- 23 Mayıs 2017
- 458
- 454
- 23
Bence gayet zarif görünüyorsun çabuk toparlanmışsın ne güzel beğendim ben havalı bi elbise değil ama sade ve zarifEki Görüntüle 2130375 Kızlar bana bir yorum lütfen konumuz ile alakasız ama Nisan’ın 21 inde dügün var giyeceğim elbise nasıl sizce malüm Doğum yaptık kilo verdim eski kiloma döndüm ama hala biraz göbeğim var
Allah yardımcın olsun çok zor bi durum benim bebişim 15 gündür hasta ağlama krizleri yaşıyor ben hayattan soğudum ağlayan bebek çok zormuşkizlar merhaba,bebeklerinizin gaz durumlari aglamalari ne durumda.artik cok bunalmis durumdayim.kac tane damla denedim hic biri fayda etmedi.kac tane doktora gittik bugun en sonunda doktor arastirma hastanesine gasttoroloji bolumune git ben bu kadar aglayan bi bebek gormedim dedi.suan probiyotik damla gaz damlasi reflusu icin toz sindirim sistemi icin surup kullaniyorum genede aglama krizlerine cozumum yok.bide gecenlerde bezindeki idrarinda kan vardi.kum dokmus.o kadar cok emen bebek olmasina ragmen yetersiz beslenme dedi doktor.mamaya basladik.bugun 4.gun hala kakasini yapmadi.10 gunr kadar normal dedi doktor.sut urunleri diyetine basliyorum eger oda fayda etmezse gastroloji bolumune gidecegiz.artik cikmazda hissediyorum kendimi.
Bi kadına manda demek çok kibarmış eşinMasallahin var cok guzel olms ben cok kiloluyum zaten esim manda der bana ins zayiflarim bende senn gibi :)
Malesef ewet bende yedikce yiyorum al sana diye kilolarm gidince gorursun diyorum bu kilo bni uzuyo ama napiyim kizimi emziriyorum ins verrm ilerde bendeBi kadına manda demek çok kibarmış eşin
kizlar merhaba,bebeklerinizin gaz durumlari aglamalari ne durumda.artik cok bunalmis durumdayim.kac tane damla denedim hic biri fayda etmedi.kac tane doktora gittik bugun en sonunda doktor arastirma hastanesine gasttoroloji bolumune git ben bu kadar aglayan bi bebek gormedim dedi.suan probiyotik damla gaz damlasi reflusu icin toz sindirim sistemi icin surup kullaniyorum genede aglama krizlerine cozumum yok.bide gecenlerde bezindeki idrarinda kan vardi.kum dokmus.o kadar cok emen bebek olmasina ragmen yetersiz beslenme dedi doktor.mamaya basladik.bugun 4.gun hala kakasini yapmadi.10 gunr kadar normal dedi doktor.sut urunleri diyetine basliyorum eger oda fayda etmezse gastroloji bolumune gidecegiz.artik cikmazda hissediyorum kendimi.
Canım ne kaldı ki yiyecekCanım en başından beri gazlı ve ağlama krizlerine giren bebeğim var. Damlalar denedik. Sonra laktoz intoleransondan şüphelendik. Ama en son mukuslu kakayı görünce besin alerjisi olduğundan şüphelendik. Tahliller temiz çıktı ama bu aylarda alerji tahlilleri doğru sonuç vermiyor. Dr diyete başlattı beni. Süt ürünleri, dana eti, kuruyemiş, susamlı ürünler, yumurta tüketmiyorum ve inanır mısın kızım rahatladı. Damlaların hepsini bıraktık. Yavrumun derdi benim yediklerimmiş. Şimdi 4.aya kadar böyle devam edeceğiz sonra basamak basamak tüketmeye başlayacağım. Tabii bu arada kalsiyum ve demir hapına başladım. Bence süt ürünlerini keserek bir başla en azından sonuçlar çıkana kadar. Biz ertesi gün rahatlamayı görmeye başladık
Çok sağol canım zayıflarsın merak etmeMasallahin var cok guzel olms ben cok kiloluyum zaten esim manda der bana ins zayiflarim bende senn gibi :)
Çok sağol canım o kadar çok güzel elbiseler vardı ki ama ben kendime yakıştıramadım bir türlüBence gayet zarif görünüyorsun çabuk toparlanmışsın ne güzel beğendim ben havalı bi elbise değil ama sade ve zarif
Ben agladikca emziriyorum sonra tv karsina birakiyorum tv izliyorEmziren anneler bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz, çoğumuz 3aylık olduk ya da olmak üzereyiz. Nasıl ayarlıyorsunuz emzirme sürelerinizi?
çocuğa tv izlettiğin doğrumu gerçektenBen agladikca emziriyorum sonra tv karsina birakiyorum tv izliyor
zeytin ekmek biber yeşillik kahvaltı menüm :)Canım ne kaldı ki yiyecek
Ben bebeğim gazlı diye zaten bir kaç şey yiyorum senin saydiklarini
Onları da çıkarırsam hayatımdan aç oturacağım resmen
Emziren anneler bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz, çoğumuz 3aylık olduk ya da olmak üzereyiz. Nasıl ayarlıyorsunuz emzirme sürelerinizi?
Canım senin bebeğin de uyumuyodu diye hatıtlıyorum uyuyo mu şimdi?Çok sağol canım o kadar çok güzel elbiseler vardı ki ama ben kendime yakıştıramadım bir türlü
Canım benim eskiye göre daha iyi ama hala gece 3 ü buluyor dalması en azından eskisi kadar çok ağlamıyorCanım senin bebeğin de uyumuyodu diye hatıtlıyorum uyuyo mu şimdi?
Üçten sonra kaç saatte uyanıyo? Gündüz ne kadar uyuyo? Benşmki gündüz bazen hiç uyumuyoCanım benim eskiye göre daha iyi ama hala gece 3 ü buluyor dalması en azından eskisi kadar çok ağlamıyor
Gündüz sürekli uyuyor desem yeri var canım akşamda 2 de mama veriyorm 7 yw kadar uyuyoe mama yiyiyor sonra tekrar 10 da uyanıyorÜçten sonra kaç saatte uyanıyo? Gündüz ne kadar uyuyo? Benşmki gündüz bazen hiç uyumuyo
Maşallah diyim öncelikle önceden gündüz uyumuyodu demi gecede iyi uyuyomuş nasıl uyumaya başladı benim üç aylık olcak gündüz ıyursa yarım saat uyuyo ancak bi damla filan kullanıyo musunuz benim bebiştede süt alerjisi var diyet yapıyprum.Gündüz sürekli uyuyor desem yeri var canım akşamda 2 de mama veriyorm 7 yw kadar uyuyoe mama yiyiyor sonra tekrar 10 da uyanıyor
Kendi kendine düzene girdi canım daha önce bizim de gaz problemimiz vardı meğerse çocuk o yüzden çok huysuzmus gene hıysuz ama masallah eskiye göre çok daha iyi biz mamayı değiştirdik ve aguline diye bir gaz damlasına başladık onsam Sonra düzeldi birde ben hergün dışarı çıkarıyorum acık havayı alınca daha rahat uyuyor bunu da doktor tavsiye etmişti kaç aylık oldunuz sizMaşallah diyim öncelikle önceden gündüz uyumuyodu demi gecede iyi uyuyomuş nasıl uyumaya başladı benim üç aylık olcak gündüz ıyursa yarım saat uyuyo ancak bi damla filan kullanıyo musunuz benim bebiştede süt alerjisi var diyet yapıyprum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?