• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Doktor çok önemli umarım kısa sürede içine sinen bir doktor bulursun. Özele gidiyorsan yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmı hastahanede, doktorun doğumuna girebilecek mi bunlara dikkat etmek lazım
Aklima yazdim canım devlete gidicem yarın memnun kalirmiym bilmiyorum geneli aynı gibi istisnalar az ilgilenmiyorlar pek özelide arastiricam bir yandan sagolasin

canım bende istanbukdayken kurtköyde oturuyordum, gebze medicalpark ta amadullah cagatay bey vardi. cok memnundum. ama o cok uzak gelebilir sana. gebzede oturanlar varsa onlara önermiş olayim :)
Evet canım orasida uzak kalıyor bana sagolasin teşekkür ederim:anneadayı::anne:

Bomba gibi :)
Sen nasılsın iyi misin
betbat bir haldeyim. yatagin icinden cikamiyorum resmen.

Midem sürekli ay bana birşeyler oluyor havasında . Sen nasılsın canm
ayni durumdayim. midemle basim belada. ne zaman gecer pnu da bilmiyorum.

Bugün doğum günüm ve az önce öğrendim hamile olduğumu . Beklemiyordum hiç 1 yaşında oğlum var nasıl hissettiğimi bile bilmiyorum şoktayım napicam diyorum hep kendime
ne guzel birndogum günü hediyesi olmus. sag salim kucagina alirsin insallah.
c

canım bulantılarım fena, cok zorlanıyorum. keyfimi kaçıriyor :KK43: bir de sanirim buaralar duygusallastim. dün eşim benimle ilgilenmedi diye kızdim ona, gelip elimi tuttu, cektim elimi, amaaann dedi gitti. ben bunu haketmiyorum diyerek. bu sefer daha da kizdim, anlayisli olmasi gerekiyordu diye dusundum ama küstü bana, cok üzülüyorum :KK43:
benden bir tane daha varmis. dun yemek yapamadim. esim yapti. sitemli sitemli.sonunda ozur diledi ama nolcak kalp.kirildi.
Hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Şu an 8+2 hamileyim. Arada hafif kahverengi lekelenmeler oluyodu doktorum olur normal dedi ama dün gece çok korktum çok koyu kahve ve bayağı yoğun olmuş bu seferki fazlaydı. Kasık ağrım da var. Ve aşırı mide bulantım bugün birden kesildi. Acile gitmeli miyim yoksa normal bir durum mu
gittin mi canim. gitmediysen ihmal etme bence

Orucum kaçtı. Ne zormuş şu hamilelik:KK43:
ben bugun tutamadim canim. dunde cok zorlandim. iftar 2 dakika gec olsaydi gitmisti oruc zaten. bugunde hic iyi degilim.

Kızlar oruç nasıl gidiyor ben çok kötüyüm bugün çok acıkıyorum :KK43:
Alah kabul etsin canim. ben bundan sonra tutamam gibi duruyor.

Kızlar bende de bulantı bas ağrısı ve bogaz ağrısı var. Bogaz agrısı için ıhlamuru ballı limonlu içiyorum olumsuz etkisi olmaz dimi? Bi de asırı halsizlik belki de hastalıktan mı bilemiyorum. Benim gibi halsizlik çeken var mı
Bende de bugün halsizlik, bulanti, bas ağrısı var canım normal sanırım hormonlarimiz vücudumuz değişiyor bol bol dinlemeliyiz bende birde uyku hali var uykum geliyor sürekli

betbat bir haldeyim. yatagin icinden cikamiyorum resmen.

ayni durumdayim. midemle basim belada. ne zaman gecer pnu da bilmiyorum.

ne guzel birndogum günü hediyesi olmus. sag salim kucagina alirsin insallah.

benden bir tane daha varmis. dun yemek yapamadim. esim yapti. sitemli sitemli.sonunda ozur diledi ama nolcak kalp.kirildi.
gittin mi canim. gitmediysen ihmal etme bence

ben bugun tutamadim canim. dunde cok zorlandim. iftar 2 dakika gec olsaydi gitmisti oruc zaten. bugunde hic iyi degilim.

Alah kabul etsin canim. ben bundan sonra tutamam gibi duruyor.

Benim de midem baya kötü ama kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum :)
Emanetimize iyi bakıcaz çünkü. İnşallah kolaylıkla ve sağlıkla atlatırız bu günleri de daha güzel günleri görürüz

Kızlar Merhaba bende yeniyim henüz hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağıimza alalım inşallah. Benim arada kasık ağrım oluyor arada olmuyor normal de mi

Kızlar şükürler olsun bulantım henüz Yok . Ama yorgunluk ve uyku hali fazlaca var . Kolayını bulsam yataktan çıkmayacağım , gözümü hiç açmayacağım . Eşim oruç tutuyor 2 gündür yemek yapıyorum ama bir de bana sorun . 10 dakika yemekle ilgilenip 15 dakika dinlendim hep Yarım saate yapılacak yemekleri , 2 saate ancak yaptım . Bir de düşük riskim var doktor rapor verdi progestan iğne yaptırıyorum . Yemek mecburen yapıyorum eşim niyetli değil . Zavallı zaten ben yorulmayayım , uykum açılmasın diye gece kalkmıyor . Yemek yapmama Bile kızıyor ama kıyamıyorum

Ev kalkmış gidiyor. Ben hastayım kocam işte. Aglamak istiyorumm. Çamaşır katlayacak halim yok:(

Bu kadar hassas olduğumu bilmezdim. Hep kendime güvenirdim ben kolay atlatırm diye. Şimdi yerlerde sürünüyorm:KK43:
ahhh ya hic sorma, bende ne kadar hafife almışım hamileligi, bende kendi kendime ben direncliyimdir, kolay geçer diyordum. vallahi mide bulantisi halsizlik, uyku hali, bir de gece de bölük pörçük uyuyorum, 5 kere kalkıyorum gece, kabuslarla uyanıyorum. :(

ahhh ya hic sorma, bende ne kadar hafife almışım hamileligi, bende kendi kendime ben direncliyimdir, kolay geçer diyordum. vallahi mide bulantisi halsizlik, uyku hali, bir de gece de bölük pörçük uyuyorum, 5 kere kalkıyorum gece, kabuslarla uyanıyorum. :KK43:
Şükür ki uykum da bir problem yok. Gece sık sık tuvalete kalkmak dışında:(

ahhh ya hic sorma, bende ne kadar hafife almışım hamileligi, bende kendi kendime ben direncliyimdir, kolay geçer diyordum. vallahi mide bulantisi halsizlik, uyku hali, bir de gece de bölük pörçük uyuyorum, 5 kere kalkıyorum gece, kabuslarla uyanıyorum. :KK43:
K Kubraliiii bende direncliyim sanıyordum ama yok bütün gün yatırdı beni bugün her seyi kokuyor. Baygın gibi yatıyorum. Ama kızlar yarım limon kestim midem bulandımı biraz onun tadı kesiyor sanki aklınozda olsun bende bi yerde okumustum

K Kubraliiii bende direncliyim sanıyordum ama yok bütün gün yatırdı beni bugün her seyi kokuyor. Baygın gibi yatıyorum. Ama kızlar yarım limon kestim midem bulandımı biraz onun tadı kesiyor sanki aklınozda olsun bende bi yerde okumustum
Limonu bende biliyorum birkaç kez denedim kesilir gibi oldu ama aynen devam.

Kızlar ben demin demiştim bende gram belirti yok kalp atışını bile duyduğumuz halde mide bulantısı bile yok diye. Ama hamile olduğumu öğreneli 1 ay oldu. Bu süreçte ilk defa idrar yolu enfeksiyonu oldum. Küçüklükten beri ateşim çıkmazsan gece boyu ateşler içinde yattım ilk defa çok ciddi ishal oldum şimdide ciğerlerim sökülür gibi öksürüyorum. Hayatımda acile gitmek ne bilmezdim anca öğrendim. Bunlar hamilelikte olabilecek şeyler mi?

Back