• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar. Göz doktoruna gideniniz var mı? Nasıl bi muayene oluyor merak ediyorum

Günaydın kızlar. Göz doktoruna gideniniz var mı? Nasıl bi muayene oluyor merak ediyorum
Csnım biz yeni gittik retinanın yerine oturup oturmadığına ve katarak oluşup oluşmadığına bakıyor bir cihaz yardımı ile birde ışık tutarak ışığı takip edip etmediğine bakıyor asıl muayene 6. Ayında dedi bize göz doktorumuz

Ben canım mama veriyorm maksimum 3 saatte bir ama bu ara saatleri uzatmaya çalışıyor sanırım kendi kendine b

Ayni bende öyle veriyorum canim ama mama üzerindeki saatlere hic uymuyor mesela 5 ölçek yazıyorsa oğlum 3 iciyor 5 saatte birse 3 saatte bir içiyor.

57 günlük oğlum ben mutfaktayken koltuktan düştü. Çok üzgünüm . Şimdiye kadar yapabildiği herşeyi yapabiliyor, kötü bir belirti de yok ama yine de korkuyorum :/ Benim gibi tedbirsiz davranmayın arkadaşlar :KK43:
Canım geçmiş olsun benimde başıma geldi yastıkta sallayıp bırakmıştım ters dönmüş kolu altında kalmıştı günlerce aglamistim. Dizi anlıyorum.umarim biseyi yoktur

Csnım biz yeni gittik retinanın yerine oturup oturmadığına ve katarak oluşup oluşmadığına bakıyor bir cihaz yardımı ile birde ışık tutarak ışığı takip edip etmediğine bakıyor asıl muayene 6. Ayında dedi bize göz doktorumuz
Göze bir damla damlatılıyomuş falan nette öyle birşeyler yazıyodu, sizde öyle olmadı galiba

Canım geçmiş olsun benimde başıma geldi yastıkta sallayıp bırakmıştım ters dönmüş kolu altında kalmıştı günlerce aglamistim. Dizi anlıyorum.umarim biseyi yoktur
Yok Allah'a şükür.. Benimki de gördüğümde sağa dönük yatıyordu. Allah korumuş bebeklerimizi.

Kızlar bebeklerinizi dışarıya hava aldırmaya cıkartıyor musunuz?
Evet, daha 40i cikmadan 6-7 defa cikmistik, 40indan sonra da neredeyse hemen hemen her gun, en az yarim saat kadar cikiyoruz dolasip geliyoruz. Bayagi uzun gezmelerimiz de oluyor haftasonu piknikler, haftaici pazar ve market alisverisi... Kapali alanda oyle temiz hava alamasa da 2 sefer 2-3 saatligine avm'ye de gittigimiz oldu. 2 sefer de metro ve marmarayla 1 saatten fazla yolculuk da yaptik. Bayagi alistik gezmeye, boyle de devam eder insaallah.

Aynen canım bana da boşa kuruntu gibi geldi :)

Canim emzirme döneminde prokaktin yüksekliği adet döngüsünü değiştirir hiç endiselenme

Canım korunmuyorvmusun yeni Doğum yaptığın dönem en tehlikeli dönem çok dikkat etmek gerekiyor bebeğe haksızlığı geçtim senin de bedeninin bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum
Tahmin ettigim gibi bosuna erkenden tedirgin olmusum, adet oldum sonunda.

kizlar merhaba,bebeklerinizin gaz durumlari aglamalari ne durumda.artik cok bunalmis durumdayim.kac tane damla denedim hic biri fayda etmedi.kac tane doktora gittik bugun en sonunda doktor arastirma hastanesine gasttoroloji bolumune git ben bu kadar aglayan bi bebek gormedim dedi.suan probiyotik damla gaz damlasi reflusu icin toz sindirim sistemi icin surup kullaniyorum genede aglama krizlerine cozumum yok.bide gecenlerde bezindeki idrarinda kan vardi.kum dokmus.o kadar cok emen bebek olmasina ragmen yetersiz beslenme dedi doktor.mamaya basladik.bugun 4.gun hala kakasini yapmadi.10 gunr kadar normal dedi doktor.sut urunleri diyetine basliyorum eger oda fayda etmezse gastroloji bolumune gidecegiz.artik cikmazda hissediyorum kendimi.

06183AA1-ACF7-4EFF-A3B3-17B600DDF522.jpeg
Kızlar bana bir yorum lütfen konumuz ile alakasız ama Nisan’ın 21 inde dügün var giyeceğim elbise nasıl sizce malüm Doğum yaptık kilo verdim eski kiloma döndüm ama hala biraz göbeğim var

kizlar merhaba,bebeklerinizin gaz durumlari aglamalari ne durumda.artik cok bunalmis durumdayim.kac tane damla denedim hic biri fayda etmedi.kac tane doktora gittik bugun en sonunda doktor arastirma hastanesine gasttoroloji bolumune git ben bu kadar aglayan bi bebek gormedim dedi.suan probiyotik damla gaz damlasi reflusu icin toz sindirim sistemi icin surup kullaniyorum genede aglama krizlerine cozumum yok.bide gecenlerde bezindeki idrarinda kan vardi.kum dokmus.o kadar cok emen bebek olmasina ragmen yetersiz beslenme dedi doktor.mamaya basladik.bugun 4.gun hala kakasini yapmadi.10 gunr kadar normal dedi doktor.sut urunleri diyetine basliyorum eger oda fayda etmezse gastroloji bolumune gidecegiz.artik cikmazda hissediyorum kendimi.
Canım bizim kısmen aZaldı 3. Ayımız bitti bugun 4 gündür kaka yapmoyor ise ondan da ağlar zeytinyağı ve kulak çubuğu ile poposunu uyar canım bize de en son gittiğimiz doktor aguline diye bir şurup verdi onun ile rahat ettik birde aptamil comformil mamaya geçtik sürekli gaz cıkarıyor artık o mamayı dene derim eğer mama kullanıyor isen

Bazen bebekler sitresten ağlarmış ve sebep bulunmazmış benim iki yeğenimde de öyleydi yengem sinirsen atardı yatağa bebeği çağlayanla kadar ağlardı kızı . Acile giderlerdi çıkmazdı bir şey. Ayşe Öner’in gaz masajını tavsıye ederim bize o iyi geldi

Göze bir damla damlatılıyomuş falan nette öyle birşeyler yazıyodu, sizde öyle olmadı galiba
Slm bizde olduk göz muayenesi..arkadasin dedigi gibi kuş sesleri çıkaran ışıklı bi cihaza baktirdi..gözlerini yakindan iyice inceledi kirpiklerinin aralarına falan dikkatle bakti...göz damlası damlatti 15 dakka bekledik yine o ısıklı cihaxa baktirdi takip edip etmedigine sonrada az astigmat var 6ncı ayda tekrar bakalim dedi..insalah ilerleme olmaz cok üzüldüm bana cekmiş galiba benimde gözlerim baya bozuk :(
Simdiden onlem almakta fayda var

Canım ben 2ayı biraz gecene kadar 2parça giydiriyordum. Tulum giydiğinde içine bir zıbın bir pantolon gibi. Veya çift kat üst çift kat alt gibi.. yaklaşık 2-3haftadır azaltayım diyorum ev sıcak diye yani senin söylediğin gibi giydiriyorum aslında ayakları ve bacakları soğuk oluyor. Senin kızın soğuk mu peki?
Genelde fırın gibi :D

Eki Görüntüle 2130375 Kızlar bana bir yorum lütfen konumuz ile alakasız ama Nisan’ın 21 inde dügün var giyeceğim elbise nasıl sizce malüm Doğum yaptık kilo verdim eski kiloma döndüm ama hala biraz göbeğim var
Taş gibisin cnm maaşallah :) güzel olmuş. Tepeden bi topuz iyi gider bu elbiseye. Kırmızı ruju unutma

Eki Görüntüle 2130375 Kızlar bana bir yorum lütfen konumuz ile alakasız ama Nisan’ın 21 inde dügün var giyeceğim elbise nasıl sizce malüm Doğum yaptık kilo verdim eski kiloma döndüm ama hala biraz göbeğim var
Masallahin var cok guzel olms ben cok kiloluyum zaten esim manda der bana ins zayiflarim bende senn gibi :)

Back