• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cok yanliş yapıyorsunuz bence. Mecbur dediniz ama yapmayın başka bir yol bulun..
Zaten hem uzak mesafede birakiyorum hem biraktigimdada 1 dakka sonra uyuyor cok mu zararliymis bilmiyordum ben fazla bakmadigi icin önemsememistim uyudugundan dolayi oyle yapiyim madem zararli baska birsey yapiyim odada kalir tv karsisina koyupta ses acmiyim dikkatini cekmesin ozaman

2 2306 kayınvaliden çok ek gıda verme meraklısı ise onun yanında YouTube dan doktorların ek gıda ile ilgili videolarını izlet 6 aydan önce faydası değil zararı var belki izlerse sakinleşir verme konusunda

Aaaa bunu yapayım benn.
Tavsiye edenlerin cocuklari 45 50 yasinda suan.

Kızlar göğüs ucu yaram 2 ay oldu geçmiyor:KK43:( lansinoh garmastan ayva çekirdeği her şeyi deniyorum geçmiyor:KK43:( ne yapmam lazım çok kötüyüm emziremiyorum

Once 1 meme ver. Diğerine krem sür. Akşam a kadar böyle yap . Geçer.
Benim öyle geçti.

Bu arada tv uygun değil.

Cok yanliş yapıyorsunuz bence. Mecbur dediniz ama yapmayın başka bir yol bulun..
Cizgi film ve reklamlar bizim goremedigimiz bebek ve cocuklars ozel uretilmis bazen sapkinca isaretlerle dou isterseniz bir internet arastirmasi yapin cok kcuk aylarda izletilmesi beyin kodlarini degistirio cinsel kimlik sorunlarina sebep oluyor die bir yazi okumustum...her yastacok iyi degil ama minicik benek icin cok zararli o kesin

Günaydın kızlar bir kaç defadır bebeğimin idrarını yaptıgı yerde pempemsi leke görüyordum bezin dokusu dedim heralde. Dün başka marka bir bez kullandım bu sabah o leke yine vardı. İdrarından kan mı var acaba ?? Böyle bir durumla karşılaşan var mı??

Cizgi film ve reklamlar bizim goremedigimiz bebek ve cocuklars ozel uretilmis bazen sapkinca isaretlerle dou isterseniz bir internet arastirmasi yapin cok kcuk aylarda izletilmesi beyin kodlarini degistirio cinsel kimlik sorunlarina sebep oluyor die bir yazi okumustum...her yastacok iyi degil ama minicik benek icin cok zararli o kesin
Bunu ogrendigim iyi oldu cok tesekkurler bilgileriniz icin

Günaydın kızlar bir kaç defadır bebeğimin idrarını yaptıgı yerde pempemsi leke görüyordum bezin dokusu dedim heralde. Dün başka marka bir bez kullandım bu sabah o leke yine vardı. İdrarından kan mı var acaba ?? Böyle bir durumla karşılaşan var mı??
gecmis olsun.bende ayni durumu yasadim.bezle alakali bi durum degil.mutlaka doktora gitmelisin bide bol bol emzir

Canım doktor ne dedi size neden oluyırmuş??
canim ultrasonla organlara bakildi.idrar testi yapildi.senin bebegin belki baska sebeptendir.benim ki kum dokmus.doktor kum demiyo tibbi terim kullaniyor kristal falan diyo ama halk dilinde kum yani.yetersiz beslenme dedi.ailede varmi dedi zaten benim hamileligimde tas agrisina dayanamayip sezaryan olmustum.sen mutlaka doktora git belki baska biseydir.

Canim benim oglumdada oluyodu kan sanip korkmustum ama bizede doktor kristal falan filan dedi yani kum döküyo ama cok onemli derecede degildi idrar kulturunde enfeksiyon cıktı böbreklerine falan hep baktilar ..yani bezle beraber doktora git ve kultur yaptir mutlaka illa bisi olcak demiyorum ama onemli bi konu ihmal etmemek lazim
Bizim oglanin pipisinde darlik ve yapisiklikda vardi gerci sunnet oldu enfeksiyon olmasin diye yaptirin dedi doktor.

Kızlar bir kaç gündür bebegim iştahsız ben hastayım acaba benden onada mu geçti onun haricinde bir sıkıntısı Yok çok şükür ama ben tedirgin oldum sürekli hastaneye de götürmek istemiyorum

Kızlar az önce acilden geldik çok canım sıkkın sise Bugun mama yemiyor ama keyfi yerinde diye yazdıktan 1 saat Sonra yavrum çığlıklar la uyandı uykudan hastane evimize çok yakın Allah’tan zor attık kendimİzi kulakları iltihaplanmış ve antibiyotik verdi kullanmam gerektiğini söyledi bakalım ne olacak insallah çocuğum uyur bu gece ağrısı olmadan

Kızlar az önce acilden geldik çok canım sıkkın sise Bugun mama yemiyor ama keyfi yerinde diye yazdıktan 1 saat Sonra yavrum çığlıklar la uyandı uykudan hastane evimize çok yakın Allah’tan zor attık kendimİzi kulakları iltihaplanmış ve antibiyotik verdi kullanmam gerektiğini söyledi bakalım ne olacak insallah çocuğum uyur bu gece ağrısı olmadan
cok gecmis olsun

Allah şifa versin

Cok gecmis olsun kiyamam hemen gecer insallah

Aciyorum tv yi niloyayi dkkatni cekiyo renkler izliyo tvnin onune birakip oglumda yapmadigima pisman oldum hic uyumuyordu bensiz masallah bu uyuyo tv yi acip brktigimda koltga yanimda karsiya bakiyor
Sadece televizyon degil 2 yasina kadar bebeklerin ekran olan hicbir seye ne telefon ne bilgisayar ne televizyon bakmamalari gerektigini okudum. Daha cok kucukler ve onlar icin cok fazla hareketli, sesli, ışıklı şeyler ozellikle de televizyon. Yani cok fazla uyarana sahip. Simdi onca seyi izleyip yorulup uyuyor olabilir ama ilerde huzursuzluklari artabilir.

Back