Benim de göğüs ucum yoktu hatta hep nasıl emzireceğim diyorsum lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısını almıstım ebebek ten ilk onunla çıkartıp bebwğin agzına veriyordum şimdi öyle bi sorunum kalmadı çok şükürCanlar göğüs ucu problemim var yazık bebiş kavrayamıyor varmı bir cözüm yolu emmek istiyor ama alamayınca ağzına ağlıyor sürekli
Bu hırıltı bnm kızımsa da var ve cok rahatsız oluyorum bende. Serum fizyolojik kullandım biraz rahatlatsa da sonra yine oluyor. Peteğe ıslak havlu koyuyorum rahatlasın diye ama aslında nem makinası kullanan var mı sordum fakat yanıt alamadım.Bebegimin burnu ozellikle sabahlari ve aksamlari cok hirildiyor. Uykusunda onu rahatsiz etmiyor, rahatca uyuyor, onun icin cok sorun degil demek ki diye dusunuyorum aslinda. Ama burnunda biraz sulu kalintilar gorunce onlari alalim, belki de onlardan oyle hirildiyor diyerek reklamlarda surekli gosterilen otribebe nazal aspiratorden aldim. 3-4 kere cektim, cok azicik damla damla o gordugum sivilar geldi ama hiriltida hicbir degisiklik olmadi. Ayrica nedense benim parmagimla rahatca alabildigim yakindaki sulu olmayan seyleri hic alamiyor. Kisacasi bu otribebe bizde bir ise yaramadi. Baska bir onerisi olan var mi? Bu hiriltilar nasil gecer?
Tsk ederim cevabin için saololasinHepatit b nin 2. Dozu ates yapmaz. 2. Ayda yapilan verem asisi ates yapio o zaman verilir ates dusurucu. Calpolden 1 cay kasigi verirsin o zaman gitmeden ama smdiki asida verme
Bi arkadas yazmis şimdi ateş yapmaz diye. Evet cnm dogumda ilk dozu yapiliyorAnladım canım, ben hastaneye götürüyorum kontrole, göz muayenesi de yapılacakmış. Ateş mi yapıyormuş Hepatit B ? Doğumda da yapılıyor bu aşı, bizde sorun olmadı
Bu hırıltı bnm kızımsa da var ve cok rahatsız oluyorum bende. Serum fizyolojik kullandım biraz rahatlatsa da sonra yine oluyor. Peteğe ıslak havlu koyuyorum rahatlasın diye ama aslında nem makinası kullanan var mı sordum fakat yanıt alamadım.
Saol canım bebeğim doğar dogmaz kuveze girdi 6 gün kaldı sonra çıkardık simdi iyi çok şükür hastaneye gidip gele dikişler açıldı oturarak hep emzirdim hastanede falan inanabildi hep doktor dikişlere bakmadi bile tekrar gidicemGecmis olsun canim bebegin nasil dikis kolayca gecmiyor.... doktorun ne diyor ....
Saol canım hem batikon hem krem sürüyorum ama değişen bisey olmadı aksi halde dikişler hala patlıyor açık yara oldu kuru tutuyorumcanım temiz ve kuru tutmaya çalış baticon sur antibiyotikli krem verdi mi doktorun çok geçmiş olsun simdiden
çok saol canım zaten korkum tekrar dikiş atılması inşallah gerek kalmaz tekrar gidicem doktorab
canım benim geçmiş olsun
benim arkadasim yasadi senin gibi ve dikisi yeniden attilar doktoruna gittinmi sen inşallah iyidir dikis yerin gerek kalmaz
Saol canım ben bebegimi emzirirken ilk hissettim bi anda bisey yırtılır gibi oldu sonra kontrol ettim aynayla baktım ki ilk dikişler açılmış iki gün öncede yine pansuman yaparken acılanın yanindaki de açılmıştı ilismek yerine yara açılıyor benimde doğum zor olduğu için dikişlerim çok zaten ilk 7 gün hic oturamadım bi hastanede emzirirken mecbur oturmaya çalıştım bana verilen krem nerdeyse bitmek üzere günde iki defa sürüyorumAllah yardimciniz olsun. Dogumdan sonraki gunlerde doktor kontrolune gittiniz mi hic? Bende bayagi dikis vardi, ara ara taharet alirken elime iplikleri dusuyordu, dikislerin oldugu yerler cok aciyordu, ben de korkuyordum acaba dikislerim mi aciliyor diye ama kontrole gittigimde doktor kendiliginden iyilesip dusuyor dedi. Sizinki de boyle bir sey olabilir mi acaba? Ayrica benim dikislerimin iyilesmesi, oradaki agri ve acilarin gitmesi 35 gunu buldu. Hala daha doktorun ilk verdigi kremi kullaniyorum, krem bitene kadar kullanmayi dusunuyorum ne olur ne olmaz. Allah sifa versin insaallah.
ben çarşamba günü gittim de doktor hic dikişlerden bahsetmeyince bende unuttum bende hala tam oturamıyorum ama senin benimkine gore yim zaman nerdeyse 2 hafta var aramızda tekrar dikiş atılmasından çok korkuyorum zaten tekrar gidicem bu defa başka drBenim 1 ay oluyo hala agriyo bazen geciyo agfilar bszen agriyo cok yoruldugumda veya cok oturursam falan. Ama dikislerim acilmadi. Brnce doktora dik kontrol etsin zaten 2. hafta cagiriyorlar kontrol icin
Beni kendi doktorum cagirdi kontrol etti hem dikisleri hem de rahmimi konttol etti toparlanmis mi, kalinti var mi diye. Sorun yokmus.ben çarşamba günü gittim de doktor hic dikişlerden bahsetmeyince bende unuttum bende hala tam oturamıyorum ama senin benimkine gore yim zaman nerdeyse 2 hafta var aramızda tekrar dikiş atılmasından çok korkuyorum zaten tekrar gidicem bu defa başka dr
Benimde kendi dr çağırdı da sadece rahime baktı oda toparlanmamis dedi dikişleri ne sordu ne kontrol ettiBeni kendi doktorum cagirdi kontrol etti hem dikisleri hem de rahmimi konttol etti toparlanmis mi, kalinti var mi diye. Sorun yokmus.
Bnmde sonradan oldu ama inş sizde olmaz ben almak istedim ama kararsız kaldım buhar makinesinde çünkü bazı makinelerde parkelerde bile ıslaklık oluyormus ya da üşütüyormus bebek ben marka konusunda kararsız kaldım siz hangi marka kullanıyorsunuz tavsiye edermisiniz?Biz kullaniyoruz 31e kadar düştüğü oluyormus yatak odamizin neminin şimdi 40 45 50 civarı oluyor. Hic burnundan bi şey çekmedim sümük kendi atıyor hırıltı da yok inşallah olmaz. Biz daha küçüğüz ama 16 günlük :)
Toparlanmayinca noluo die sormadin mi? Benm bebegim de 8 gun kaldi yogunbakimda. Bende hep emzirmeye gittim. Ama ya kaykilarak yada saga veya sola oturnaya dikkat ettim. Doktorunun seni catala cikarip dikis muayeneni yapmasi lazimdi. Nasil yapmaz anlamadmBenimde kendi dr çağırdı da sadece rahime baktı oda toparlanmamis dedi dikişleri ne sordu ne kontrol etti
Kızlar bebiş için 1.ayda yapilan aşıya gitmeden önce ateş düşürücü verdinizmi? Hangisini kullaniyorsunuz?
Bnmde sonradan oldu ama inş sizde olmaz ben almak istedim ama kararsız kaldım buhar makinesinde çünkü bazı makinelerde parkelerde bile ıslaklık oluyormus ya da üşütüyormus bebek ben marka konusunda kararsız kaldım siz hangi marka kullanıyorsunuz tavsiye edermisiniz?
Canım açıkçası ben çok anlamıyorum eşim seçti. Otomatik kapanma özelliğine dikkat etti diye hatırlıyorum memnunuz biz markası da loobex
Bende öyle oturuyordum zaten tam halen oturamıyorum bende bakar diye biliyordum ayni gün bebegide götürdüm ayni gün kalbine bakacaklardı ondan sıkıntıya girdim kendimi unuttumToparlanmayinca noluo die sormadin mi? Benm bebegim de 8 gun kaldi yogunbakimda. Bende hep emzirmeye gittim. Ama ya kaykilarak yada saga veya sola oturnaya dikkat ettim. Doktorunun seni catala cikarip dikis muayeneni yapmasi lazimdi. Nasil yapmaz anlamadm