Cnm ben gıdalara pek takılmıyorum gaz yapar şu bu diye ama çay kahve konusunda haklisin. Ben 2 fincan kahve iciyorum günde ama bildiğin türk kahvesi seninki farklı sanırım :)
ay benim bebegimde bugün 25 günlük ve ayni dedigin gibi oldu acaba genel butun bebeklerde olan birsey mi ..canım bu benim bebeğimde de var ne yaptın bir gelişme var mı?
ya ben dunaksam ilk defa nescafe ikisi bir arada ictim ve cocuk sabah 6 .40 a kadar uyumadi meyer kahvedenmiymis bön bön bakti
tabi ben mahvoldum uykusuzluktan simdi bile uykum var ..
memeye tutunsaydi iyiolacak emzik gibi oldum emzir yatir emzir yatir sabaha kadar
aynen benimkide uykuya dalmakta gucluk cekiyor gaz sorunu hamdolsun cozuldu birde emzik tuttursak rahat ederiz ..Nescafenin kafein oranı nedir bilmiyorum ama büyük olasılıkla ondandır, biraz da fazla hareketli oldu benim kızım kahveden sonra hiperaktif gibi . Ben de sürekli memede olmak istediği için çok zorlanıyorum, uykuya dalmakta da çok güçlük çekiyor, emzik şart..
Arkadaşlar aşı hakkında ne düşünüyorsunuz çok tartışmalı Bi konu birileri yaptırın diyor birileri yaptırmayın. Ben karar veremedim siz ne dersiniz
Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsiniyaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin
Kızlar yardım dünden beri ateşim 38 altına düşmüyor titreme üşüme sol göğsümün koltuk altı tarafı sert. Sağ dediler sıcak su torbası koy dediler hepsiniyaptım başına böyle bir şey gelen var mo nolır yardım edin
Zararlarıyla ilgili araştırma yaptın mıBen hepsini yaptircam:)
Benimkininde Boğaz’ında baldırlarında çok var isilik mi döküntü mü bilemedim kaç gündür geçmediği gibi artıyor da..canım bu benim bebeğimde de var ne yaptın bir gelişme var mı?
Wee damakli kullaniyoruzKızlar bebekleriniz hangi emziği kabul etti? Emzik bulmaya çalışıyorum, aventi mümkün değil almıyor, öğürüp çıkarıyor. Nuk kauçuklu emzik önermişler youtube'da kullanan var mı?
Vardı canım ama azalıyor internette okuduğum kadarıyla normalmişBöyle birşey mi Kızlar sizin bebişlerinkinin de ?
canım ben tulumları sevemedim hiç giydirmesi zor alrken çok havalı gelmişti.. hatta hevesle kadife tulumu giydirdim bebeğim çok rahatsız oldu hareket edemedi..bende senin gibi giydiriyorum hatta kadife tulum favorim daha sicak tutar diye ince battaniyesine sarili herzaman ..
ben hindistan cevizi yağı, susam yağı 1-2 defa da sudocrem kullandım ama pişik olmadan hindistan cevizi sürüyorum. az kızarmışsa susam yağı .. göğüs ucuna da ii gelmişti bende..Kızlar pisik için hangi kremi öneriyorsunuz
Ben hep zeytinyağı kullanıyordum
Aslında sıkıntı mız yoktu
Çünkü çok sık bez değiştiriyordum ama geceleri degistirirken çok uykusu açılıyor bebeğimin diye sadece kaka yapınca degistirmeye başladım hemen pisik başladı
contratubex diye bir ilaç yazdı doktor daha bugün alabildim henüz başlamadım.. kullanan var mı acaba?Kızlar sezeryan yaranıZa herhangi birşey sürüyor musunuz?
Sarı kantaron yağı vs..
contratubex diye bir ilaç yazdı doktor daha bugün alabildim henüz başlamadım.. kullanan var mı acaba?
dikişler için...