• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Eki Görüntüle 2130375 Kızlar bana bir yorum lütfen konumuz ile alakasız ama Nisan’ın 21 inde dügün var giyeceğim elbise nasıl sizce malüm Doğum yaptık kilo verdim eski kiloma döndüm ama hala biraz göbeğim var
Bence gayet zarif görünüyorsun çabuk toparlanmışsın ne güzel beğendim ben havalı bi elbise değil ama sade ve zarif

kizlar merhaba,bebeklerinizin gaz durumlari aglamalari ne durumda.artik cok bunalmis durumdayim.kac tane damla denedim hic biri fayda etmedi.kac tane doktora gittik bugun en sonunda doktor arastirma hastanesine gasttoroloji bolumune git ben bu kadar aglayan bi bebek gormedim dedi.suan probiyotik damla gaz damlasi reflusu icin toz sindirim sistemi icin surup kullaniyorum genede aglama krizlerine cozumum yok.bide gecenlerde bezindeki idrarinda kan vardi.kum dokmus.o kadar cok emen bebek olmasina ragmen yetersiz beslenme dedi doktor.mamaya basladik.bugun 4.gun hala kakasini yapmadi.10 gunr kadar normal dedi doktor.sut urunleri diyetine basliyorum eger oda fayda etmezse gastroloji bolumune gidecegiz.artik cikmazda hissediyorum kendimi.
Allah yardımcın olsun çok zor bi durum benim bebişim 15 gündür hasta ağlama krizleri yaşıyor ben hayattan soğudum ağlayan bebek çok zormuş

kizlar merhaba,bebeklerinizin gaz durumlari aglamalari ne durumda.artik cok bunalmis durumdayim.kac tane damla denedim hic biri fayda etmedi.kac tane doktora gittik bugun en sonunda doktor arastirma hastanesine gasttoroloji bolumune git ben bu kadar aglayan bi bebek gormedim dedi.suan probiyotik damla gaz damlasi reflusu icin toz sindirim sistemi icin surup kullaniyorum genede aglama krizlerine cozumum yok.bide gecenlerde bezindeki idrarinda kan vardi.kum dokmus.o kadar cok emen bebek olmasina ragmen yetersiz beslenme dedi doktor.mamaya basladik.bugun 4.gun hala kakasini yapmadi.10 gunr kadar normal dedi doktor.sut urunleri diyetine basliyorum eger oda fayda etmezse gastroloji bolumune gidecegiz.artik cikmazda hissediyorum kendimi.

Canım en başından beri gazlı ve ağlama krizlerine giren bebeğim var. Damlalar denedik. Sonra laktoz intoleransondan şüphelendik. Ama en son mukuslu kakayı görünce besin alerjisi olduğundan şüphelendik. Tahliller temiz çıktı ama bu aylarda alerji tahlilleri doğru sonuç vermiyor. Dr diyete başlattı beni. Süt ürünleri, dana eti, kuruyemiş, susamlı ürünler, yumurta tüketmiyorum ve inanır mısın kızım rahatladı. Damlaların hepsini bıraktık. Yavrumun derdi benim yediklerimmiş. Şimdi 4.aya kadar böyle devam edeceğiz sonra basamak basamak tüketmeye başlayacağım. Tabii bu arada kalsiyum ve demir hapına başladım. Bence süt ürünlerini keserek bir başla en azından sonuçlar çıkana kadar. Biz ertesi gün rahatlamayı görmeye başladık

Canım en başından beri gazlı ve ağlama krizlerine giren bebeğim var. Damlalar denedik. Sonra laktoz intoleransondan şüphelendik. Ama en son mukuslu kakayı görünce besin alerjisi olduğundan şüphelendik. Tahliller temiz çıktı ama bu aylarda alerji tahlilleri doğru sonuç vermiyor. Dr diyete başlattı beni. Süt ürünleri, dana eti, kuruyemiş, susamlı ürünler, yumurta tüketmiyorum ve inanır mısın kızım rahatladı. Damlaların hepsini bıraktık. Yavrumun derdi benim yediklerimmiş. Şimdi 4.aya kadar böyle devam edeceğiz sonra basamak basamak tüketmeye başlayacağım. Tabii bu arada kalsiyum ve demir hapına başladım. Bence süt ürünlerini keserek bir başla en azından sonuçlar çıkana kadar. Biz ertesi gün rahatlamayı görmeye başladık
Canım ne kaldı ki yiyecek
Ben bebeğim gazlı diye zaten bir kaç şey yiyorum senin saydiklarini
Onları da çıkarırsam hayatımdan aç oturacağım resmen

Emziren anneler bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz, çoğumuz 3aylık olduk ya da olmak üzereyiz. Nasıl ayarlıyorsunuz emzirme sürelerinizi?

Canım ne kaldı ki yiyecek
Ben bebeğim gazlı diye zaten bir kaç şey yiyorum senin saydiklarini
Onları da çıkarırsam hayatımdan aç oturacağım resmen
zeytin ekmek biber yeşillik kahvaltı menüm :)
Akşamları genelde kuzu eti ve yanına patatesli bir şeyler tüketiyorum. İçim dışım patates oldu :) beni zorluyor diyet ama rahatladığını görünce değiyor canım.

Emziren anneler bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz, çoğumuz 3aylık olduk ya da olmak üzereyiz. Nasıl ayarlıyorsunuz emzirme sürelerinizi?

Biz daha 2 ay 4 günlüğüz

2 saatten önce verme demişti hatta 3 saate bile dayanır demişti doktor.

2 saatten önce isterse aynı göğüs veriyorum onun dışında diğer goguse geçiyorum

Belli olmuyor bazen rahat dayanıyor acıkmiyor istemiyor bazen de bıraksan 30 dk bi emecek o da gaz problemi yapıyor özellikle aksamlari

Gündüz sürekli uyuyor desem yeri var canım akşamda 2 de mama veriyorm 7 yw kadar uyuyoe mama yiyiyor sonra tekrar 10 da uyanıyor
Maşallah diyim öncelikle önceden gündüz uyumuyodu demi gecede iyi uyuyomuş nasıl uyumaya başladı benim üç aylık olcak gündüz ıyursa yarım saat uyuyo ancak bi damla filan kullanıyo musunuz benim bebiştede süt alerjisi var diyet yapıyprum.

Maşallah diyim öncelikle önceden gündüz uyumuyodu demi gecede iyi uyuyomuş nasıl uyumaya başladı benim üç aylık olcak gündüz ıyursa yarım saat uyuyo ancak bi damla filan kullanıyo musunuz benim bebiştede süt alerjisi var diyet yapıyprum.
Kendi kendine düzene girdi canım daha önce bizim de gaz problemimiz vardı meğerse çocuk o yüzden çok huysuzmus gene hıysuz ama masallah eskiye göre çok daha iyi biz mamayı değiştirdik ve aguline diye bir gaz damlasına başladık onsam Sonra düzeldi birde ben hergün dışarı çıkarıyorum acık havayı alınca daha rahat uyuyor bunu da doktor tavsiye etmişti kaç aylık oldunuz siz

Back