- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahhçin takvimine göre ilk iki bebeğimin cinsiyeti tuttu erkek.3. de erkek diyor((kız olsa süper olur.herşey Allah ın takdiri elleri ayakları düzgün hayırlı evlatlar olsunlar.
Benim doktorumda tarçını baharatı maydanozu yasakladı.bence araştırın yanlış kullanım ve yönlendirme olmasınCanım suyun içine kabuk tarçın at o zaman rahatça içebilirsin . Ben zaten fazlaca su içen bir insanım . Doktorum buna rağmen su içmek için susamayı bekleme , aklına geldikçe iç dedi . Hem vucüt için hem de bu dönem idrar yolu enfeksiyonları sıkça görülür . Onu engellemek için dedi doktorum
betbat bir haldeyim. yatagin icinden cikamiyorum resmen.
ayni durumdayim. midemle basim belada. ne zaman gecer pnu da bilmiyorum.
ne guzel birndogum günü hediyesi olmus. sag salim kucagina alirsin insallah.
benden bir tane daha varmis. dun yemek yapamadim. esim yapti. sitemli sitemli.sonunda ozur diledi ama nolcak kalp.kirildi.
gittin mi canim. gitmediysen ihmal etme bence
ben bugun tutamadim canim. dunde cok zorlandim. iftar 2 dakika gec olsaydi gitmisti oruc zaten. bugunde hic iyi degilim.
Alah kabul etsin canim. ben bundan sonra tutamam gibi duruyor.
Ne yesem mıdem bulanıyo yemesem olmuyo kusmak da yok sadece bulanıyo cok rahatsızım
Hevesini kırmak istemem ama ben geçen acile gittim serum yaptılar hiçbir işe yaramadı. Doktor yatırayım dedi onu da kabul etmedim. Hergün ağlaya ağlaya klozet başına gidiyorumBugün doktora gideceğim ben ya bi serum taksin birşey yapsın . Sürekli kısacak gibiyim. Her an her dakika. Eşimde bi geniş davranıp ye hadi diye pesimden geziniyor bir gitmiş annesine babasına söylemiş 2 saat yemeğin o önemini anlattılar telefonda . Ben salak miyim çocuk gelişmesin mi isterim. Acım ama yiyemiyorum işte
bende Çukurambar koru ya gidiyorum kime sorsam geneli koru diyorBen Zübeyde Hanıma gittim devete yani ama benim aklimdada sincan koru var bi arkadasim memnun kalmisti bende batikentteyim bana yakin sayilir sen hangi koruya gidiyorsun
Doğru diyorsun canim da iste bilmiyorum kı suan koru hastanesine gidiyorum doktorum da iyi aslinda ama yine de araştırıyorum :)Canim ben suan tolga ecemişe gidiyorum bir arkadasimin israri ile gittim ama muhtesem biri gebelik piskolojisinden cok iyi anliyor. bundan onceki hamileligimde yasadigim tramvalardan kurtardi beni kutlugul hoca isini cok iyi bilir kizimin dogumu ve kontrolunde kendisine gitmistim ama biraz mesafelidir.ertan hoca medikal parkta ben uzak oldugu icin gitmedim sgkli muayenesi 100 tl kendisin tolga ecemis 400 tl kutlugul hanim 350 eger batikente yakindan ertan hocaya hic dusunme git tolga hoca biraz pahali bizi de zorluyor.ancak bundan once kotu biten bir gebeligim oldu. Sikintiya katlanacagiz
Ben oruçta tutuyorum aksama kadar iyiyim ama iftarda sahurda resmen heder oluyorum bende daha Dr gitmedim yarın gıdecm ama gidecek Dr bulamıyorum napacagımı sasırdımAllahım ay mi ben ya. Daha kalp atımı çarşamba ama gircem bugün doktora acillik olduğumu söyleyeceğim
Can'ım bana da doktorum dedi tarçın atıp içebilirsin diye yoksa asla yanlış yönlendiremem kimseyi , vebal alamam . Bana sadece çiğ et , açıktan süt peynir , bir de maydanoz yeme dedi.Benim doktorumda tarçını baharatı maydanozu yasakladı.bence araştırın yanlış kullanım ve yönlendirme olmasın
Bugün doktora gideceğim ben ya bi serum taksin birşey yapsın . Sürekli kısacak gibiyim. Her an her dakika. Eşimde bi geniş davranıp ye hadi diye pesimden geziniyor bir gitmiş annesine babasına söylemiş 2 saat yemeğin o önemini anlattılar telefonda . Ben salak miyim çocuk gelişmesin mi isterim. Acım ama yiyemiyorum işte
Hevesini kırmak istemem ama ben geçen acile gittim serum yaptılar hiçbir işe yaramadı. Doktor yatırayım dedi onu da kabul etmedim. Hergün ağlaya ağlaya klozet başına gidiyorum
Canım fetva vermek bana düşmez ama hamilelikte oruç farz değil. Bende gram mide bulantısı yok maşallah ama ben oruç tutmuyorum. Çünkü sürekli hasta oluyorum dün kan tahlilinde doktor susuzluktan ölüyo vücudun resmen bol b ol su içti. Bu dönemde hamilelige alışırken vücut garip tepkiler veriyor. Bebeğinide kendini de heder etme bence. O sana emanet.Ben oruçta tutuyorum aksama kadar iyiyim ama iftarda sahurda resmen heder oluyorum bende daha Dr gitmedim yarın gıdecm ama gidecek Dr bulamıyorum napacagımı sasırdım