendime an itibariyle nazar ettim. Gittim bi koşu kustum da geldim. Allahtan oruç gitmedi yaaa.