2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım benimde bulantım falan yok 2 gün tuttum dün iftarda resmen kriz geçirdim bi bardak su içtim sadece üşüme titreme baş ağrısı mide bulantısı çok kötü oldum eşimde kızdı bana tutma diye ben bugün tutmadım iyiyim çok şükür

Valla bende çocukluğumdan beri orucumu tutarım ama hamilelik başka. Canımın parçasının benim sağlığıma ihtiyacı var. Hamileliğimi öğreneli 1 ay oldu. Bi sürü sıkıntı yaşadım. İdrar yolu enfeksiyonu, ateş yükselmesi, ishal, öksürük ve doktora gittiğimde vücudun hamileliğe alışma süreci diyor. Vücut tamamen değişiyor demekki normalde çünkü böyle sürekli hasta olan biri değilimdir.

Slm kızlar

Allahım izin verirse ben de ocak annesi olacağım inşallah

ilk bebeğim 15. ayda yüzümü güldüren mucizem.

Ankaradan katılıyorum ve herkese şimdiden kolay doğumlar diliyorum

ha bi de su içmeyi asla ihmal etmeyin

NOT: sat 18 nisan
beklenen doğum tarihi : 23 ocak:) ha bi de agustos da 30 olacağım ama mümkünse 29 yazalımm

hangi hastaneler de muayene oluyorsunuz ve memnunmusunuz

ankara mı canım?

Ben ortadogu hastanesine gideceğim sultan pınar dündar öncesinde de bol bol gitmiştim enerjimiz tutuyor bizim o kadınla inşallah hamile kaldıktan sonra da devam eder (daha gitmedim ilk muayene bu cumartesi inşallah)

medical park = pınar ve aylin hanım

sincan koru = hüseyin bey

eryaman hastanesi = oscar bey

lokman hekim = bahar hanım

önerilen isimler arasında

tabii cukurambar koru, medisana guven tobb vs vs var da fıyatlar ucuk dıye yazmadım

Slm arkadaşlar ben oruç tutuyorum sürekli başım dönüyor midem fena ama açlık hissi hiç yok hatta orucu açınca bile bi corba bile içsem daha kötü oluyorum iki hamilelik yaşadım bundan önce ikiside hiç böyle olmamıştı

Aynen idrar yolu enfeksiyonu da yaşadım zaten daha hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesinde. Vücudun hamilelige alışma süreciymiş galiba..
Merhaba;

Ben de bugün bir yanma hissediyorum ben de oldum sanırım. herhangi bir ilaç verdi mi doktorunuz?

evet ankara canım doktorların muayane ve doğum üçretleri nasıl acaba birde bana ankatıp cebeci veya hacettepe diyorlar ama karar veremiyorum

Canım oruçtan degıl yemek yiyince mıdem bulanıyor zaten benım

evet ankara canım doktorların muayane ve doğum üçretleri nasıl acaba birde bana ankatıp cebeci veya hacettepe diyorlar ama karar veremiyorum

canım bir arkadaşım hacettepeye gitti ama ücret ödeyerek yalan olmasın 100-200 civarıydı sanki. gayet de memnundu (onun doktoru normalde Allah korusun sıkıntılı gebeliklere bakıyordu ama eşi de doktor olduğu için ona da bakmıştı.

tek olumsuz yorumu doktor hep sıkıntılı gebeliklere baktığı için arkadaşımın da Allaha sükür sıkıntısız olduğu için muayene çok kısa suruyordu sıkıntı yok sıkıntı yok dıye gonderıyordu :) tabii bu iyi bir şey :)

Hayırlı uğurlu olsun canımAllah hepimize kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…