Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde bulantım falan yok 2 gün tuttum dün iftarda resmen kriz geçirdim bi bardak su içtim sadece üşüme titreme baş ağrısı mide bulantısı çok kötü oldum eşimde kızdı bana tutma diye ben bugün tutmadım iyiyim çok şükürCanım fetva vermek bana düşmez ama hamilelikte oruç farz değil. Bende gram mide bulantısı yok maşallah ama ben oruç tutmuyorum. Çünkü sürekli hasta oluyorum dün kan tahlilinde doktor susuzluktan ölüyo vücudun resmen bol b ol su içti. Bu dönemde hamilelige alışırken vücut garip tepkiler veriyor. Bebeğinide kendini de heder etme bence. O sana emanet.
Valla bende çocukluğumdan beri orucumu tutarım ama hamilelik başka. Canımın parçasının benim sağlığıma ihtiyacı var. Hamileliğimi öğreneli 1 ay oldu. Bi sürü sıkıntı yaşadım. İdrar yolu enfeksiyonu, ateş yükselmesi, ishal, öksürük ve doktora gittiğimde vücudun hamileliğe alışma süreci diyor. Vücut tamamen değişiyor demekki normalde çünkü böyle sürekli hasta olan biri değilimdir.Canım benimde bulantım falan yok 2 gün tuttum dün iftarda resmen kriz geçirdim bi bardak su içtim sadece üşüme titreme baş ağrısı mide bulantısı çok kötü oldum eşimde kızdı bana tutma diye ben bugün tutmadım iyiyim çok şükür
hangi hastaneler de muayene oluyorsunuz ve memnunmusunuz
iStanbul anadolu yakasında oturuyorum cakmak erdeme gidiyorum Sevil hanıma güler yüzlü tecrübeli bir bayan bende tavsiye üzerine gittim kendilerinehangi hastaneler de muayene oluyorsunuz ve memnunmusunuz
Bende aynı durumdayım malesefNe yesem mıdem bulanıyo yemesem olmuyo kusmak da yok sadece bulanıyo cok rahatsızım
Merhaba;Aynen idrar yolu enfeksiyonu da yaşadım zaten daha hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesinde. Vücudun hamilelige alışma süreciymiş galiba..
ankara mı canım?
Ben ortadogu hastanesine gideceğim sultan pınar dündar öncesinde de bol bol gitmiştim enerjimiz tutuyor bizim o kadınla inşallah hamile kaldıktan sonra da devam eder (daha gitmedim ilk muayene bu cumartesi inşallah)
medical park = pınar ve aylin hanım
sincan koru = hüseyin bey
eryaman hastanesi = oscar bey
lokman hekim = bahar hanım
önerilen isimler arasında
tabii cukurambar koru, medisana guven tobb vs vs var da fıyatlar ucuk dıye yazmadım
Hayır canım sadece bol bol su iç demişti.Merhaba;
Ben de bugün bir yanma hissediyorum ben de oldum sanırım. herhangi bir ilaç verdi mi doktorunuz?
Canım oruçtan degıl yemek yiyince mıdem bulanıyor zaten benımCanım fetva vermek bana düşmez ama hamilelikte oruç farz değil. Bende gram mide bulantısı yok maşallah ama ben oruç tutmuyorum. Çünkü sürekli hasta oluyorum dün kan tahlilinde doktor susuzluktan ölüyo vücudun resmen bol b ol su içti. Bu dönemde hamilelige alışırken vücut garip tepkiler veriyor. Bebeğinide kendini de heder etme bence. O sana emanet.
evet ankara canım doktorların muayane ve doğum üçretleri nasıl acaba birde bana ankatıp cebeci veya hacettepe diyorlar ama karar veremiyorum
Ben Ankara medicanada Türkan Hanıma gittim ilk kontrole haftaya yine ona gitmeyi düşünüyorum.Kibar ve rahat bir bayan.Ama hala emin değilim doktor araştırıyorum bir yandan.hangi hastaneler de muayene oluyorsunuz ve memnunmusunuz
Merhaba;
Ben de bugün bir yanma hissediyorum ben de oldum sanırım. herhangi bir ilaç verdi mi doktorunuz?
Hayır canım sadece bol bol su iç demişti.
Hayırlı uğurlu olsun canımAllah hepimize kolaylıklar versinSlm kızlar
Allahım izin verirse ben de ocak annesi olacağım inşallah
ilk bebeğim 15. ayda yüzümü güldüren mucizem.
Ankaradan katılıyorum ve herkese şimdiden kolay doğumlar diliyorum
ha bi de su içmeyi asla ihmal etmeyin
NOT: sat 18 nisan
beklenen doğum tarihi : 23 ocak:) ha bi de agustos da 30 olacağım ama mümkünse 29 yazalımm
Hayırlı uğurlu olsun canımAllah hepimize kolaylıklar versin