- 9 Mayıs 2017
- 215
- 156
- 103
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde bir sorun olmadi.zaten damla gibi agizdan veriliyor.Kızlar rota virusu aşısı diğer aşılar gibi ateş vs gibi sonrasında bir belirtisi var mı acaba biz aşı günü ya da aşıdsn sonrakı gün dısarı cıkmayı planlıyoruz aksamda. Uzın zamandır evdeyiz Ama aşıda boyle durumlar olabiliuosa cıkmayalım diye danışmak istedim
Bizdede cok rahatsizlik yapmadi sadece karni guruldadi biraz mizirdandi okadar .Kızlar rota virusu aşısı diğer aşılar gibi ateş vs gibi sonrasında bir belirtisi var mı acaba biz aşı günü ya da aşıdsn sonrakı gün dısarı cıkmayı planlıyoruz aksamda. Uzın zamandır evdeyiz Ama aşıda boyle durumlar olabiliuosa cıkmayalım diye danışmak istedim
Aynı gün mü yaptı peki. Biz aşı oldugu gün dısarı cıkmayı dusunuyoruz da ilk defa cıkıcaz bide aşıdan dolayı mızmız olursa cıktıgımıza deymez bişiy anlamayız emin olamadım oyuzdenBizdede cok rahatsizlik yapmadi sadece karni guruldadi biraz mizirdandi okadar .
Evet canım bize de 3 gün banyo yasak dendi yaptırmadık bizdeKızlar merhaba Benim yarın Bebeğimin ikinci ay aşısı var Sağlık ocağındaki hemşire geçen ay bebeği yıkayıp getir sonra 3 gün banyo yasak demişti size de böyle bir şey denildi mi.Banyo asıdan hemen önce mi yapılmalı bir gün önce de yapılabilir mi
Ben çıkarıyorum canım hava çok soğuk olmadığı sürece zaten doktorum da bebegin her gün dışarı çıkması gerektiğini savunan bir adamKızlar bebeklerinizi dışarıya hava aldırmaya cıkartıyor musunuz?
Ayni gün ve ertesi gün karninin agridigini hissettim evet ama cok huysuz degildi..birde her bebek farkli tepki verebilir illa sende olucak diyemem yada hic bisey olmuyacakda diyemem tabiAynı gün mü yaptı peki. Biz aşı oldugu gün dısarı cıkmayı dusunuyoruz da ilk defa cıkıcaz bide aşıdan dolayı mızmız olursa cıktıgımıza deymez bişiy anlamayız emin olamadım oyuzden
Evet ben oglen gunesinde balkona cikiyorum 5 dakka falan hava alması icin..bixim doktorda acik havada gezdir bisey olmaz diyor burun tikanikligina iyi geliyor hemdeKızlar bebeklerinizi dışarıya hava aldırmaya cıkartıyor musunuz?
Csnım benim de 2 gün önce atak haftası idi sanırım böyle bir huzursuzluk görmedim bizde yarın 90 günlük olacağızKızlar 12.haftadayız. Yani atak haftası :/ tüm özellikleri dibine kadar yaşıyoruz. Hayırlısıyla tez zamanda atlatsak inşAllahAmin
Aksamdan banyo yaptir. Sabah asiya gidersiniz zaten asidan sonraki 3 gun yikama cunku koluna deri altina asi yapiolar. Ona su degmemesi gerek. O ool haric heryerini yikayabilirsinKızlar merhaba Benim yarın Bebeğimin ikinci ay aşısı var Sağlık ocağındaki hemşire geçen ay bebeği yıkayıp getir sonra 3 gün banyo yasak demişti size de böyle bir şey denildi mi.Banyo asıdan hemen önce mi yapılmalı bir gün önce de yapılabilir mi
Çok çok geçmiş olsun, inşallah bişeyciği yoktur kuzunun57 günlük oğlum ben mutfaktayken koltuktan düştü. Çok üzgünüm . Şimdiye kadar yapabildiği herşeyi yapabiliyor, kötü bir belirti de yok ama yine de korkuyorum :/ Benim gibi tedbirsiz davranmayın arkadaşlar
8.haftada bu kadar zor geçmemişti bu sefer zorlanıyoruz, sağlıkla atlatalım inşallah iyi olsun kuzucuklarımızCsnım benim de 2 gün önce atak haftası idi sanırım böyle bir huzursuzluk görmedim bizde yarın 90 günlük olacağız
ben piyanolu oyun halısı olandan aldım çok eğlenceli :)Kızlar oyun halısı aldınız mı beğendiğiniz bi ürün var mı ya da?
Ya cok üzüldm inanmın cok gecmis olsun ama dönemiyorda nasıl oldu57 günlük oğlum ben mutfaktayken koltuktan düştü. Çok üzgünüm . Şimdiye kadar yapabildiği herşeyi yapabiliyor, kötü bir belirti de yok ama yine de korkuyorum :/ Benim gibi tedbirsiz davranmayın arkadaşlar
İnsallah canım8.haftada bu kadar zor geçmemişti bu sefer zorlanıyoruz, sağlıkla atlatalım inşallah iyi olsun kuzucuklarımız
Biz aldık canım tiny love ın.Kızlar oyun halısı aldınız mı beğendiğiniz bi ürün var mı ya da?