- 15 Ocak 2017
- 152
- 221
- 36
Koltuk altına sırtına felan az tuz sürdük yikarkencanim. Ağzının içine de sür dediler ama ben dinlemedim onlari acikcasi:) sürüp sonra duruluyorsun koltuk altına felan sürdüm ben madem kokmasın istioz diipTuzlama nasıl oldu cnm
aynı gün doğum yapmışız :)1
11.01.2018 3.610 52 cm
aynisi bende kullandim damlanin bebegim cok siddetli agligordu kasiyordu kendini burda bir arkadas nurse harveys surup paylasti aldim ve hamdolsun şükürler olsun o siddetli aglamalari gitti simdi sadece kakasini yapacagi zaman iik viyak ediyor ve gaz la birlikte kakasini yapip susuyor ..
bende neyapacagimi bilmiyordum mutlaka dene eczane den aldim ve herkezde biliyormus aliyormus bu surubu tavsiye ederim bebegin rahat edecek
Cnm kafam karıştı şimdi. Diger arkadaşlar 1.aydaki aşda gerek yok dedi. Yarin danişirim ebeye tsk ederim
Csnım seni o kadar iyi anlıyorum ki psikolojim bozuldu artık ama geçecek sanırım kolik bizim bebeklerAllah seninde yardımcın olsun inan ki ayakta duracak halim kalmadi artik naptysam boş
bize 10 gun sonra basla dedi doktor biz 9 günlük basladik gazli olduğu icin bir isede yaramadi siddetli bagiriyordu ama NURSE HARVEY S cok iyi geldi iyikide burda paylasim olmus neyapardim bilmem ..Bana doktorum bir aydan sonra onu kullanabilcegimi soyledi biogai verdi siz ne zaman basladiniz
canim bisey soracam nurse harveys dedigin gaz giderici damla mi yoksa surup olarakta mi satiliyo.benim denedigim ilk damla oydu benim bebekte bi duzelme yapmadida acaba surubuda mi var yoksa sende damlasindan mi bahsediyosun.hos kac ayri doktora gittim hepsi farkli damla verdi hicbiri ise yaramadi amabize 10 gun sonra basla dedi doktor biz 9 günlük basladik gazli olduğu icin bir isede yaramadi siddetli bagiriyordu ama NURSE HARVEY S cok iyi geldi iyikide burda paylasim olmus neyapardim bilmem ..
en kötüsü birsey yapamamak.
Gozun aydin seninde canim :)aynı gün doğum yapmışız :)
bize 10 gun sonra basla dedi doktor biz 9 günlük basladik gazli olduğu icin bir isede yaramadi siddetli bagiriyordu ama NURSE HARVEY S cok iyi geldi iyikide burda paylasim olmus neyapardim bilmem ..
en kötüsü birsey yapamamak.
Canim benim bebegimde ayni biberonu degistirdim ben eski biberonla daha cok oluyordu ama bu biberonun ucu cok az delik olmasina ragmen yine oluyor artik mama vermeye korkar oldumArkadaşlar ne zaman mama yese benim bebiş boğazına alıyor hep benide korkutuyor bir yerde hata yapıyorum sanırım yedirirken
Canim benim bebegimde ayni biberonu degistirdim ben eski biberonla daha cok oluyordu ama bu biberonun ucu cok az delik olmasina ragmen yine oluyor artik mama vermeye korkar oldum
Doktor bana biogaia verirken dedi ki bebek kolik bu damlalar.cok ise yaramicak ama seni rahatlatir en azindan. 4.aya kadar o aglayacak sen cabalicaksin herseyi deniceksin bi bakmissin gecmis dedicanim bisey soracam nurse harveys dedigin gaz giderici damla mi yoksa surup olarakta mi satiliyo.benim denedigim ilk damla oydu benim bebekte bi duzelme yapmadida acaba surubuda mi var yoksa sende damlasindan mi bahsediyosun.hos kac ayri doktora gittim hepsi farkli damla verdi hicbiri ise yaramadi ama(
Cnm küçük delikli biberon al. Bide biraz mama aldiktan sonra biberonu yavaşça (damagina zarar vermeden) çek nefes alsin agzindakini yutsun, sonra yine verArkadaşlar ne zaman mama yese benim bebiş boğazına alıyor hep benide korkutuyor bir yerde hata yapıyorum sanırım yedirirken
canım benim benimki surupcanim bisey soracam nurse harveys dedigin gaz giderici damla mi yoksa surup olarakta mi satiliyo.benim denedigim ilk damla oydu benim bebekte bi duzelme yapmadida acaba surubuda mi var yoksa sende damlasindan mi bahsediyosun.hos kac ayri doktora gittim hepsi farkli damla verdi hicbiri ise yaramadi ama(
canım benim doktora sormadim eczaciya sordum verebilirsin dedi...nurse harveye ne zaman basladiniz onu doktorumuz bi aydan sonra dedi bize o ilaci sordumda bende alayimmi diye biogai hep ayni saatte vermek gerekiyo bize yaradi ama siddetliyse gazi yeterli gelmedi demekki yavruya insallah uzun surmez gazlari bebislerin herkes ayni dertte
Molfix de güzel sleppy bizde iki kere sızdırdı anlamadım neden inş bir daha öyle olmaz bir sürü bez aldimBende prima premium care , molfiks ve sleppy aldım sleppy ve prima güzel ama molfiks yan bantları sert gibi bebeğimde iz çıkıyor tedirgin oldum.. birde huggies hariç bezlerde cinsiyet olayı varmı? kardeşim kız ve erkek bebeklerin bezleri farklı dedi ama baktım tek huggiesde gözüme çarptı