• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Slm kızlar

Allahım izin verirse ben de ocak annesi olacağım inşallah:nazar:

ilk bebeğim 15. ayda yüzümü güldüren mucizem.:nazar:

Ankaradan katılıyorum ve herkese şimdiden kolay doğumlar diliyorum :KK45:

ha bi de su içmeyi asla ihmal etmeyin :KK36:

NOT: sat 18 nisan
beklenen doğum tarihi : 23 ocak:) ha bi de agustos da 30 olacağım ama mümkünse 29 yazalımm :KK45:
hosgeldın canım ben de ankaradanım :) 27 yasındayım sen hangı hastane ve doktora gıdıyorsun :)

Merhabalar kızlar... Benim ilk başlarda herhangi bir sıkıntım yoktu ama son 10 gündür midem bir değişik bulantı hissi gibi ama değil gibi de...Saat başı bişeyler ağzıma atıyorum yoksa midem çıldırıyor..Devamlı uyumak istiyorum.İş güç yapmaya dermanım yok. Arada kasıklarım ağrıyor.Sanırım 3. ay bitene kadar bu sıkıntılar sürecek...Hareketsiz olmak iyi mi bilemiyorum biran evvel yürüyüşe ve hamilelik pilatesine başlamak istiyorum...Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.Tüm hamişlere Allah kolaylık versin :anneadayı::KK200:
canım hamıleleık platesıne ne zaman baslanıyor bende yapmak ıstıyorum

hosgeldın canım ben de ankaradanım :) 27 yasındayım sen hangı hastane ve doktora gıdıyorsun :)

daha gitmedim ama ortadoğu hastanesi sultan pınar dündar gideceğim canım rahim filmimi de o çekmişti önceden de gidiyordum ilk randevum bu cumartesi. İnşallah hamilelik sürecinde de enerjimiz uyuşur yine :)

Selam kızlar
Yiyemeyenler için söyleyim geçen doktora gittiğinde karnını doyuracak kadar ye yeter tansiyonum düşmesin dedi ben salata ve meyve ile besleniyorum ama 1-2 lokma olsun midene bir şey giriyor sonuçta dedi

İlk 3 ay gibi bir süre benek bizden beslenmiyor , bebeğe yarayacak diye yemek bize kg olarak geri döner

Selam kızlar
Yiyemeyenler için söyleyim geçen doktora gittiğinde karnını doyuracak kadar ye yeter tansiyonum düşmesin dedi ben salata ve meyve ile besleniyorum ama 1-2 lokma olsun midene bir şey giriyor sonuçta dedi

İlk 3 ay gibi bir süre benek bizden beslenmiyor , bebeğe yarayacak diye yemek bize kg olarak geri döner

aynen çok güzel yazmışsınız

yiyebilen arkadaşlar için de ben yazayım:kk77:

ilk etapta sadece 100 kalori arttırmak yeterli arkadaşlar et olsun but olsun afiyet olsun diye boş kalorili şeyler yemeyelim :)

gönül ister her gün süt yumurta et sebze kuruyemiş olsun tabii ama kararında ölçülü abartmadan :):halay:

daha gitmedim ama ortadoğu hastanesi sultan pınar dündar gideceğim canım rahim filmimi de o çekmişti önceden de gidiyordum ilk randevum bu cumartesi. İnşallah hamilelik sürecinde de enerjimiz uyuşur yine :)
ınsallah canım hepımızın hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah

canım hamıleleık platesıne ne zaman baslanıyor bende yapmak ıstıyorum
Ben de birşeyler yapmak istiyorum sanırım ilk üç aydan sonra öneriliyor.plates alıp evde birşeyler yapılabilir mi acaba.birçok video var nette.sizler nasıl birşey düşünüyorsunuz bir yere falan mı gideceksiniz?

Kızlar merhaba. UZuuun bir süredir giremiyordum siteye. Bulantılarım beni benden aldı. Ama şimdi elhamdulillah Ramazan hatrına azaldı. Oruç beni şimdiye kadar zorlamadı. Tutma yükümlülüğüm Yok. Ama bebeğim karnımda bu manevi atmosferi hissetsin istedim. Dayanamazsam zaten zorlamanın bi anlamı Yok. Bozarım. Bulantım en fazla 20 gün sürdü diyebilirim. Bu son 4 gündür hiç bi sıkıntım Yok çok şükür. Bir de bulantısı olan arkadaşlar için bi Önerim var. Arkadaşımın eşi doktor o tavsiye etti. Kiviyi temiz yıkayıp kabuklarıyla rendeden geçirip yiyince bulantı anında kesiliyormuş ve kısa sürüyormuş. Ben deneyemeden bulantım kesildi ☺️ Bu da bir Öneri olsun. Yen'i anma adayları katılmış aramıza. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı. Hayırlı Ramazanlar

Kızlar merhaba. UZuuun bir süredir giremiyordum siteye. Bulantılarım beni benden aldı. Ama şimdi elhamdulillah Ramazan hatrına azaldı. Oruç beni şimdiye kadar zorlamadı. Tutma yükümlülüğüm Yok. Ama bebeğim karnımda bu manevi atmosferi hissetsin istedim. Dayanamazsam zaten zorlamanın bi anlamı Yok. Bozarım. Bulantım en fazla 20 gün sürdü diyebilirim. Bu son 4 gündür hiç bi sıkıntım Yok çok şükür. Bir de bulantısı olan arkadaşlar için bi Önerim var. Arkadaşımın eşi doktor o tavsiye etti. Kiviyi temiz yıkayıp kabuklarıyla rendeden geçirip yiyince bulantı anında kesiliyormuş ve kısa sürüyormuş. Ben deneyemeden bulantım kesildi ☺️ Bu da bir Öneri olsun. Yen'i anma adayları katılmış aramıza. İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı. Hayırlı Ramazanlar

hayırlı ramazanlar canım kaç haftada başladı ve kaç haftada bitti acaba bulantıların ?

ankara mı canım?

Ben ortadogu hastanesine gideceğim sultan pınar dündar öncesinde de bol bol gitmiştim enerjimiz tutuyor bizim o kadınla inşallah hamile kaldıktan sonra da devam eder (daha gitmedim ilk muayene bu cumartesi inşallah)

medical park = pınar ve aylin hanım

sincan koru = hüseyin bey

eryaman hastanesi = oscar bey

lokman hekim = bahar hanım

önerilen isimler arasında

tabii cukurambar koru, medisana guven tobb vs vs var da fıyatlar ucuk dıye yazmadım
Oscar beyin soy adi oguten mi karabukten tanirim iyi bir doktordur.

hayırlı ramazanlar canım kaç haftada başladı ve kaç haftada bitti acaba bulantıların ?
6. Haftanın sonunda başladı 9. Haftada bitti çok şükür. Şimdi şiddetli olmasa da ara ara bulantım oluyo ama çıkaracak derecede değil.

Ben de birşeyler yapmak istiyorum sanırım ilk üç aydan sonra öneriliyor.plates alıp evde birşeyler yapılabilir mi acaba.birçok video var nette.sizler nasıl birşey düşünüyorsunuz bir yere falan mı gideceksiniz?
Canım evde yapmak riskli diyorlar ama nereye gidecez ki benim çocuğum var bırakamam kimseye pilates için en iyisi az yiyip bol bol yürüyüş :)

aslında ben kılo vermek adına bı spor kulubune yazılmıstım ama suan gıdemıyorum doktorum kalp atısnı duyalım oyle gıt dedı araya da ramazan gırdı bu ay da gıdemem hemde bıraz oturur bebek dıyorum bakalım dıger ay ıstıyorum yuzmek bıle guzel olurdu

Back