Canım fetva vermek bana düşmez ama hamilelikte oruç farz değil. Bende gram mide bulantısı yok maşallah ama ben oruç tutmuyorum. Çünkü sürekli hasta oluyorum dün kan tahlilinde doktor susuzluktan ölüyo vücudun resmen bol b ol su içti. Bu dönemde hamilelige alışırken vücut garip tepkiler veriyor. Bebeğinide kendini de heder etme bence. O sana emanet.
Canım benimde bulantım falan yok 2 gün tuttum dün iftarda resmen kriz geçirdim bi bardak su içtim sadece üşüme titreme baş ağrısı mide bulantısı çok kötü oldum eşimde kızdı bana tutma diye ben bugün tutmadım iyiyim çok şükür
Canım benimde bulantım falan yok 2 gün tuttum dün iftarda resmen kriz geçirdim bi bardak su içtim sadece üşüme titreme baş ağrısı mide bulantısı çok kötü oldum eşimde kızdı bana tutma diye ben bugün tutmadım iyiyim çok şükür
Valla bende çocukluğumdan beri orucumu tutarım ama hamilelik başka. Canımın parçasının benim sağlığıma ihtiyacı var. Hamileliğimi öğreneli 1 ay oldu. Bi sürü sıkıntı yaşadım. İdrar yolu enfeksiyonu, ateş yükselmesi, ishal, öksürük ve doktora gittiğimde vücudun hamileliğe alışma süreci diyor. Vücut tamamen değişiyor demekki normalde çünkü böyle sürekli hasta olan biri değilimdir.
Ben ortadogu hastanesine gideceğim sultan pınar dündar öncesinde de bol bol gitmiştim enerjimiz tutuyor bizim o kadınla inşallah hamile kaldıktan sonra da devam eder (daha gitmedim ilk muayene bu cumartesi inşallah)
medical park = pınar ve aylin hanım
sincan koru = hüseyin bey
eryaman hastanesi = oscar bey
lokman hekim = bahar hanım
önerilen isimler arasında
tabii cukurambar koru, medisana guven tobb vs vs var da fıyatlar ucuk dıye yazmadım
Slm arkadaşlar ben oruç tutuyorum sürekli başım dönüyor midem fena ama açlık hissi hiç yok hatta orucu açınca bile bi corba bile içsem daha kötü oluyorum iki hamilelik yaşadım bundan önce ikiside hiç böyle olmamıştı
Ben ortadogu hastanesine gideceğim sultan pınar dündar öncesinde de bol bol gitmiştim enerjimiz tutuyor bizim o kadınla inşallah hamile kaldıktan sonra da devam eder (daha gitmedim ilk muayene bu cumartesi inşallah)
medical park = pınar ve aylin hanım
sincan koru = hüseyin bey
eryaman hastanesi = oscar bey
lokman hekim = bahar hanım
önerilen isimler arasında
tabii cukurambar koru, medisana guven tobb vs vs var da fıyatlar ucuk dıye yazmadım
Canım fetva vermek bana düşmez ama hamilelikte oruç farz değil. Bende gram mide bulantısı yok maşallah ama ben oruç tutmuyorum. Çünkü sürekli hasta oluyorum dün kan tahlilinde doktor susuzluktan ölüyo vücudun resmen bol b ol su içti. Bu dönemde hamilelige alışırken vücut garip tepkiler veriyor. Bebeğinide kendini de heder etme bence. O sana emanet.
canım bir arkadaşım hacettepeye gitti ama ücret ödeyerek yalan olmasın 100-200 civarıydı sanki. gayet de memnundu (onun doktoru normalde Allah korusun sıkıntılı gebeliklere bakıyordu ama eşi de doktor olduğu için ona da bakmıştı.
tek olumsuz yorumu doktor hep sıkıntılı gebeliklere baktığı için arkadaşımın da Allaha sükür sıkıntısız olduğu için muayene çok kısa suruyordu sıkıntı yok sıkıntı yok dıye gonderıyordu :) tabii bu iyi bir şey :)
Ben Ankara medicanada Türkan Hanıma gittim ilk kontrole haftaya yine ona gitmeyi düşünüyorum.Kibar ve rahat bir bayan.Ama hala emin değilim doktor araştırıyorum bir yandan.