2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İyi geceler kizlarr nezmandir giremiyorum tabi sayfalar almış yürümüş doğum yapan herkesi tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün ler isallahh
Biz 46.günü bitiriyoruz. Şu son 1 haftaya kadar çok normal gidiyordu ama bu hafta resmen huy değiştirdi aksam 8 de bi başlıyor ağlamaya 12 ye kadar sürekli ağlıyor. En son artık telef oluyor ağlamaktan sızıyor gece uykusu gUzel aman masalalh diyim ama gecede sürekli ikinma halinde. Aslında gaz çıkarıyor ama yine var yine var. Resmen hiç ayrılamıyoruz artık.çok katılır gibi ağlayınca benimde elim ayağıma dolaşıyor. İlk ay doktorumuz probiyotikli d vitamini vermişti o iyi gelmiş ozman sanırım ama sind bugün artık gasodex şurubu başladık HenuZ pek faydası olmadı ama hala umudum var:) siz bu gaz sorununa neler yaptiniz sanırım en çok kaka olayılda sknti yaşıyoruz. Rezene kimyon içiyorum.her yemekte kimyon kullanmaya çalışıyorum. Emdikten sonra omza alıyorum ama kimi cikario kimi çıkarmıyor. Poposuna asidi alınmış zeytin yağı kullanıyorum. Bunlardan başka neler önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba, ben bebeğinin aglamasina onun ağladığı sesten daha yüksek bir ses açarak karşılık veriyorum. En etkili çözümü saç kurutma makinesinden alıyorum. Aynı zamanda sallama. Önce hızlı sallıyorum ağlasa da devam ediyorum. Sakinliyor. Sakinledikce sallama hızı da düşürüyorum. En son daldığında beşiğine koyup kundakliyorum. Ve beşiğin sallanma özelliğini açıyorum. Saç kurutmayı kapatıp telefondan daha gürültüsü az ses açıyorum. Uçak moduna alıp yakınına koyuyorum. Bunların hepsini aynı anda yapınca çözüm alıyorum. Tabi her zaman değil. Huysuzlugu üstündeyse boş....

Bana doktorum bir aydan sonra onu kullanabilcegimi soyledi biogai verdi siz ne zaman basladiniz

Bana doktorum bir aydan sonra onu kullanabilcegimi soyledi biogai verdi siz ne zaman basladiniz
bize 10 gun sonra basla dedi doktor biz 9 günlük basladik gazli olduğu icin bir isede yaramadi siddetli bagiriyordu ama NURSE HARVEY S cok iyi geldi iyikide burda paylasim olmus neyapardim bilmem ..
en kötüsü birsey yapamamak.

bize 10 gun sonra basla dedi doktor biz 9 günlük basladik gazli olduğu icin bir isede yaramadi siddetli bagiriyordu ama NURSE HARVEY S cok iyi geldi iyikide burda paylasim olmus neyapardim bilmem ..
canim bisey soracam nurse harveys dedigin gaz giderici damla mi yoksa surup olarakta mi satiliyo.benim denedigim ilk damla oydu benim bebekte bi duzelme yapmadida acaba surubuda mi var yoksa sende damlasindan mi bahsediyosun.hos kac ayri doktora gittim hepsi farkli damla verdi hicbiri ise yaramadi ama (

Arkadaşlar ne zaman mama yese benim bebiş boğazına alıyor hep benide korkutuyor bir yerde hata yapıyorum sanırım yedirirken

nurse harveye ne zaman basladiniz onu doktorumuz bi aydan sonra dedi bize o ilaci sordumda bende alayimmi diye biogai hep ayni saatte vermek gerekiyo bize yaradi ama siddetliyse gazi yeterli gelmedi demekki yavruya insallah uzun surmez gazlari bebislerin herkes ayni dertte

Arkadaşlar ne zaman mama yese benim bebiş boğazına alıyor hep benide korkutuyor bir yerde hata yapıyorum sanırım yedirirken
Canim benim bebegimde ayni biberonu degistirdim ben eski biberonla daha cok oluyordu ama bu biberonun ucu cok az delik olmasina ragmen yine oluyor artik mama vermeye korkar oldum

Doktor bana biogaia verirken dedi ki bebek kolik bu damlalar.cok ise yaramicak ama seni rahatlatir en azindan. 4.aya kadar o aglayacak sen cabalicaksin herseyi deniceksin bi bakmissin gecmis dedi

Cnm küçük delikli biberon al. Bide biraz mama aldiktan sonra biberonu yavaşça (damagina zarar vermeden) çek nefes alsin agzindakini yutsun, sonra yine ver

canım benim benimki surup
NURSE HARVEY colex. surup
bizde ise yaradi ysni siddetli aglamalari kesildi kuzumun

canım benim doktora sormadim eczaciya sordum verebilirsin dedi...
ustundeki talimattada 0.6 ay 5 milim yaziyordu bende bebegim rahatlayinca birazcik dahada azalttim duzenli veriyorum bizde ise yarafi hamdolsun icim parcalaniyordu bagirmalarina ..
simdi iki viyak edip altini yapiyor gaz cikararak

Molfix de güzel sleppy bizde iki kere sızdırdı anlamadım neden inş bir daha öyle olmaz bir sürü bez aldim
Benim bildiğim huggies diisnda yok canım

Arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz çok tartışmalı Bi konu birileri yaptırın diyor birileri yaptırmayın. Ben karar veremedim siz ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…