• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Şimdi uyuttum 15 dakika sonra uyandı
Çok sessiz bir ortam da mı uyutuyorsun birde gece uyuyacağı zaman Işık’ları kapatın ben beşiğine koyuyorum asla kucağıma almıyorum onunla göz TEMAsı kurmuyorum sadece sallıyorum bazen gece uykuya dalması bir saati geçiyor ama pes etmiyorum o şekilde uyuyor

Üçten sonra kaç saatte uyanıyo? Gündüz ne kadar uyuyo? Benşmki gündüz bazen hiç uyumuyo
Benimkide uyanmıyor hepsi birbirinden farlı uyanık oldupu tek saat aralığı 11 ile 3 arası gece onun dısında uykudan gözünü açamıyor hele gece 3 de yattıysa 12 ye kadar uyucak oluyor ama 8 gibi zorla kaldırıp orasını burasını sıkıp bir iki dakks endiriyorum sekeri düsmesin ddie

Kendi kendine düzene girdi canım daha önce bizim de gaz problemimiz vardı meğerse çocuk o yüzden çok huysuzmus gene hıysuz ama masallah eskiye göre çok daha iyi biz mamayı değiştirdik ve aguline diye bir gaz damlasına başladık onsam Sonra düzeldi birde ben hergün dışarı çıkarıyorum acık havayı alınca daha rahat uyuyor bunu da doktor tavsiye etmişti kaç aylık oldunuz siz
3 aylık olucaz haftaya uyuyan bebeklere imreniyorum hiç bi işimi yapamıyorum

Benimkide uyanmıyor hepsi birbirinden farlı uyanık oldupu tek saat aralığı 11 ile 3 arası gece onun dısında uykudan gözünü açamıyor hele gece 3 de yattıysa 12 ye kadar uyucak oluyor ama 8 gibi zorla kaldırıp orasını burasını sıkıp bir iki dakks endiriyorum sekeri düsmesin ddie
Masallah doğduğundan beri mi böyle çok şanlısınız

Masallah doğduğundan beri mi böyle çok şanlısınız
Aksine ben sansli görmüyorum neden bukadae uyuyo diye doktora bile gittik temiz cıktı genetik sanrım emmesi cok az uyku arası emse keske kilo alımı az. Oyüzden üstelik uyanık kaldığı saatlerde büyüme hormonunuj salgilandığı saatler herkes baska dertten muzdarip sanırım

Kendi kendine düzene girdi canım daha önce bizim de gaz problemimiz vardı meğerse çocuk o yüzden çok huysuzmus gene hıysuz ama masallah eskiye göre çok daha iyi biz mamayı değiştirdik ve aguline diye bir gaz damlasına başladık onsam Sonra düzeldi birde ben hergün dışarı çıkarıyorum acık havayı alınca daha rahat uyuyor bunu da doktor tavsiye etmişti kaç aylık oldunuz siz
Damladan ben de mi alsam ya acaba fayda eder mi ki

Aksine ben sansli görmüyorum neden bukadae uyuyo diye doktora bile gittik temiz cıktı genetik sanrım emmesi cok az uyku arası emse keske kilo alımı az. Oyüzden üstelik uyanık kaldığı saatlerde büyüme hormonunuj salgilandığı saatler herkes baska dertten muzdarip sanırım
Orası da öyle ama uyumayan çocukta çok zor tek bakıyorum bi de her iş kalıyo bi de bugünler geçmicekmiş gibi hiç uyumucak gibi geliyo ama üç ay geçti işe başlıcam bi de nasıl olcak uykusuz bilmiyorum

Orası da öyle ama uyumayan çocukta çok zor tek bakıyorum bi de her iş kalıyo bi de bugünler geçmicekmiş gibi hiç uyumucak gibi geliyo ama üç ay geçti işe başlıcam bi de nasıl olcak uykusuz bilmiyorum
Tabikisi hepsinin zorluğu ayrı ama benim umudum var 4 aydab sonra düzene gircekler inş

Merhaba kızlar konu annelikle alakalı değil ama biz burda aile gibi olduk artık. Kardeşimin psikoljik rahatsızlıgı var. Dokotrlat takıntı diyor sürekli birine küfür ediyor kendi kendi kendine konuşuyor. İstanbulda 4 farklı doktora götürdük ama şifa olmadı. Sizin duydugunuz iyi bir psikiyatr var mı???İstanbulda. Manevi olarak da okunması gereken birdua barsa bildiğiniz benimle paylaşır mısınız?? Çoküzülüyorum

Merhaba kızlar konu annelikle alakalı değil ama biz burda aile gibi olduk artık. Kardeşimin psikoljik rahatsızlıgı var. Dokotrlat takıntı diyor sürekli birine küfür ediyor kendi kendi kendine konuşuyor. İstanbulda 4 farklı doktora götürdük ama şifa olmadı. Sizin duydugunuz iyi bir psikiyatr var mı???İstanbulda. Manevi olarak da okunması gereken birdua barsa bildiğiniz benimle paylaşır mısınız?? Çoküzülüyorum
Csnım sanırım obsesif Haydarpaşa numune hastanesinin psikiyatri doktorları çok iyi oraya gittiniz mi

Aciyorum tv yi niloyayi dkkatni cekiyo renkler izliyo tvnin onune birakip oglumda yapmadigima pisman oldum hic uyumuyordu bensiz masallah bu uyuyo tv yi acip brktigimda koltga yanimda karsiya bakiyor
Canım bu yaşta tv pek hoş olmayan sonuçlar doğurabiliyor dikkatli olmak lazım.

Maşallah canım cok güzel bu göbek doğum yapmamış olanda da var
Eki Görüntüle 2130375 Kızlar bana bir yorum lütfen konumuz ile alakasız ama Nisan’ın 21 inde dügün var giyeceğim elbise nasıl sizce malüm Doğum yaptık kilo verdim eski kiloma döndüm ama hala biraz göbeğim var

Back